Top 5: Bedste campingpladser i Italien

Camping. Findes der en bedre kombination af afslapning, natur, underholdning og udendørsliv? Vi kan ikke komme på noget. Især hvis du har børn, og måske er på udkig efter en ferie, som ikke sprænger budgettet fuldstændig. Vi serverer her en top 5 over de bedste campingpladser i Italien.


Camping Union Lido


Tag familien med til Camping Union Lido, som ligger placeret lige midt imellem Jesolo på højre side, og Venedig på venstre. Her finder du ét af Italiens bedste campingpladser. Hvad enten du er ude efter afslapning ved poolen eller stranden, eller er på udkig efter en aktiv sommerferie, så har Camping Union Lido, hvad du søger.

Kort om Camping Union Lido:

 • Stort og moderne poolområde med vandrutsjebaner
 • Badestrand i baghaven
 • Spa-, fitness- og wellnessområde
 • Gode muligheder for udflugter til eksempelvis Venedig

Det store poolområde, som nærmest er et stort vandland, byder på masser af sjov for både børn og voksne. På Camping Union Lido finder du to store poolområder, nemlig Aqua Park Marino og Aqua Park Laguna, som har hver deres sjove og spændende aktiviteter. Heriblandt kan nævnes rutsjebaner, vandfald, vandmassage, tropisk solarium og selvfølgelig hvert deres animationsteam, som står for at arrangere underholdende aktiviteter hver dag.

Er man mere til strand og saltvand har Camping Union Lido sit eget private strandareal. På Cavallino-kysten har Camping Union Lido mere end en kilometer sandstrand, som indbefatter parasoller og solsenge, beachvolley-område, vandcykler, windsurfing, legeområder og selvfølgelig livredder. Stranden på Cavallino-kysten er desuden tildelt det blå flag, som vidner om høj vandkvalitet, sikkerhed, miljøvenlighed og højt serviceniveau.

Photo credit: Camping Union Lido


Camping Norcenni Girasole


Union Lido har Venedig, Camping Norcenni Girasole har Firenze. Denne campingplads ligger perfekt placeret, en halv times kørsel fra Firenze, og samtidig midt i det toskanske bjerglandskab. Udover en tur til Firenze, arrangeres der også udflugter til både Rom og Pisa.

Camping Norcenni Girasole er én af de mest luksuriøse campingpladser i Italien, som udover luksus, byder på masser af aktiviteter for både børn og voksne.

Kort om Camping Norcenni Girasole:

 • Stort poolområde med gode rutsjebaner
 • Gode udflugtsmuligheder (Eks. Firenze, Rom, Pisa, vinsmagning og mountainbike)
 • Masser af aktiviteter for børn og voksne
 • Udsigt til de toskanske bjerge

På Camping Norcenni Girasole har du mulighed for at leje et luksusmobilhome, et Serengetti-safaritelt eller din egen standplads, og flere andre alternativer. Hvad enten du gør det ene eller det andet, får du adgang til massevis af gode aktiviteter. Du kan spille tennis, fodbold, beachvolley, minigolf, billard, basketball, elektroniske spil, tage på ridetur, i trampolinpark eller tage på klatretur i eventyrparkens trækroner.

Er du taget på ferie for at slappe af har du også rig mulighed for det. Tag i wellness- og skønhedscenter og prøv deres sauna, dampbade, boblebad og massage, og slut af med en manicure eller pedicure. Men pas hellere på, det er afhængighedsdannende!

Camping Norcenni Girasole
Photo credit: Dansk Bilferie


Camping Gardasøen – Bella Italia


Nogle af verdens bedste campingpladser findes i ferieparadiset ved Gardasøen. Camping Bella Italia er den største og måske bedste plads. Har du endnu ikke besøgt Gardasøen, er Bella Italia en fantastisk mulighed, for at få en god førstegangsoplevelse!

Med nogle af de mest rolige og smukke omgivelser, et hav af aktiviteter for børn, unge og voksne, og Italiens største forlystelsespark Gardaland inden for kort afstand, er Camping Bella Italia den idéelle campingplads for hele familien.

Kort om Bella Italia:

 • Adgang til Gardasøens 1 kilometerlange strand
 • Kæmpe og moderne campingplads
 • Flere store poolområder med store vandrutsjebaner
 • Gardaland inden for kort afstand

Foruden det gigantiske badeland der befinder sig på selve campingpladsen, får du også adgang til Gardasøen og dens dejlige badevand, som forløber sig på intet mindre end 1 km lang sandstrand. Fordelen ved Gardasøen er, at der ikke er understrømme og nær så dybt vand ved kysten, fordi det netop er en sø og ikke havet. Dette gør også badeforholdene meget børnevenlige.

Camping Bella Italia appellerer bredt. Med aktiviteter som tennis, basketball, beachvolley, bueskydning, madlavningskursus, skattejagter, drageflyvning, windsurfing, danseaftener og temafester, er der noget for enhver smag.  

Camping Bella Italia
Photo credit: Dansk Bilferie


Marina di Venezia


Søger man efter de bedste campingpladser i Italien, kommer man ikke udenom Marina di Venezia. Her finder du tiptop faciliteter og aktiviteter for hele familien. Du finder også denne campingplads på vores liste over bedste campingpladser i Europa

Kort om Marina di Venezia:

 • Adskillige aktiviteter og gode faciliteter
 • Gigantisk vandland med mange poolområder
 • Adgang til lækker sandstrand
 • Gode udflugtsmuligheder (bl.a. Venedig)

Har du en vandhund i familien, er Marina di Venezia det helt perfekte valg. Denne campingplads har nemlig et vandland på, og hold hellere fast, 15.000 kvadratmeter! Her finder du 10 forskellige poolområder med masser af vandrutsjebaner til alle aldre. Alene det, bringer Marina di Venezia blandt de bedste campingpladser i Italien.

Stranden der hører med til campingpladsen, ligger perfekt placeret lige ud til det smukke Adriaterhav, og er udstyret med strandbarer, isbarer og masser af sjove aktiviteter.

Camping Marina di Venezia
Photo credit: Marina di Venezia


Camping Residence Village


Camping Residence Village finder du endnu en perle ved Adriaterhavskysten. Ligesom Camping Union Lido, ligger Residence Village placeret på Cavallino-kysten, som er tildelt det blå flag. Udover det, har denne strandbred også den fordel, at den skråner ned mod havet, hvilket giver godt med læ, og et godt overblik over dine børn, mens de svømmer og leger i vandet.

Kort om Camping Residence Village:

 • Lækkert poolområde med vandrutsjebaner
 • God sandstrand med skråning ned mod havet
 • God underholdning for børn
 • Aqualandia inden for kort afstand

Besøger du denne campingplads, har du et bredt udvalg af overnatningsmuligheder. Du kan leje en lejlighed, en moderne maxi-caravan, en bungalow, et chalet, en standplads, en camper eller en campingvogn.

Ligesom de andre pladser, har Residence Village et lækkert poolområde med tilknyttet animationsteam, der hver dag vil arrangere og afholde sjove aktiviteter for hele familien. Er der lidt for meget fart over feltet på pladsen, kan man tage en tur i pinjeskoven og nyde den friske luft, eller tage en udflugtstur til Venedig.

Camping Residence Village
Photo credit: Camping Residence Village

Vil du hellere på camping i Danmark, så læs med her.

Rejsetilbud

Rejsetilbud til Bornholm
Hold ferie som de kongelige
Rejse til Georgien og Armenien

I samme kategori

Magiske destinationer i London
ø-ferier
Weissenhaeuser Strand
Sejltur i Grønland

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)