Skal du på shopping i Amsterdam, har butikkerne i Amsterdam har typisk de samme åbningstider, som vi kender det fra Danmark.


De to mest populære shopping-gader er Kalverstraat og Leidsestraat, især Kalverstraat som er en lang gågade med butikker som H&M, Miss Sixty, Zara osv. er populær. På Leidestraat finder du de mere eksklusive butikker og også sko- og souvenirbutikker.


Shoppingområdet ”De 9 Straatjes”, som befinder sig mellem Raadhusstraat og Leidsestraat er også et godt sted at shoppe. Her er mange unikke og mindre butikker, hvor du kan finde lækkert tøj.


Generelt finder du masser af fede tøjbutikker og modeforretninger i Amsterdams shoppinggader. Der er også flere hyggelige barer og lækre restauranter.


Amsterdam er ikke kun et godt sted at shoppe, hvis du er på udkig efter tøj. Går du på shopping i Amsterdam finder du også en masse imponerende musikbutikker og masser af unikke interiør forretninger.


Det bedste er at give sig god til at bevæge sig ned i sidegaderne. Her finder du de spændende og anderledes butikker med ting, som du ikke lige finder herhjemme.


Læs også: