Billig campingferie i Danmark


Drømmer du om campingferie indenfor Danmarks grænser til sommer, men har du tænkt, at det sikkert er alt for dyrt i højsæsonen? Så tro om igen! Du kan nemlig godt finde billig campingferie i Danmark, også i sommerferien. Vi giver dig her 4 gode bud på billig camping i sommerferien.

Rødvig camping

Rødvig Camping kan I bo 2 voksne og 2 børn i en hytte i 1 uge for 2800 kr. fra d. 6.-13. juli 2019. Rødvig Camping er en hyggelig 3-stjernet campingplads ved Stevns på Sjælland.

Pladsen er omgivet at åbne marker, der er 10. min. gang til stranden og ca. 2 km. til Rødvig by, hvor du finder havnen og starten på Stevns Klint. Fra Rødvig Camping har I rig mulighed for at tage på udflugter og opleve Sydsjælland.

For børnene har campingpladsen flere legeområder, sandkasse, prinsessetårn, trampolin, klatrevæg, hoppepude, fugleredegynge, mooncars, minigolf og bordtennis.

Om sommeren er der også adgang til swimmingpool. Kort sagt så er Rødvig camping et fremragende bud, hvis du ønsker at komme på billig camping.

Læs her om de 5 bedste campingpladser i Danmark:

 

Billig camping I Danmark

Faaborg Camping


Hos Faaborg Camping kan I bo 2 voksne og 2 børn i en Standardhytte (16 m2) i 1 uge for 3175 kr. fra d. 6.-13. juli 2019. Faaborg Camping er en mindre campingplads, der ligger på skønne Sydfyn i et fantastisk naturområde med direkte adgang til Svanninge Bakker/bjerge.


Kun 300 m2 fra pladsen ligger Troldeland, der er én af de største naturlegepladser i Danmark. Et ophold hos Faaborg Camping er et godt sted, hvis I også vil ud og opleve Sydfyn samt komme på billig campingferie.

Krakær Camping


Ved Krakær Camping i Nationalparken Mols Bjerge på Djursland kan I bo 2 voksne og 2 børn i eget medbragt telt (inkl. strøm) i 1 uge for 2261 kr. fra d. 6.-13. juli 2019. Det er en familieplads kun 7 km. fra Ebeltoft, 3 km. fra Femmøller Strand og 5 km. fra Mols Bjerge.


Der foregår flere aktiviteter på campingpladsen og hos pladsens samarbejdspartnere i området, så der er noget at give sig til for en hver familie, fx kreativt værksted, cykling, minigolf, bordtennis og brætspil.

 

Hvidbjerg Standcamping

Hvidbjerg Strandcamping er Danmarks største campingplads. Her er det ikke helt billig campingferie, men hvis I vælger at bo i jeres eget telt, får I en uges campingferie på Danmarks eneste 6-stjernede campingplads til en pris, der alligevel er til at have med at gøre.


I kan bo 1 uge i eget medbragt telt, 2 voksne og 2 børn fra d. 6.-13. juli 2019 for 4730 kr. På pladsen er både wellness-afdeling, indendørs legeland og badeland, tre restauranter, supermarked og fiskebutik.


Der bydes på et væld af aktiviteter, og så ligger det kun et par hundrede meter fra vandet. På campingpladsen kan man også leje lad-cykler, så man kan tage på cykeltur i nærområdet.


Ca. 2 kilometer fra campingpladsen ligger Blåvand By. En virkelig skøn lille ferieby med masser af små, hyggelige butikker. Ved Blåvand ligger også det charmerende Blåvandshuk fyr, der markerer Danmarks vestligste punkt.


Lige ved campingpladsen ligger Vesterhavet, hvor I kan få timevis til at gå med at soppe i vandkanten, flyve med drager på den brede strand eller nyde en gammeldags is fra det nærliggende ishus. Læs om Danmarks bedste ishuse her


Tag også på tur til Blåvand Zoo, til Vikingecentret i Ribe eller en tur til Esbjerg og se statuen ”De 4 hvide mænd”, der er en 9 meter høj skulptur i hvid beton.

Rejsetilbud

kirgisistan
Kirgisistans bjerge og nomader
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Mallorca
Rejsetilbud Mallorca inkl. udflugter
Se rejsetilbud
Rundrejse i Grønland
8 dages rundrejse i Grønland
Se rejsetilbud

I samme kategori

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Mest læste

Verdens største lande
Verdens største vulkaner
Marokko
troldejagt i Danmark

Forsiden netop nu

Israel
Det østrigske køkken
winter-market-at-the-prater-3004765_640
Basel
Jul i Europa
Europas bedste pizza 2022
palma-3226352_640
Verdens bedste shopping-byer

Mest læste

Danmark

Juleophold
julemarked i tivoli
Holmely glamping
Halloweenoplevelser

Skiferie

Tourismus-GmbH_Josef
schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Verdens bedste barer 2022
Essensen af Vietnam
Niedersachsen
Hjemsøgte hoteller
Marokko
Polarnatten i Grønland
imgonline-com-ua-CompressToSize-um3aqIfRd3

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)