Torsdag annoncerede udenrigsministeren, at danskerne nu igen må rejse til en lang række lande. Og det har hurtigt sendt danskernes rejselyst i vejret.

De mest søgte destinationer de sidste par dage, på sommerrejser med afgang fra Danmark, er:

Malaga


Malaga er elsket af mange danskere, og det forstår man godt. Byen er en smuk gammel havneby i Andalusien i det sydlige Spanien på Costa del Sol. Den er vokset op omkring en havn og et maurisk fort.

Hér kan du kombinere bylivet med strandferie, og du kan kombinere smukke seværdigheder med kølige eksotiske drinks. Malaga byder på sol, lækre strande og god mad.

Læs mere om Malaga:

Danskernes rejselyst

Palma de Mallorca


Palma de Mallorca har i mange år været et populært rejsemål for danskerne. Den smukke spanske ø er en del af Balearerne og ligger i det vestlige Middelhav, ca. 170 km. fra storbyen Barcelona.

Øen har en fantastisk natur, hvide sandstrande, skønne bjergbyer, frodighed og rigtig mange solskinstimer. Så hvad kan man mere ønske sig af en sommerferie?

Læs mere om Mallorca:

Danskernes rejselyst

Nice


Frankrigs femtestørste by Nice er en skøn perle på den franske Riviera i det sydøstlige hjørne af landet. Byen ligger i et særdeles smukt landskab i bunden af Englebugten (Baie des Anges) mellem Middelhavet og de sydlige Alper, ca. 30 km. fra grænsen til Italien.

Nice er en trendy badeby, som byder på Middelhavets skønne badestrande, sol, kunst og en meget fashionabel livsstil.

Læs mere om Nice:


Athen


Athen, Grækenlands hovedstad og største by, er en guddommelig perle. Her finder du en dejlig afslappende atmosfære og mange uforglemmelige antikke og historiske seværdigheder.

Læs mere om Athen:

Athen

Barcelona


Barcelona har det hele! Det pulserende natteliv, lækre hvide strande, moderne gastronomi og enestående arkitektur. Cataloniens hovedstad Barcelona er virkelig en spændende og dynamisk by, hvor det er meget svært at nå alt dét, man gerne vil!

Læs mere om Barcelona:

Barcelona

Alicante


Alicante er en storby med provinsstemning. Den er overskuelig og lige noget for dig, der godt kan lide at gå. Den har fine strande midt i byen, gode fiske- og skaldyrsrestauranter og et meget livligt natteliv med utallige klubber og barer.

I nærheden finder du både golfbaner og vingårde, og hvis du lejer en bil, kan du nemt tage på opdagelse i området. Byen er et godt rejsemål året rundt, da klimaet er mildt, og sommervarmen holder til langt ud på efteråret.

Danskernes rejselyst

Larnaca


Larnaca er perfekt til dig, der vil kombinere shopping og strandliv. Her finder du små stræder og gader og masser af restauranter for en hver smag. Uanset om du er ude efter en enkelt cypriotisk taverna eller en fin restaurant med glatte hvide duge og udsigt til Middelhavet.

Larnaca har de seneste år vundet meget frem, og i dag er der en skøn palmekantet strandpromenade med mange restauranter. Aften- og nattelivet byder på mange dejlige udendørsrestauranter og cocktailbarer.

Danskernes rejselyst

Heraklion


Heraklion er den største by på Kreta og den fjerdestørste by i Grækenland. Byen ligger midt på øen og er meget livlig. Ved byen ligger Kretas største lufthavn, havn og busknudepunkt. Men byen er mest kendt for de historiske mindesmærker, de hyggelige beværtninger, cafélivet og det pulserende natteliv.

Heraklion

Reykjavik


Reykjavik er hovedstad og den største by på Island. Men selvom byen altså har titel af hovedstad, er den faktisk stadig så tilpas lille, at den kun har få skyskrabere, og der er sjældent trafikkaos. Byen er hurtigtvoksende og byder på eksklusive hoteller, luksuriøse design- og mærkevarebutikker samt internationale anerkendte restauranter.

Der er mange tilbud indenfor både musik, kultur og fest. Der er således gallerier, museer, teatre og årlige festivaler, så der er altså meget at se for den kulturinteresserede turist.

Læs mere om Reykjavik:

Danskernes rejselyst