Nyhed: Lego Discovery Centre åbner i Hamborg

Alle kender Lego, og nu er der godt nyt for fans af de verdensberømte danske klodser. I Hamborg, på den anden side af grænsen, åbner Lego Discovery Centre i foråret 2024.

I foråret 2024 bliver fans af Legos byggelegetøj en oplevelsesmulighed rigere, når legetøjskoncernen åbner det splinternye Lego Discovery Centre i Hamborg, Tyskland.

Det skriver samarbejdspartneren Merlin Entertainments i en pressemeddelelse.

Centret, der boltrer sig over 3000 kvadratmeter, kommer til at indeholde 12 zoner med aktiviteter, der byder på lærdom gennem leg. Her vil der være mulighed for at deltage i sjove aktiviteter og kreative workshops, hvor børn kan slippe fantasien fri med centrets legosamling på mere end to millioner brikker.

I Lego ser man frem til at åbne op for centret, hvor fokus først og fremmest kommer til at være på de yngste. De kommer også til at få indflydelse på attraktionen, fortæller den daglige leder af Lego Discovery Centre, Miriam Wolframm.

– Med Lego Discovery Centre tilbyder vi et nyt udflugtsmål for familier i Hamborgs HafenCity. Fokusset kommer til at være børnene, og derfor lægger vi også stor vægt på deres ideer, når vi bygger attraktionen, siger hun.

Playmakere, master buildere og Junior Creative Crew

Lego Discovery Centre i Hamborg kommer til at indeholde mere end to millioner legoklodser.
Der bliver rig mulighed for at leje med de populære klodser, når Lego Discovery Centre åbner i foråret 2024

 

Centret kommer til at rumme et hold af såkaldte playmakere og master buildere, der står klar til at guide besøgende.

For de små er der mulighed for at blive en del af juniorernes kreative besætning, Junior Creative Crew. Det håndplukkede crew bliver blandt de første, der får lov til at teste centret og give feedback.

Lego Discovery Centre i Hamborg er udviklet i samarbejde med Merlin Entertainments, der driver forlystelsesparker over store dele af verden. Merlin Entertainments er i forvejen med til at drive 11 Legoland-forlystelsesparker, herunder parken i Billund.

Det er dog første gang, at Merlin Entertainments skal drive et Lego Discovery Centre. En spændende udfordring, lyder det fra administrerende direktør for mellemstore attraktioner ved Merlin Entertainments Rob Smith.

– Vi er stolte af at åbne vores første Lego Discovery Centre i Hamborg. Hamborg var et logisk næste skridt i vores vækststrategi, der kommer til at inspirere familier, børnehaver og skoler i omådet til at lære gennem leg.

– Med mere end to millioner legoklodser, daglige byggeeventyr, profesionelle Lego master buildere, interaktive legearealer og eksklusive Lego-events, er vi overbeviste om, at Lego Discovery Centre i Hamborg bliver et ideelt sted for familier og Lego-fans til at opdage, skabe og lege, siger han.

Lego Discovery Centre i Hamborg bliver det femte af sin slags på verdensplan. Lignende centre findes i byerne Atlanta, Boston, Bruxelles og Washington D.C.

Læs mere om Legos nye attraktion her: legodiscoverycentre.com/hamburg/en

Rejsetilbud

Best Travel
Skirejse til Geilo
Sensommerkrydstogt

I samme kategori

billund
udlandet
vesterbro
scandic go

Mest læste

Nimb Rooftop København
troldejagt i Danmark
Klippeøerne i Vietnam
london-3078109_640

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)