155 luksustelte i 5 lande – lige til at flytte ind i

Denne artikel er skrevet i samarbejde med www.timeout.camp

 

TimeOut er et feriekoncept og en inspirerende platform for udlejning af luksustelte på mere end 40 campingpladser i Europa. Teltene er fuldt udstyret med alt, hvad man behøver for at nyde en behagelig teltoplevelse i naturen.

Konceptet giver dig og dine nærmeste mulighed for at opleve teltferien på en let måde, uden at skulle bekymre jer om investering i udstyr eller op- og nedsætning af telt. På den måde får I mere tid til at nyde hinandens selskab!

Et TimeOut ophold er perfekt til den aktive ferie, ferie med børn og venner eller et romantisk weekendophold med din kæreste. Så trænger du til en pause fra hverdagens stress og jag, med mulighed for at fordybe dig i aktiviteter, som du ellers ikke ville have tid til? Tag til Sverige, Østrig, England, Wales eller bliv i Danmark og nyd et TimeOut ophold.

Læs videre her for at lære mere om de seks forskellige ferietyper, du har mulighed for at opleve med TimeOut:

 

Aktiv ferie

Aktiv ferie
Billede: isabella.net

Aktiv ferie er for dem, der elsker friluftsliv og spænding. På aktiv ferie kan man deltage i aktiviteter såsom kajak, vandring, mountainbike, klatring og meget mere. Især SUP (Stand Up Paddle) er eksploderet i popularitet de seneste år. 

Den danske natur egner sig perfekt til en aktiv ferie, hvor hele familien kan være med. Men ud over det er der også rig mulighed for en aktiv ferie på tværs af de forskellige TimeOut destinationer.

 

Fiskeriferie

TimeOut Fiskeriferie
Billede: isabella.net

Fiskeriferie er for dem, der elsker at fiske i smukke omgivelser. Danmark har 8750 km kystlinje, masser af søer og put and take søer – så der er et ”hav” af fiskemuligheder tæt på mange af TimeOut’s destinationer.

Servér frisk grillet fisk hjemme på pladsen for familien eller vennerne – det er et sikkert hit.

 

 

Kulturferie

Kulturferie er for dem, der elsker at udforske nye steder og lære om forskellige kulturer. På kulturferie kan man besøge museer, seværdigheder og deltage i guidede ture. 

I Danmark har vi faktisk hele 7 attraktioner, som er med Unescos verdensarvsliste. Kultur er dig noget man kan finde over alt i verden, og Timeout tilbyder da også kulturferie i England, Wales, Danmark, Sverige og Østrig.

 

Strandferie

Strandferie
Billede: isabella.net

Danmark har et bredt udvalg af lækre strande. De brede kilometer lange strande på vestkysten, rolige fjordstrande eller klipperne på Bornholm.

Strandferie er for dem, der vil nyde solen og bade i havet. Så hop en tur i vandet, sol dig i sandet og vend tilbage til dit luksustelt for den perfekte afslutning på dagen.

 

 

Byferie

TimeOut byferie
Billede: isabella.net

Byferie er for dem, der vil opleve storbyens puls og kultur. Her kan man altså kombinere den afslappende TimeOut, med et lidt mere livligt byliv. 

På alle TimeOut’s destinationer er der mulighed for at bo i telt i nærheden af storbyerne. Her kan I nyde alt det, som byen kan tilbyde og trække jer hjem i de rolige omgivelser, når I er blevet mætte af bylivet.

 

Familieferie

Familieferie
Billede: isabella.net

Familieferie er for dem, der vil have en hyggelig ferie sammen med familien. Både på selve destinationen er der masser af aktiviteter for børn i alle aldre. Men også i nærområdet er der masser af attraktioner og sjove muligheder for børnene. 

Zoo, actionpark, legeland, Tivoli eller noget helt 5. – mulighederne er uendelige.

Tag en TimeOut fra hverdagen, pak en taske med tøj og flyt ind i et fuldt udstyret luksustelt! På TimeOut’s hjemmeside linkes der til de forskellige campingpladsers hjemmeside, hvor du herfra kan booke dit TimeOut ophold nemt og bekvemt.

Rejsetilbud

Blomsterkrydstogt til Holland
Irland
Spaophold på Jacy'z

I samme kategori

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)