Om Travelmore

Vi er sat i verden for at levere dét indhold, vores læsere efterspørger. Derfor er din mening vigtig for os. Har du en god idé til noget, vi burde skrive om, eller har du ris/ros så kontakt os endelig. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Ansøgninger og generelle henvendelser sendes til info@travelmore.dk

Hvem er Travelmore:

  • Vi er Danmarks Digitale Rejsemagasin, hvor vi igennem rejseartikler, rejseinfo- og tips vil vi inspirere og guide, vores mere end 110.000 månedlige læsere, til deres næste rejseoplevelse.
  • Vi udsender ét ugentligt nyhedsbrev til 25.000 modtagere med sæsonaktuelle artikler og skarpe rejsetilbud.
  • Samlet set har vi en månedlig reach på mere end 2,5 millioner brugere på tværs af alle kanaler (SoMe, nyhedsbrev, google, partnermedier etc.)

Download Travelmore Media Information

rejsemedie

Danmarks digitale Rejsemagasin

Travelmore.dk blev stiftet i 2019, og har på rekordtid udviklet sig til at være et af Danmarks førende rejsemedier.

Travelmore har 10 faste skribenter tilknyttet, hvis fornemmeste opgave er udelukkende at levere artikler til Travelmore.dk. Vores egne faste skribenter sikrer, at der løbende udgives nyt og relevant indhold.

Vi følger hele tiden skarp med i, hvilke artikler der hitter blandt vores læsere. Dét gør vi for at kunne målrette nye artikler og levere indhold, som vi ved, vil interessere vores læsere. Vores skribenter leverer højaktuelle artikler året rundt. 

Du finder også på Travelmore masser af spændende rejsetilbud. Vi sælger ikke rejser, men videreformidler blot de bedste tilbud fra vores samarbejdspartnere. 

Travelmore er en del af House of Travel ApS, som har kontor i Aarhus og Odense. Du finder os her:

  • Hollufgårds Allé 2, 5220 Odense SØ
  • Frederiksgade 34 st., 8000 Aarhus C

Kontakt – for samarbejde og annoncering

Jesper Langhoff 
Salgsdirektør | Partner

Jesper@travelmore.dk
Direkte: +45 40 35 49 98  


 


Rigtig god rejse- og læselyst!

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)