Prag


Prag er Tjekkiets hovedstad og en af de mest populære byer i Europa. Det er en fantastisk by med ca. 1,2 millioner indbyggere. Det er en pragtfuld bevaret by med fremragende arkitektur.

Læs her mere om hvor du skal spise i Prag, hvornår på året du skal besøge byen og hvad du skal se imens du er der.

Spisesteder i Prag


Du finder nemt god mad og så koster det gerne under det halve af de danske restaurantpriser. Selvfølgelig er prisen højere på byens store torv pga. de mange turister, men i sidegaderne finder du billigere priser.

Vi har her samlet et par eksempler på gode og billige spisesteder til dig, som ikke er dyre turistfælder, men steder hvor tjekkerne selv spiser.

Læs mere her:

Shopping i Prag


Det bedste sted at gå på shopping ligger på gaden Parizska i den gamle bydel Staré Mesto. Her finder de mest eksklusive mærkevarebutikker. 

Læs mere her:

Vejret i Prag


Det meste af Tjekkiet har et tempereret fastlandsklima. Flere floder løber igennem landet, bl.a. Elben og Donau, hvilket medvirker til, at landet generelt er grønt og frodigt.

Så generelt er vejret, bedre end i Danmark. Der er relativ stor forskel på sommer og vinter. De mange højdeforskelle gør også, at vejret i Prag varierer en hel del.

Læs mere her:

Rejse til Prag


Du kan finde billige flybilletter til byen. Du kan finde en returbillet for omkring 500 kr., og muligvis billigere, hvis du er heldig. Flyvetiden er kun 1 time og 20 minutter fra København. I foråret 2019 begynder Ryan Air at flyve direkte fra Billund, tre gange ugentligt.

Læs mere her:

Seværdigheder i Prag


Det findes mange muligheder for at booke guidede vandreture eller bådture i byen. Prøv at besøge getyourguide.dk og se hvad mulighederne er for guidede ture, der passer til dit/jeres behov.

Læs mere her:

Oplevelser i Prag

Rejsetilbud

Seneste artikler

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Magiske destinationer i London

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)