Shopping i New York

Har du planer om at tage på shopping i New York, så har du nok hørt om Macy’s, Tiffany & Co. og ikke mindst Fifth Avenue. Fra designervarer til stangtøj på udsalg. Det er med at rejse let, måske endda med kufferten tom, fordi New York har ikke bare lidt, men meget for enhver smag.

Macy’s i New York


I Macy’s stormagasin har du intet mindre end 11 etager at slå dig løs på. Du har med andre ord rig mulighed, for at finde din indre shopaholic frem, og begynde at svinge dankortet i pendulfart. Macy’s er Magasin på steroider, og du kan være sikker på at finde alverdens mærkevarebutikker og designere her.

Selvom det kan lyde som et shoppingparadis for nogle, kan Macy’s på samme tid være en stor mundfuld for andre. Størrelsen og antallet af butikker kan ganske enkelt være for uoverskuelig for nogle mennesker. Derfor bør du til dette shoppingcenter i New York, sætte tid og kræfter af, fordi det er hvad det kræver. Bemærk også, at Macy’s faktisk består af to separate bygninger. Derfor kan du være nødsaget til at gå fra den ene bygning til den anden, i søgen på netop den butik du leder efter.

Du kan ikke sige ”shopping i New York” uden at sige Macy’s, men vidste du at du rent faktisk kan tage på en guidet tour i dette center? Selvom shopping er den primære grund til at tage i Macy’s, har de en spændende og velovervejet, guidet historisk tour rundt i bygningerne. På denne 45 min. lange tour, får du et indblik i de enkelte afdelinger, og tilhørende historier om marketing såvel som merchandising.

Læs mere om Macy’s History Tour.


Adresse:

  • 151 West 34th Street, New York, NY 10001

Åbningstider:

  • Man. – lør.: 10.00 – 22.00
  • Søn.: 10.00 – 21.00

Shopping i New York - Macy's

Westfield World Trade Center Shopping Mall


Westfield World Trade Center i New York er det største shoppingcenter på Manhattan. Placeret i Financial District, mellem de nye World Trade Center-bygninger, finder du dette shoppingcenter på beskedne 34.000 kvadratmeter, som rummer omkring 100 butikker. Var der nogle der sagde ny garderobe?

Mange af de kendte mærkevarebutikker er repræsenteret i Westfield World Trade Center Shopping Mall, såsom Apple, Hugo Boss, Lacoste, og mange flere. Derudover finder du også H&M, Cos, Sephora og Banana Republic. Der er noget for enhver smag her.

Læs mere om Westfield World Trade Center her.


Adresse:

  • 185 Greenwich Street, New York, NY 10007

Åbningstider:

  • Man. – lør.: 10.00 – 20.00
  • Søn.: 11.00 – 19.00

Shopping i New York - Westfield World Trade Center

Shopping på Fifth Avenue


Fifth Avenue er et af de bedste steder at tage på shopping i New York – måske endda i verden! Denne avenue som starter nord for Washington Square Park i Greenwich Village, og strækker sig hele vejen til 143rd Street i Harlem, huser alle de kendte modehuse. Fra 49th Street og til 60th Street, finder du den største koncentration af butikker. Det er desuden denne strækning som Carrie fra Sex and the City shopper sig fattig på af flere omgange. Her kan du gå i hendes fodspor, bogstaveligt talt.

Blandt mærkevarebutikkerne på Fifth Avenue kan nævnes: Gucci, Louis Vuitton, Dolce&Gabbana, Armani, Prada, Rolex, Fendi, Versace og selvfølgelig én af Carries favoritter, nemlig Jimmy Choo.

Der findes dog også billigere alternativer i form af mærker som Diesel, Tommy Hilfiger, Paul Smith og Banana Republic. Hav også in mente, at det ofte er billigere at shoppe i USA end det er i Europa.

Udover enkeltbutikkerne, finder du også det velkendte stormagasin Saks.

Bliver du træt af al den shopping på Fifth Avenue, så kan du også fordrive tiden med en tur i Empire State Building, New York Public Library, Rockefeller Center, St. Patrick’s Cathedral eller måske Trump Tower.

Fifth Avenue New York


Læs også:

Rejsetilbud

Langtidsrejse til Tenerife
St. Martin
lissabon

I samme kategori

Europas bedste julemarkeder
Basel
Verdens bedste shopping-byer
Shopping i Berlin

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)