Mallorca: Et elsket rejsemål af mange! Og man forstår godt, hvorfor danskerne kommer igen og igen år efter år. Den smukke spanske ø er en del af Balearerne og ligger i det vestlige Middelhav, ca. 170 km fra Barcelona. Øen har fantastisk natur, hvide sandstrande, skønne bjergbyer, frodighed og mange solskinstimer. Så hvad mere kan man ønske sig af en charterferie?

Seværdigheder på Mallorca


Selvom mange nok nøjes med badeferien, findes der faktisk mange spændende seværdigheder på Mallorca. Vi har samlet et lille udpluk af, hvad man kan bruge sin ferie på Mallorca på.

Spisesteder på Mallorca

Tapas, paella og fantastiske fiskeretter, findes i lange baner på nogle af de bedste restauranter. Vi giver vores bud på 4 gode spisesteder på Mallorca, hvor du er sikret et godt måltid.

Hvad skal man se?

Hovedbyen Palma har en autentisk stemning, smuk arkitektur, hyggelige butikker og mange lækre caféer og restauranter. Besøg også byen Alcudia med dens smukke bymur fra Middelalderen, 14 kilometer lange sandstrand, hyggelige små gader og charmerende pladser samt hyggelige tapasrestauranter. 

Port d’Alcudia (der også er en del af Alcudia) er centrum for fiskeri, handel og turisme. Her er en stor marina med strandpromenade og et stort udbud af barer, restauranter og caféer. Er du særligt naturinteresseret så tage også en tur forbi vådområdet S’Albufera, som du finder mellem Can Picafort Alcudia. Her er nemlig et rigt fugleliv, som vil imponere dig.

Lige meget hvilken by eller område på Mallorca, du vælger at bo i, er der noget at give sig til. Udover de skønne byer Palma og Alcudia, som vi har nævnt, er Puerto Pollensa også et godt valg med rigtig mange gode restauranter. Øen har derudover mere en 20 golfbaner i topklasse, og der er stor og rig mulighed for både cykelture og vandreture af forskellig sværhedsgrad. Eller lej en bil og tag på opdagelse, besøg bjergkæden Sierra de Tramuntana, olivenlunde og citronplantager. Så uanset om I er til ren afslapning, aktiv ferie eller et mix af de to, så kan I få opfyldt jeres behov på Mallorca.

Endeligt skal det nævnes, at øen flyder over med All Inklusive, strandhoteller og ferielejligheder, så det er helt sikket muligt at sammensætte den helt rigtige ferie på Mallorca, der matcher netop jer.

Mallorca gader