Mange tænker på burgere og pomfritter, når de tænker på amerikansk mad. Men mad fra USA er meget mere end det! Du kan være helt sikker på, at alle madbølger er startet i USA. Det er fx i USA, at hele økologibølgen og whole fod (ikke forarbejdet mad) er startet. Så man kan altså også spise rigtig god mad i USA, man skal bare kigge sig for og gøre lidt forarbejde for at finde de gode spisesteder i New York.


Herunder kan du se nogle eksempler på steder, der er værd at besøge i New York.

Michelin restauranter i New York


Til at starte med skal du besøge hjemmesiden ny.eater.com. Der er en hel hjemmeside, der guider dig til de bedste spisesteder i New York. Bl.a. er der en beskrivelse af alle de 72 Michelin-restauranter i New York, samt adresserne hertil.

Madmarked i New York


Prøv også at tjekke hjemmesiden urbanspacenyc.com Flere gange årligt finder du på Worth Square i New York, et fantastisk madmarked med repræsentanter fra de bedste restauranter.


Besøg også noburestaurants.com –  Nobu Matsuhisa har kombineret det japanske og peruvianske køkken. I New York har han 3 restauranter: New York City, Fifty Seven og Next Door. Du skal helt sikkert smage retten Black cod with miso,  Nobus rock shrimp og Yellowtail Sashimi.

Pizzaria i New York


Lombardi’s Pizza var USA’s første pizzeria, og har ligget her siden 1897. Så hvis du er til en lækker pizza, så kig her forbi. Check hjemmesiden ud: firstpizza.com

Spisesteder i New York

Læs også: