Small Danish Hotels

Shopping i Paris


Hvis man er til shopping, er der ikke dét, man ikke kan finde i Paris! Der er alle high-end butikker, alle highstreetkæder og en masse lækre secondhandbutikker. Vi har her samlet et udvalg af steder, du skal besøge, hvis du vil på shopping i Paris. 

Galeries Lafayette


Galeries Lafayette er et enormt eksklusivt og smukt stormagasin som har alt, hvad dit hjerte kan begære. Der er alt lige fra Chanel til Zara. Adressen er 40 Boulevard Haussmann, 75009 Paris. Le Marais er et lækkert kvarter i Paris, hvor du finder masser af fine fortovscaféer og et væld af butikker.

Det er bl.a. også her, du kan finde nogle af de virkelig lækre secondhandbutikker, som har mærker som Chanel, Hermés og Louis Vuitton. Du kan også finde blondebluser fra starten af 1900-tallet eller antikke kimonoer. Det er ikke det samme som at gå i en dansk Kirkens Korshærbutik!

Galeries Lafayette Paris

Loppemarked Paris


Loppemarkedet Le Puces de Saint-Ouen bliver vi simpelthen også nødt til at nævne! Det er kendt for at være et af de største loppemarkeder i verdenen!

Her finder du vintagekjoler, pelse og gamle møbler, men også nye mærker som fx Nike. Forkæl dig selv med en spændende tur til dette loppemarked, hvis du synes, at det er sjovt at gå på skattejagt.

Avenue des Champs-Elysées


Selvom du måske ikke har råd til at shoppe i de fashionable butikker på Avenue des Champs-Elysées, er det en gade, du bare MÅ opleve.

Gaden er en dyr indkøbsgade med butikker som Louis Vuitton, Chanel, Hugo Boss og Gucci, men du finder også mere budgetvenlige butikker som Zara og H&M. Også Danmarkshuset ligger netop i denne gade. Det er en selvejende virksomhed med nær tilknytning til Den Danske Ambassade i Paris.

Som tidligere nævnt er det den mest berømte gade i Paris, og det er her, at afslutningen på Tour de France løber af stablen hvert år i juli måned. Så hvis du tilfældigvis er i Paris i juli måned, skal du ikke snyde dig selv for at opleve stemningen på Avenue des Champs-Élyées, når holdet afslutter Tour de France netop her!

Vi valgte selv at opleve Tour de France-afslutningen d. 29/7 2018, og der er noget særligt at opleve. Det er ikke særlig svært at få plads på 1. eller 1. række ned af Champs-Èlysées, og hvis du står ned langs denne gade, kommer rytterne forbi dig 20 gange.

Shopping I Paris

Primark Paris


Selv elsker vi bare Primark. Lige meget om vi er i Berlin, London, Madrid eller Paris, så skal vi altså bare besøge Primark, for liiiige at se. I Paris ligger Primark-butikkerne lidt udenfor centrum. Det største på 3 etager ligger i shoppingcentret Centre Commercial i Créteil.

Metroen stopper lige foran centret. Tag linje 8 mod Créteil Pointe du Lac og stå af på stationen Créteil Préfecture. Så man går direkte igennem et P-hus, når man står af metroen, og så er man i centret. Der ligger også en Primark ved Disneyland.

Læs mere om Rom:

Seværdigheder i Paris

Hvornår på året skal man rejse til Paris?

Madkultur i Paris

Rejse til Paris

Shopping i Paris

Rejsetilbud

Efterårsophold
Julemarked i Berlin
Julemarked i Berlin
Se rejsetilbud
hafjelltunet
Skiferie i hytte i Norge
Se rejsetilbud

I samme kategori

Shopping i Berlin
Shopping i London
Shopping I Milano
Shopping Prag

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
Small Danish Hotels

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)