Vejret i Berlin


Vejret i Berlin kan variere ligsom det danske, da byen har et tempereret klima. De varmeste måneder er juli og august med 18,5 og 17,7 grader i gennemsnitstemperaturer, og de koldeste måneder på året er januar og februar med -0,6 og -0,3 grader i gennemsnitstemperaturer.


Den vådeste måned er faktisk sommermåneden juli med gennemsnitligt 70 mm, og den tørreste måned er marts med gennemsnitligt 31 mm.


Vi vil anbefale dig at rejse til Berlin i perioden fra maj til og med september. Her er vejret i Berlin perfekt, og der liv i gaderne og på caféerne.

Julemarkeder i Berlin


Alternativt skal du tage på jule-oplevelse i Berlin og besøge et af deres fantastisk hyggelige julemarkeder, som der er over 60 af.


Ved julemarkedet på Potsdamer Platz finder du bl.a. skøjteløb og kælkebakke, og julemarkedet på Gendarmenmarkt er så populært, at det koster entré at komme ind – dog ikke mere end omkring 1 Euro. Men så er der også musik fra scenen og mulighed for at se, hvordan der laves juledekorationer, som efterfølgende sælges.


Endeligt vil vi nævne julemarkedet ved Alexanderplatz. Dette julemarked i Berlin, bryster sig af at være det ældste julemarked. Her finder du både forlystelser, skøjtebane og pariserhjul.

Vejret i Berlin

Læs også: