Vejret i Milano: Hvornår skal man tage til Milano? I Milano oplever de, hvad man vil kalde yoyo-temperatur. Om sommeren har den lombardiske hovedstad ligesom størstedelen af Italien 28-32 grader, som ikke altid passer allerbedst til en storbyferie.

Vejret i Milano i marts, april, maj, juni, september og oktober er passende til en storbyferie, hvor du ofte får gået en masse kilometer. Juli og august kan være voldsomt varme.   

Overvejer man en tur til Milano i vintermånederne, kan temperaturen i december og januar godt ligge omkring de 1-5 grader. I februar begynder vejret allerede at vende, når temperaturen kan nå op på de 15 grader, hvis du er heldig.

Bedste rejsetidspunkt, vejret i Milano


Det bedste rejsetidspunkt til Milano  er fra Juni til September, hvor der er en behagelig og varm temperatur og næsten ingen nedbør. Den højeste gennemsnitstemperatur i Milano er 29°C i August og den laveste er 7°C i Januar. Vejret og klimaet i Milano er velegnet til en solferie.

Det gennemsnitlige klimatal for Milano ligger på 7,6. Dette er baseret på forskellige faktorer, såsom gennemsnitstemperaturer, muligheden for nedbør og vejroplevelser fra andre.

Milano har 2 typer klima, nemlig kystklima og middelhavsklima. Hvis du vil vide mere om gennemsnitstemperaturerne i Milano eller om hvornår det meste sne og regn falder, så kan du finde det herunder. Så er du godt forberedt. Vores månedlige gennemsnitlige klimainformationer er baserede på data fra de sidste 30 år.


Vil du hellere på campingferie i støvlelandet, så læs her vores Top 5: Bedste campingpladser i Italien.

Læs mere om Milano: