Billige flybilletter til New York


Når du skal rejse til New York er flyvetiden fra Danmark ca. 7 timer og 30 minutter. Mange vælger dog en mellemlanding undervejs, for at spare penge

Der er gode muligheder for at finde billige flybilletter, da der er flere daglige ruter til New York. Hvis du er lidt fleksibel, kan du sagtens finde billige returbilletter til New York for under kr. 2.000.-

Subway og busser i New York


Når du skal rundt i selve New York, så har byen heldigvis en meget veludviklet infrastruktur. Byen har et af verdens største subway systemer med over 470 stationer på tilsammen 24 ruter. 40 % af ruterne er over jorden.

Der findes desuden hele 312 buslinier i New York. Så selvom det indledningsvis kan virke uoverskueligt at finde rundt, så er her et par tips:

Du skal bruge et Metrocard for at benytte dig af tog og bus. Det fås på de fleste stationer. Du kan vælge mellem forskellige løsninger, men oftest kan det bedst betale sig at købe et ”7-day Unlimited”-kort til ca. 32 dollars. Herefter har du ubegrænset adgang til at anvende metro og busser over hele Manhattan, Bronx, Brooklyn, Queens og Staten Island.

Læs også: