Reykjavik er hovedstad og den største by på Island. Men selvom byen har titel af hovedstad, er den stadig så tilpas lille, at den kun har få skyskrabere, og der er sjældent trafikkaos. Byen er en hurtig voksende hot by, der byder på eksklusive hoteller, luksuriøse design- og mærkevarebutikker og internationale anerkendte restauranter.

Der er masser af tilbud indenfor musik, kultur og fest. Der er gallerier, museer, teatre og årlige festivaler, så der er meget at se for den kulturinteresserede turist.

Reykjavik byder også på mange svømme- og spabade, da det er en integreret del af livet for islændinge at gå i geotermiske dampbade eller nyde en svømmetur. Så der er rig mulighed for en vaskeægte wellnessferie i Reykjavik.

Islandsk natur

Natur og Reykjavik


Reykjavik er tilmed startskuddet til din videre færd ud i Islands fantastiske natur. For du kan ikke besøge Reykjavik uden også at udforske mere af øen. Fra byen er det muligt at tage på mange dagsture og udflugter ud på øen, hvor du kan opleve enestående gletsjere, vulkaner, varme kilder og bjerge. Det er et helt unikt landskab, som vil betage dig med det samme. Kontrasten mellem storbylivet og de uforglemmelige naturoplevelser gør Reykjavik til noget helt særligt for den eventyrlystne turist.

Hvalsafari, laksefiskeri, ridning på islandske heste, klatring på fjeld og gletsjere, sejlads og midnatsgolf. Det er bare et lille udpluk af alt dét, du kan underholde dig med på dagsture ud af byen.

Byen er en pulserende ung by, der ligger kun et stenkast fra rå og uspoleret naturlandskab, der er formet af jordens stærke indre kræfter. Vælg derfor Reykjavik som dit næste rejsemål, hvis du drømmer om en kontrastfyldt og uforglemmelig ferie.

Her er 7 festlige storbyer:

sejlads Reykjavik