Det tager ikke mere end 5-6 timer at rejse til Berlin i bil. Afhængig af hvor fra i Danmark du kører selvfølgelig (køretid fra den dansk-tyske-grænse er 4 timer). Du kan også tage ”færge-vejen”, hvor du kører til Rødby, tager færgen over til Tyskland, og så videre i bil derfra. Det giver mulighed for at tage en lille ferie i Lalandia i Rødby med ungerne først, inden turen går videre mod Tyskland med færge.


Hvis du vælger at flyve til Berlin, tager det ikke mere end ca. 45 min. fra København til Berlin. Det er selvfølgelig også ganske overskueligt.


Tager du tog til Berlin, kan det gøres på ca. 6-7 timer, afhængig af hvor du rejser fra i Danmark. Man kan bestille billetter på DSB’s hjemmeside for omkring kr. 300.- hver vej.

Berlin U-bahn og S-bahn


I Berlin plejer vi at komme rundt med U-bahn og S-bahn. Det er langt det nemmeste, især med børn. Selvfølgelig får du så ikke oplevet byen, mens du transporterer dig fra det ene sted til det andet nedenunder jorden.


Tilgengæld har du mulighed for bare at gå rundt i gaderne og lade dig drive derhen, hvor du har lyst. Når du så ikke gider mere, og er kommet langt væk ”hjemmefra, så går du bare ned i den nærmeste station og tager turen tilbage til hotellet.

Prisen for en dagsbillet til S-bahn og U-bahn er ca. 7 euro (afhængig af hvor mange zoner du skal bruge). Se alle priser på billetter til Berlins metro her

Læs også:

Rejse til Berlin