Her er du sikker på sol i vintermånederne

Sommeren kan godt være forbi i Danmark, når skolestartssæsonen begynder, men den er lige begyndt andre steder i verden, hvor det er muligt at få fat i en solrig ferie helt frem til november. Fra tropiske øer til ørkenflugter har vi samlet de destinationer, der byder på varmt vejr om vinteren samt en eftertragtet kultur. Her er du sikret sol i vintermånederne!

 

Maldiverne

Hvornår du skal tage af sted: December-april

Gennemsnitsvintertemperatur: 28°C

Der er ikke noget dårligt tidspunkt at tage til Maldiverne. Der er ikke noget dårligt ved at tage til Maldiverne på noget tidspunkt nogensinde. Der er nemlig selv sol i vintermånederne. Her får du perfekte små øer, uanset hvad du vælger. 

Små skibbrudsfantasi-sandøer, for det meste med et pletfrit feriested med forskellige niveauer af pragt. Selv folk, der tror, ​​de vil kede sig på Maldiverne, ender med at elske Maldiverne!

 

Cypern

Cypern

Hvornår du skal tage af sted: Marts-maj; Oktober-november

Gennemsnitsvintertemperatur: 22°C

Det østlige Middelhav omkring Cypern kan være køligt om vinteren, men øen får masser af solskin hele året. Så der er en god chance for, at du får T-shirt-vejr selv i de koldeste måneder. 

Fra marts begynder øens blomster at blomstre, og der er knap en anden besøgende i sigte. Det er også en fantastisk mulighed for familier, da det befinder sig inden for Europas grænser og der er masser af børnevenlige hoteller.

 

Dubai

Hvornår du skal tage af sted: November-marts

Gennemsnitsvintertemperatur: 26°C

For solskin året rundt, pletfri strande og upåklagelig service et kort hop væk, er Dubai et oplagt valg. The Palm, et menneskeskabt hav af strand, spækket med fantastiske hoteller med hver sin strand er perfekt til familieferier. 

To nye kreative distrikter (Dubai Design District og Al Quoz) har også fået opmærksomhed fra den internationale kunstscene. For at se byen i sit bedste lys, skal du tage afsted i november, hvor det ikke er for fugtigt, og du med glæde kan sole dig ved poolen hele dagen.

 

Bali

Sol i vintermånederne: Bali

Hvornår du skal tage af sted: Bali er varm året rundt. Det regner mest fra november-april og er derfor billigst der.

Gennemsnitsvintertemperatur: 27°C

Bali er den himmelske ø med jordiske fornøjelser. Bali har udviklet en helt sin egen stil: ren og moderne, mørkt træ og hvidt linned. Fester, fra fuldmåne-raves i skjulte bugter til den seje Potato Head Beach Club og The Lawn på boho-strandstedet, som alle taler om.

Der er glamping og smarte butikker. Der er kunst i Ubud. Der er kurbade absolut overalt. Der er selvfølgelig strande. Og bassinerne her er noget andet: en stilfuld, jungledyb grøn, indhyllet af tropisk løv

 

 

Seychelles

Hvornår du skal tage af sted: Oktober-november

Gennemsnitsvintertemperatur: 29°C

Seychellerne, der ligger i Det Indiske Ocean, tusind miles fra den nærmeste kyst i Afrika, er den ultimative fantasiø-flugt. Øgruppen har varme og solskin året rundt, samt en rimelig andel af regn. 

De vådeste måneder på Seychellerne er november til marts, men temperaturerne bliver aldrig for trykkende varme (omkring 24ºC om natten og op til 29ºC i dagtimerne, året rundt). Oktober er en god måned at gå efter et hit af solskin, før det bliver for regnfuldt, og luften er friskere.

 

Mauritius

Mauritius

Hvornår du skal tage af sted: Maj-december

Gennemsnitsvintertemperatur: 28°C

Hvad Mauritius har over sine naboer i Det Indiske Ocean, Seychellerne og Maldiverne, er dens størrelse og naturlige mangfoldighed. Dens strande er stadig tropiske paradiser, og her kan du leje en bil og gå på opdagelse.

Det har lidt af et ry for alt for velplejede resorts – men det har også nogle af de fineste strandhoteller i verden, og du kan også finde små boutiquehoteller lige ved stranden. Måske er de bedste måneder at tage til Mauritius i september, oktober og november, hvor det er tørrest og varmt, men ikke for varmt.

 

Kanarie-øerne

Hvornår du skal tage af sted: Året rundt

Gennemsnitsvintertemperatur: 22°C

Det er sommer hele tiden på De Kanariske Øer, hvor temperaturen gennemsnitligt er i de lave-midt 20’ere året rundt. Ud over de velkendte destinationer – Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, Lanzarote – er der tre mindre øer, som er mindre besøgte og mindre forkælede: La Palma, El Hierro og La Gomera. 

De vises ikke på den gennemsnitlige feriegæsts mentale verdenskort og sørger for interessant udforskning og vintersolskin.

 

Thai-øerne

Koh Samui

Hvornår du skal tage af sted: November-marts

Gennemsnitsvintertemperatur: 32°C

Hvidt sand, rustikke strandhytter, en hængekøje, der forsigtigt svajer mellem to palmer, mens et turkisblåt hav svæver ved kysten. Der er snesevis at vælge imellem på Thai øerne. Hver især byder de på forskellige ting.

Fra super-spaerne på Koh Samui til barfodet beach-bum i Koh Lipe, mens Koh Lanta forbliver stille og roligt afslappet med dejlige steder at bo på strande, der strækker sig i mange kilometer.

 

Siwa Oasis, Egypten

Hvornår du skal tage af sted: Oktober-december

Gennemsnitsvintertemperatur: 25°C

Oaserne i det vestlige Egypten har altid været tilflugtssteder i et smukt, men uforsonligt landskab. Og med fremkomsten af ​​små, afdæmpede hoteller i området, designet til at respektere og afspejle det lokale miljø, er deres kapacitet til at genopfriske større end nogensinde.

Tag til Siwa Oasis for dets gamle templer, saltsø, varme kilder, glitrende varme og store klitter. Og sidst men ikke mindst – sol i vintermånederne!

 

Californien

Sol i vintermånederne: Californien

Hvornår du skal tage af sted: Året rundt

Gennemsnitsvintertemperatur: 21°C

‘The Golden State’ er et passende øgenavn. Californien er en af ​​de mest solrige stater i USA, med milde vintre, lidt regn og masser af solskin, især i den sydlige del. 

Tager du på et klassisk roadtrip, venter der berømt smukke udsigter meget af vejen. Det bedste afsnit er, at San Francisco gennem Monterey og San Simeon til San Luis Obispo. Sigt mod at køre sydpå for at være tættere på havet.

Rejsetilbud

Bandholm Badehotel
Bandholm Badehotel
Se rejsetilbud
Nordlys i Tromsø
Jagten på Nordlyset - Oplev Nordlyset i Tromsø
Se rejsetilbud
Marienlyst Strandhotel
Late Night Spa på Marienlyst Strandhotel
Se rejsetilbud

I samme kategori

Israel
TikTok hoteller
vinter i harzen
alicante

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
troldejagt i Danmark
alene

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)