Camping i Aarhus: Kom tæt på både skov og storby

”Ferie, ferie, ferie. Slap nu af, du har fri og syng en glad melodi.” Foråret er over os, og ferien nærmer sig med hastige skridt. Men det er ikke kun i ferien, at campinglivet kan nydes. Selv hvis du lige har brug for at trække stikket en weekend eller en af de mange kommende helligdagsferier, så er camping i Aarhus et kig værd. 

Her kan man nemlig både kombinere storbyferien i Aarhus kulturelle storby OG slappe af med strand og større vidder. Campingpladsen ligger nemlig i Lisbjerg Skov i Aarhus N. Altså et stenkast fra byen. Desuden ligger campingpladsen tæt på Lisbjerg Skov, hvor der er rig mulighed for at udforske naturen til fods eller via cykel.

 

 

Lej en hytte på Aarhus Camping fremfor vandrehjem i byen

Aarhus camping

 

Har du hverken campingvogn eller telt og har brug for en mere convenient ferie, hvor alt er ordnet for dig, så er Aarhus Campings nye hytter det perfekte valg for dig. Man kan leje en hytte hele året rundt – så hvis du for eksempel blot skal en smuttur til Aarhus en weekend, så kan du også benytte hytterne på campingpladsen som en overnatningsmulighed. Det er altså også det perfekte alternativ til for eksempel hoteller, vandrehjem eller sågar AirBnB. Herfra tager det kun ti minutter med offentlig transport ind til centrum, og der er rigtig gode transportmuligheder.

I den store hytte er der plads til seks sovende gæster, og her er det som at leje en lejlighed med både funktionelt køkken, soveværelser og eget bad og toilet. Desuden er der tilhørende stue med sofamøbler og TV og en lille terrasse tilknyttet boligen.

 

En moderne campingplads midt i naturen

 

På Aarhus Camping får du alle de faciliteter, man har brug for – og lidt til. Her er både mulighed for at tage et slag minigolf og pool. Desuden er der en opvarmet swimmingpool, man kan nyde i dagstimerne fra juni til august. 

Udover ovenstående så kan man på pladsen finde et cafeteria, en butik, tv-stue samt trådløst internet. Der er naturligvis også en bygning med familierum, vaskeri, køkken og tørrerum.

Campingpladsen ligger midt i Lisbjerg Skov i naturskønne og grønne omgivelser. Pladsen er lidt kuperet, hvilket giver mulighed for at ligge både højt og lavt og på åbne og solrige pladser eller i mere læ og skygge, hvis man ønsker det. Der er fredeligt og ingen larm fra by eller veje. Det er kun fuglenes skønsang, man forstyrres af herude. Og så kan man være i Aarhus midtby på få minutter, hvis man trænger til lidt mere fart over feltet eller en kulturel indsprøjtning.

 

 

Storbyen er et stenkast fra camping i Aarhus

Og trænger du til noget andet end skov, pool og en god bog i solstolen, så kan I nemt tage ind til midtbyen i Aarhus. Her er listen over seværdigheder lang, og her er det kun fantasien, der sætter grænser. Der er både stemningsfulde caféer, charmerende gamle gader som Latinerkvarteret eller et kunstbesøg på ARoS kunstmuseum. Hvis du derimod trænger til mere natur kan du også tage en tur til Moesgård Museum, som byder på et spændende dyk ned i historien med blandt andet det verdensberømte og meget velbevarede moselig Grauballemanden. Selve området er ideelt til en vandretur, og hvis du bliver til solnedgang kan du nyde den gå ned i landskabet.

Så Aarhus Camping er altså virkelig god til dig, elsker både camping- og hytteferie. Og som både ønsker ferie i fredelige og rolige omgivelser i ét med naturen, men som også ønsker mulighed for at tage en smuttur til Aarhus i løbet af få minutter.

 

Rejsetilbud

Julekrydstogt på Rhinen
Julekrydstogt på Rhinen
Se rejsetilbud
Togrejse i Italien
Togrejse i Italien, Cinque Terre
Se rejsetilbud
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Se rejsetilbud

I samme kategori

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
Weekendophold i Randers
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
All-inclusive resorts
Verdens mindste lande

Forsiden netop nu

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai
Togrejser for 2023

Mest læste

Danmark

Weekendophold i Randers
Kroophold
Juleophold
julemarked i tivoli

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Zillertal
Solnedgang på Mallorca
Stranden i Tel Aviv
zakynthos-1281685_640
Vorarlberg
Australiens bedste rejseoplevelser
Ferie for Alle

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)