Travelmore.dk

Om Travelmore

Om Travelmore

Vi er sat i verden for at levere dét indhold, vores læsere efterspørger. Derfor er din mening vigtig for os. Har du en god idé til noget, vi burde skrive om, eller har du ris/ros så kontakt os endelig. Du er altid velkommen til at kontakte os.

Ansøgninger og generelle henvendelser sendes til [email protected]

 

Kontakt (for samarbejde og annoncering)

Jesper Langhoff 

Salgsdirektør / Partner

[email protected]
Direkte: +45 40 35 49 98  

Hvem er Travelmore?

Igennem rejseartikler, rejseinfo- og tips vil vi inspirere og guide vores mere end 75.000 månedlige læsere til deres næste rejseoplevelse. Vi udsender ét ugentligt nyhedsbrev til 25.000 modtagere med sæsonaktuelle artikler og skarpe rejsetilbud. 

 

Travelmore har 5 faste skribenter tilknyttet, hvis fornemmeste opgave er udelukkende at levere artikler til Travelmore.dk. Vores egne faste skribenter sikrer, at der løbende udgives nyt og relevant indhold.

 

Vi følger hele tiden skarp med i, hvilke artikler der hitter blandt vores læsere. Dét gør vi for at kunne målrette nye artikler og levere indhold, som vi ved, vil interessere vores læsere. Vores skribenter leverer højaktuelle artikler året rundt. 

 

Du finder også på Travelmore masser af spændende rejsetilbud. Vi sælger ikke rejser, men videreformidler blot de bedste tilbud fra vores samarbejdspartnere. 

 

Travelmore er en del af House of Media ApS, som har hovedkontor på;

 

Hollufgårds Allé 2, 5220 Odense SØ

 

rejsemedie

 

Danmarks digitale Rejsemagasin

Travelmore.dk blev stiftet i 2019, og har på rekordtid udviklet sig til at være et af Danmarks førende rejsemedier.

 

I januar 2020 indgik Travelmore.dk et samarbejde med Danmarks største rejsemagasin Vagabond

 

Vagabond har adgang til over 100 journalister på verdensplan, og du vil derfor kunne læse artikler på Travelmore.dk, der er skrevet af journalister med fødderne godt placeret i de lokalområder, som de skriver om.

 

Vagabond driver også rejsemesserne:

 

 

rejsemedie

 

 

Rigtig god rejse- og læselyst!