Top 10 lande: Den bedste ferie med børn

Er du i tvivl om, hvor din ferie med børn skal gå hen i Europa? Når du ønsker at rejse til et europæisk land med familien, har du rigtig mange gode muligheder. Dog skal du alligevel være opmærksom, når du søger efter de perfekte feriedestinationer for børn, for ikke alle er lige børnevenlige.

Læs med her hvor vi guider dig igennem 10 af de bedste lande og byer, der tilbyder spændende familieaktiviteter og -udflugter. Måske er det én af disse steder, der skal danne rammen om din næste familieferie?

 

1. Sverige (Stockholm) – Kåret til det bedste sted for ferie med børn

Sverige og især Stockholm er blevet kåret til ét af de bedste steder i Europa for børn. Det er et populært rejsemål blandt familier af en særlig god grund. Der er mange forskellige attraktioner, naturskønne haver og parker, og så er det er en klapvogn-venlig destination. Her kan du være helt sikker på at få en af de bedste europæiske familieferier.

 

Ferie med børn
Østrig

 

2. Østrig – Naturferie med børn

Østrig har et utal af interessante ting at lave og sjove steder at besøge, som vil begejstre hele familien. Det er et land præget af bjerglandsbyer, barokarkitektur, en fascinerende historie og robust alpint terræn. I Østrig kan du tage familien med i verdens ældste forlystelsespark eller verdens største ishule.

 

3. Kroatien (Dubrovnik og Split) – Fantatisk land at holde familieferie

Kroatien har mange sikre strande og vandrestier, der passer til store såvel som små. Der er også en håndfuld interaktive museer, gamle byer og fæstninger, der får børnene til at føle, at de befinder sig midt i et eventyr. Nogle af de bedste destinationer til familieferie i Kroatien inkluderer både Dubrovnik og Split.

 

Ferie med børn
Holland

 

4. Holland – Udforsk Amsterdam med børn

Den offentlige transport i Holland er utrolig effektiv. Dette gør, at du nemt kan udforske landet med familien og se en masse attraktioner. Oplev alt lige fra zoologiske haver til historiske pladser og livlige markeder. Blandt de mest besøgte byer for familier ligger Amsterdam på en klar førsteplads.

 

5. England (London)

Generelt er London en populær destination for familier. Lokalbefolkningen taler engelsk, der er effektive offentlige transportsystemer, og så er de lokale meget venlige. London tilbyder en lang række spændende attraktioner som fx en Harry Potter-tur, Legoland eller Big Ben. Det vil børnene med garanti elske.

 

Ferie med børn
Italien

 

6. Italien (Rom) – en sikker sommerferievinder blandt børn

Italien er et stort land. Det kan tage op til 12 timer at rejse fra den ene side til den anden, så det kan være en god ide at vælge en bestemt del af Italien ,som du ønsker at besøge med familien. Italien er især kendt for deres lækre pizzaer og is, som foretrækkes af store såvel som små. Iblandt de mest populære attraktioner er Colosseum i Rom.

 

7. Belgien (Bruxelles og Brugge)

Belgien er især kendt for sine vafler – og hvem elsker i øvrigt ikke dét? Belgien er et fantastisk land at udforske med børn, da du nemt kan bevæge dig rundt i landet med tog. Oplagte byer at besøge i Belgien er fx Bruxelles og Brugge.

 

Barcelona
Barcelona

 

8. Spanien (Barcelona)

Spanien er et smukt land, der har meget at tilbyde til enhver type rejsende. Takket være landets højhastighedstog har du adgang til mange destinationer på kort tid. Barcelona er en klar favorit, hvor familien kan tage på tur i zoo, parker, strande og meget mere.

 

9. Tyskland (Berlin og München)

Som familie vil du elske de interaktive museer og informative udflugter, der kan underholder børnene. I kan starte med at planlægge jeres rejse omkring populære destinationer som Berlin og München. Her kan I tage på en Hop-On-Hop-Off-bus, besøge Legoland Discovery Center, Tierpark, slotte og meget andet.

 

København

 

10. Danmark (København)

Danmark har såmænd også sneget sig ind på listen over et børnevenligt land at rejse rundt i, og tilmed får du en kort rejsetid med familien. København er en fantastisk by at besøge med børn. Besøg fx Tivoli, hvor børnene kan blive underholdt med teater, haver og massevis af forlystelser.

Rejsetilbud

Spaophold på Jacy'z
Fjordgaarden
Ø-hop Hawaii

I samme kategori

nationalparker i Europa
Design uden navn-15
Hvalsafari
Sensommer i Europa

Mest læste

Nimb Rooftop København
troldejagt i Danmark
Klippeøerne i Vietnam
london-3078109_640

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)