Barcelona har det hele! Pulserende natteliv, lækre strande, moderne gastronomi og smuk arkitektur. Cataloniens hovedstad Barcelona er en spændende og dynamisk by, hvor det er svært at nå alt dét, man gerne vil!

Seværdigheder i Barcelona

Flere steder i Barcelona finder du imponerende monumenter. Gå på opdagelse i byens lange gader eller hyggelige pladser og parker.

Barcelona er også hjemmebane for et af verdens største stadions, som man skal opleve når man besøger Byen.

Læs mere om seværdigheder i Barcelona


Spis godt i Barcelona

Det er ikke på La Rambla, du skal spise, da det er dyrt og mest fokuseret på turister. Gå ud i sidegaderne, hvor det både er billigere og bedre. Når dét så er sagt, så er det næsten forbudt at tage til Barcelona uden at smage på al den lækre mad på de mange tapasrestauranter eller de utallige fiske- og skaldyrsrestauranter.

Med al den lækre friske fisk, fornemmer man tydeligt, at Barcelona er en havneby. De bedste fiskerestauranter finder du i og omkring Barceloneta og metrostoppet Ciutadella/Vila Olimpica. Prøv fx restauranten Barnabier der har et stor udvalg af paella, pasta, fisk og skaldyr.

Især deres skaldyrstallerken er fortrinlig og indeholder jomfruhummer, blå-, kniv-, og hjertemuslinger, rejer, blæksprutte og tigerrejer. Besøg også det store, kendte og imponerende frugt- og madmarked La Boqueria, der er overdådigt med bl.a. friske fisk, kød, frugt og grønt.