Top 5: Bedste campingpladser i Europa

Vil du gerne bo på en campingplads lige ned til stranden, der har gode faciliteter med både restauranter, supermarked, vandland samt masser af aktiviteter og underholdning for børnene? Så skal du bo en af den bedste campingplads i henholdsvis Italien, Frankrig eller Kroatien og Danmark!


Du kan bo både i campingvogn, autocamper, bungalows, mobilhomes, lejligheder og telt for den sags skyld. Mulighederne er mange. Og synes du, det er for langt at køre helt til Sydeuropa, så fortvivl ikke. En enkelt dansk campingplads har nemlig sneget sig med på listen. Læs med her!


Europas bedste campingpladser

1. Bedste campingplads i Europa: Marina di Venezia (Lidoen, Italien)


Den 5-stjernede italienske campingplads Marina di Venezia topper listen som Europas bedste campingplads. Campingpladsen ligger helt ned til den gyldne sandstrand på Adriaterhavskysten og tiltrækker hvert år mange danske børnefamilier. Derfor er det netop også til Marina di Venezia, at vores egen sommerferie går i år!


Campingpladsen har deres helt egen underholdningskontor, hvor man kan booke en masse forskellige oplevelser og udflugter. Fx cykel- og segwayudflugter, aerobic, pilates, sportsturneringer, bueskydning, tennis, beach volley, et væld af fede legeområder, underholdning for børn, dansekurser og meget meget mere! Er man til aktiv ferie er der altså rigeligt at give sig til, og indimellem kan man også bare nyde et par dage på stranden eller ved poolen, hvor der ikke behøver at ske så meget.

 

Oplevelser nær Marina di Venezia


Under campingferien langs Lidoen vælger mange at tage på en dags-sejltur til Venedig, som du fx kan booke igennem Informationen på din campingplads.


Der er også mulighed for at booke en sejltur, hvor turen ikke kun går til Venedig, men hvor I også besøger de skønne små øer Burano, Murano og Torcello. Murano er kendt for sin glaskunst, og der er ”selvfølgelig” indlagt nogle turistfælder på sejlturen, da første stop på Murano er hos et glaspusteri, hvor man får demonstreret kunsten. Efterfølgende bliver ledt ind i en glasbutik. Burano er kendt for sine mange farverige huse, som man bliver helt forblændet af. Det er så smukt, og selv har vi aldrig glemt øen. Vi har tilmed været der flere gange, under vores campingferier i Italien.

Af andre seværdigheder i nærområdet langs Lido di Jesolo i Veneto kan nævnes den skønne lille by Treviso, byen Verona og Gardasøen. Er du frisk på en gang italiensk shopping, så tag til mærkevareoutlet i Noventa di Piave. Står den på familieferie, så riv en dag ud af kalenderen og kør til Italiens største vandland Aqualandia. Det ligner en caribisk ø og ligger også i Lido di Jesolo! Det dækker 80.000 m2 og er opdelt i 8 tematiske sektioner. En uforglemmelig oplevelse for familiens vandhunde!


Camping Bella Italia

 

2. Camping Bella Italia (Gardasøen, Italien)

Campingpladsen Bella Italia er den største og bedste campingplads ved Gardasøen. Beliggende i rolige og smukke omgivelser finder du denne veludstyrede 5-stjernede campingplads, der ligger lige ned til Gardasøen. Campingpladsen har alt, hvad du har behov for på din 5-stjernede campingoplevelse med både supermarked, restauranter, legepladser, bar, vandland og sport. Pladsen har sågar en læge tilknyttet med faste åbningstider.

 

Oplevelser nær Camping Bella Italia

Har I lyst til at tage på en dagstur i området omkring Gardasøen, og har I børn med? Så tag en dag til Gardaland, der er Italiens største forlystelsespark. I kan også tage til Parco Natura Viva, der er en 40 hektar stor dyrepark med over 1500 dyr og 250 forskellige dyrearter.


En ægte naturoplevelse må I heller ikke snyde jer selv for under ferien i Italien, og hvis i tager til Monte Baldo får i med sikkerhed stillet jeres trang til naturoplevelser! Monte Baldo er et naturreservat og en bjergkæde med et rigt dyreliv og et stort stisystem, der er perfekt til vandreture. Fra byen Malcesine kan man desuden tage en svævebane op til bjergkædens højeste punkt. Byerne Venedig, Milano og Verona ligger alle i køreafstand fra Gardasøen.

Læs her om de 5 bedste campingpladser i Danmark:

 

Bedste Campingpladser i Europa

 

3. Bedste campingplads i Kroatien: Camping Lanterna (Kroatien)


Den 4-stjernede campingplads Camping Lanterna ligger i skønne Kroatien, der vinder mere og mere frem som et populært rejsemål for de danske børnefamilier. Med sit fantastiske middelhavsklima, de idylliske bjerglandsbyer gemt i den smukke natur og de lækre sandstrande er Kroatien en perfekt feriedestination. Camping Lanterne har, lige som de øvrige campingpladser på vores liste, alt hvad hjertet begærer af aktivitetsmuligheder, butikker, restauranter og et 1350 m2 stort vandland. Pladsen ligger desuden lige ned til en 3 kilometer lang strand, så hos Camping Lanterna er rammerne på plads for en uforglemmelig campingferie.

 

Oplevelser nær Camping Lanterna


Camping Lanterna ligger på halvøen Istrien i Kroatien. Her er frodigt og smukt med pinjeskove, charmerende små byer og et venligt folkefærd. Besøg fx byen Pula, der er den største by i Istrien og er over 3000 år gammel. Eller besøg Rovinj, der er én af de smukkeste byer i Kroatien. I byen Barban finder I Galvani Park, der er en adventure- og klatrepark. Istrien er især kendt for sine omkring 1000 grotter. Ved byen Proex finder man den mest kendte af dem alle, nemlig drypstensgrotten Baredine.

Sidst men ikke mindst vil vi opfordre børnefamilien til at tage på udflugt til Jurassic Park, Funtana. Her finder I op til 24 meter lange dinosaurer i metal. Holder I ferie her på halvøen er det desuden i kørselsafstand til de berømte drypstenshuler i Postojna (Slovenien). Istrien er altså rig på eventyrlige og ikke mindst uforglemmelige oplevelser for hele familien.

 

Bedste campingpladser i Europa

 

4. Bedste campingplads i Frankrig: Camping La Baume-La Palmeraie (Côte d’Azur, Frankrig)

Denne skønne, store og livlige 5-stjernede campingplads ligger ved det fantastiske Côte d’Azur i Sydfrankrig. Et populært rejsemål for dig der efterspørger rene, brede sandstrande og forblændende natur. Frankrigs nok bedste campingplads ligger godt placeret imellem en palmeskov og en landsby, og 5 kilometer fra stranden. Campingpladsen tilbyder aktiviteter og underholdning for hele familien.


Campingpladsens store poolområde byder på 5 pools, 6 rutschebaner og palmer, der skaber en tropisk stemning. Der er selvfølgelig både butikker, bageri, restaurant og cykeludlejning.

 

Oplevelser nær Camping La Baume-La Palmeraie


Skal campingferien gå til Côte d’Azur, kan I opleve Middelhavet fra sin aller fornemmeste side. Området er efterspurgt i hele verden, og det strækker sig over hele 250 km. Helt fra den franske by Marseille til den italienske grænse. Området er kendetegnet ved en kombination af skønne strande og klipper.


Ved Côte d’Azur finder I skønne strande, eksklusive butikker, et bredt udvalg af restauranter og lækre strandpromenader. En skøn by at besøge er Biot, der er over 2500 år gammel og byder på middelalderlig arkitektur. Byen er kendt for sine mange glaspusterier og dertilhørende keramik- og glaskunst. Børnefamilien på ferie bør også tage en tur til Marineland, der er Europas største indendørs- og udendørs akvarium med mange daglige shows. Her kan I også besøge vandlandet Aquasplash, der har mere end 2000 meter vandrutschebaner i flere bassiner.

Læs her om de 5 bedste campingpladser i Danmark:

 

Bedste Campingpladser i Europa

 

5. Bedste campingplads i Danmark: Hvidbjerg Strand Camping & Resort

Vil I gerne på campingferie, der byder på uovertrufne faciliteter og aktiviteter, men er I ikke klar på at køre sydpå? Så har du også muligheden indenfor Danmarks grænser. Der kan ikke stilles samme garanti for godt vejr som i Sydeuropa. Men vi mener, at Hvidbjerg Strand Camping & Resort er et rigtigt godt bud! Campingpladsen er Danmarks eneste 6-stjernede campingplads, og den er tilmed landets største plads.


Her bydes både på wellness-afdeling, indendørs legeland, indendørs badeland, tre restauranter, supermarked og lækker fiskebutik. Der bydes på et væld af aktiviteter, og så ligger det kun et par hundrede meter fra vandet. På campingpladsen kan man også leje ladcykler, så man kan tage på cykeltur i nærområdet.

 

Oplevelser nær Hvidbjerg Strand Camping

Ca. 2 kilometer fra campingpladsen ligger Blåvand By. En virkelig skøn lille ferieby med masser af små, hyggelige butikker (og selvfølgelig også souvenirbutikker). Ved Blåvand ligger også det charmerende Blåvandshuk fyr, der markerer Danmarks vestligste punkt.


Lige ved campingpladsen ligger Vesterhavet, hvor I kan få timevis til at gå med at soppe i vandkanten, flyve med drager på den brede strand eller nyde en gammeldags is fra det nærliggende ishus. En tur til vandet bør næsten blive en daglig rutine under jeres ophold på Hvidbjerg Strand Camping & Resort. Tag også på tur til Blåvand Zoo, til Vikingecentret i Ribe eller en tur til Esbjerg og se statuen ”De 4 hvide mænd”.

Rejsetilbud

faeroeerne-torshavn-kirkjuboeur-960
St. Martin
Stranden Hotel Gilleleje Strand

I samme kategori

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
alicante

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)