USA

Vejret i Prag


Det meste af Tjekkiet har et tempereret fastlandsklima. Flere floder løber igennem landet, bl.a. Elben og Donau, hvilket medvirker til, at landet generelt er grønt og frodigt. Så generelt er vejret i Prag, bedre end i Danmark. Der er relativ stor forskel på sommer og vinter. De mange højdeforskelle gør også, at vejret i Prag varierer en hel del.

Forår


Foråret er et dejligt tidspunkt at besøge Prag på. Især pga. de mange grønne områder i byen, som begynder at spire. Foråret starter faktisk tidligere i Prag end det gør i Danmark. Man finder fine temperaturer i Prag allerede i april.


D. 30 april fejres Valpurgisnatten, der markerer forårets komme med afbrænding af hekse. Desuden danner hele maj måned rammen for en klassisk musikfestival. Læs mere på om musikfestivalen her

Vejret i Prag om Sommeren


Den største mængde nedbør falder faktisk i den varmeste tid, nemlig i sommermånederne. Her er der dog alligevel flest turister som besøger Prag.


Gennemsnitstemperaturen om sommeren ligger på omkring 22 grader. Hvis det bliver for varmt, kan du søge læ i én af de offentlige parker, fx omkring slottet Hradschin eller i parken på øen Kampa.

Efterår


Byen summer med udendørsservering fra omkring slutningen af april og helt hen til ind i oktober. Efteråret i Prag er mildere end i Danmark, og derfor kan man stadig sidde udenfor på caféerne i mildt vejr i efteråret. I efteråret starter indendørskoncerterne igen op, og udbuddet af klassisk og jazz er stort og godt.


I oktober og november løber en international jazzfestival af stablen, se evt. mere på her

Vejret i Prag om vinteren


Hvis man vælger at besøge Prag om vinteren, så gør det i juletiden! Julemarkederne er magiske og utrolig stemningsfyldte. Faktisk er hele den gamle bydel efterhånden blevet til ét stort julemarked fyldt med boder. Tjekkiet er kendt for juletræspynt af glas, så se om du kan finde noget smukt at tage med hjem til juletræet som et rart minde.


Vejret i Prag om vinteren, kan minde meget om det danske, dog en smule mere lunt og solrigt. Derfor er vinteren et godt tidpunkt at besøge Prag, hvor der heller ikke er alt for mange turister i byen.

Vinter i Prag

Læs mere om Prag:

USA

Rejsetilbud

Drømmerejse til Grønland
Drømmerejse til Grønland
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Mallorca
Rejsetilbud Mallorca inkl. udflugter
Se rejsetilbud
Marienlyst Strandhotel
Late Night Spa på Marienlyst Strandhotel
Se rejsetilbud

I samme kategori

Duomo di Milano
Rom, storbyferie i efteråret.
billund lufthavn direkte ruter
Shopping Prag

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande
Harzen

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
Harzen

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)