Harzen
Harzen

Spisesteder i Amsterdam

En smule syd for centrum finder du området De Pijp. Det er et hyggeligt og trendy område med caféer, restauranter og barer. Vil du have lækker mad, er De Pijp også et godt sted at tage hen. Her finder du både nationalretter og franske, tyrkiske, italienske og tunesiske restauranter. Herunder har vi desuden fundet et par anderledes og oplevelsesrige bud på ”en aften i byen” i Amsterdam:


Restaurant De Kas


Denne økologiske restaurant giver dig en skøn kulinarisk oplevelse og er indrettet i en enormt drivhus fra 1926. Det er omgivet af egen køkkenhave, hvor de dyrker mange af de grøntsager, der anvendes i retterne. Man får serveret dagens lækre menu, så konceptet er enkelt, men til gengæld er det lækkert. Prisen på aftenmenuen er 57 Euro for 3 retter og 65 Euro for 4 retter. For frokostmenuen er prisen 35,5 Euro for 3 retter og 45,5 Euro for 4 retter. Restauranten ligger en smule uden for centrum, men den er helt bestemt turen værd!

Læs mere på restaurantdekas.nl.


Ctaste


Her er konceptet noget utraditionelt. Du skal være blind for en aften, imens du indtager din lækre menu! Du spiser i kulsort mørke, og dine tjenere er blinde. Du ankommer først til et lyst loungeområde, hvor du bestiller din menu. Herefter bliver du guided ind i den mørke restaurant, og du får en god introduktion inden, så du har en chance for at komme igennem aftenen med alle fingre i behold. En 3-retters menu koster ca. 40 Euro.

Læs mere på ctaste.com.


Pannenkoekenboot


En sjov oplevelse er at booke en tur på ”Pandekagebåden”. Det er en unik oplevelse, hvor du kommer på en bådtur af 75 minutters varighed. Om bord på båden kan du smovse løs af lækre pandekager med enten bacon, æble eller naturel. Du kan dekorere dem med alverdens lækre tilbehør som fx ost, salami, æg, ananas, fersken, smarties, rosiner eller kanelsukker. Det er under konceptet ”All you can eat”. Hvis du booker online, er prisen for voksne 17, 5 Euro, og for børn over 3 år er prisen 12,5 Euro.

Læs mere på pannenkoekenboot.nl


Dine with the dutch


Endnu en anderledes og sjov oplevelse er at prøve konceptet ”Dine with the dutch”. Det handler ganske enkelt om, at man indtaster nogle oplysninger om sig selv på hjemmesiden dinewiththedutch.amsterdam, og hvornår man ønsker en middag, og så findes de et match, så man kan komme hjem og spise hos en almindelig hollandsk familie! Man skal være i god tid, så de kan finde den rigtige værtsfamilie til dig, som vil kokkerere dig en 3-retters menu. Drikkevarer er inkluderet, og prisen er 47,5 Euro for voksne og 30 Euro for børn over 4 år.

Læs også:

Seværdigheder i Amsterdam

Rejse til Amsterdam

Hvornår skal man besøge Amsterdam?

Shopping i Amsterdam

Rejsetilbud

Julekrydstogt på Rhinen
Julekrydstogt på Rhinen
Se rejsetilbud
Krydstogt på Rhinen
Krydstogt på Rhinen
Se rejsetilbud
Rejse til Peloponnes
Rejse til Peloponnes & Skønne Tolo
Se rejsetilbud

I samme kategori

tips_rejse_tapasbar_barcelona
gastronomiske rejser
Dansk gastronomi
internationale kaffedag

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)