New York har et fastlandsklima med varme, fugtige somre og lange, kolde vintre. Vi vil her beskrive årstidernes kendetegn, så du kan have det i baghovedet, når du skal planlægger, hvornår på året, du vil rejse til New York.

Vejret i New York

Foråret er køligt men stadig behageligt (marts,april,maj). Det kan klart anbefales at opleve New York om foråret. Generelt kommer foråret tidligere i New York end i Danmark. Derfor kan man også være heldig at ramme nogle dejlig lune dage i de første forårsmåneder.

I sommermånederne er det typisk omkring 25 grader, og det er netop sommeren, der er at betragte som højsæson for turisme, selvom der er fyldt med turister i New York året rundt.

Fra oktober bliver det hurtigt køligere, og månederne december, januar og februar byder på bidende kulde, frostgrader og sne. Så her er det altså med at have husket det varme overtøj . Det er dog værd at opleve nytårsaften på Times Square. Er du i New York julen over, bør du også snuppe nytårsaften med– og huske den varme vinterjakke.

Læs også: