Shopping på Kurfürstendamm og KaDeWe


Du kan ikke komme uden om Kurfûrstendamm, når du skal på shopping i Berlin. Det er her storbyens pulserende hjerte banker. Gaden er fyldt med alle de kendte mærkevarebutikker, og ikke mindst Europas næststørste varehus


KaDeWe. Herinde finder du mærke- og luksusvarer, men det bedste af det hele – for os som ikke har råd til at shoppe amok i de dyre mærkevarer – er de øverste etager som bugner af lækker mad. Vi var begejstrede for vores frokost i KaDeWe, så nyd endelig din frokost her, inden du fortsætter din shoppetur på Kurfürstendamm.


På Kurfürstendamm finder du fx H&M, Zara, C&A, samt Nike og Adidas i fler-etagers butikker.


Friedrichstrasse


Dette er en af Berlins kendte gader. Den er 4 km lang og ligger i Berlin Mitte. Her finder du masser af mærkevare butikker, og er ligesom kurfürstendamm en af de bedste og største shoppinggader du finder i Berlin.Mall of Berlin


Mall of Berlin er et stort nyere shoppingcenter fra 2014, som du kender det: Under tag og med alle de store kædebutikker. Her fik vi meget tid til at gå med shopping.

Du finder det på Leipziger Platz 12.

Læs mere om mall of Berlin her


Loppemarked I Berlin


Er du til markeder, så besøg Mauerpark loppemarkedet. Det er hver søndag, og du finder det på Bernauer Str. 63-64, 13355 Berlin. Det er primært privatpersoner, der sælger alt fra tøj og smykker til møbler og cykler. Og hvis du er heldig, finder du måske en skat.


Læs også: