Camping i Aarhus: Kom tæt på både skov og storby

”Ferie, ferie, ferie. Slap nu af, du har fri og syng en glad melodi.” Foråret er over os, og ferien nærmer sig med hastige skridt. Men det er ikke kun i ferien, at campinglivet kan nydes. Selv hvis du lige har brug for at trække stikket en weekend eller en af de mange kommende helligdagsferier, så er camping i Aarhus et kig værd. 

Her kan man nemlig både kombinere storbyferien i Aarhus kulturelle storby OG slappe af med strand og større vidder. Campingpladsen ligger nemlig i Lisbjerg Skov i Aarhus N. Altså et stenkast fra byen. Desuden ligger campingpladsen tæt på Lisbjerg Skov, hvor der er rig mulighed for at udforske naturen til fods eller via cykel.

 

 

Lej en hytte på Aarhus Camping fremfor vandrehjem i byen

Aarhus camping

 

Har du hverken campingvogn eller telt og har brug for en mere convenient ferie, hvor alt er ordnet for dig, så er Aarhus Campings nye hytter det perfekte valg for dig. Man kan leje en hytte hele året rundt – så hvis du for eksempel blot skal en smuttur til Aarhus en weekend, så kan du også benytte hytterne på campingpladsen som en overnatningsmulighed. Det er altså også det perfekte alternativ til for eksempel hoteller, vandrehjem eller sågar AirBnB. Herfra tager det kun ti minutter med offentlig transport ind til centrum, og der er rigtig gode transportmuligheder.

I den store hytte er der plads til seks sovende gæster, og her er det som at leje en lejlighed med både funktionelt køkken, soveværelser og eget bad og toilet. Desuden er der tilhørende stue med sofamøbler og TV og en lille terrasse tilknyttet boligen.

 

En moderne campingplads midt i naturen

 

På Aarhus Camping får du alle de faciliteter, man har brug for – og lidt til. Her er både mulighed for at tage et slag minigolf og pool. Desuden er der en opvarmet swimmingpool, man kan nyde i dagstimerne fra juni til august. 

Udover ovenstående så kan man på pladsen finde et cafeteria, en butik, tv-stue samt trådløst internet. Der er naturligvis også en bygning med familierum, vaskeri, køkken og tørrerum.

Campingpladsen ligger midt i Lisbjerg Skov i naturskønne og grønne omgivelser. Pladsen er lidt kuperet, hvilket giver mulighed for at ligge både højt og lavt og på åbne og solrige pladser eller i mere læ og skygge, hvis man ønsker det. Der er fredeligt og ingen larm fra by eller veje. Det er kun fuglenes skønsang, man forstyrres af herude. Og så kan man være i Aarhus midtby på få minutter, hvis man trænger til lidt mere fart over feltet eller en kulturel indsprøjtning.

 

 

Storbyen er et stenkast fra camping i Aarhus

Og trænger du til noget andet end skov, pool og en god bog i solstolen, så kan I nemt tage ind til midtbyen i Aarhus. Her er listen over seværdigheder lang, og her er det kun fantasien, der sætter grænser. Der er både stemningsfulde caféer, charmerende gamle gader som Latinerkvarteret eller et kunstbesøg på ARoS kunstmuseum. Hvis du derimod trænger til mere natur kan du også tage en tur til Moesgård Museum, som byder på et spændende dyk ned i historien med blandt andet det verdensberømte og meget velbevarede moselig Grauballemanden. Selve området er ideelt til en vandretur, og hvis du bliver til solnedgang kan du nyde den gå ned i landskabet.

Så Aarhus Camping er altså virkelig god til dig, elsker både camping- og hytteferie. Og som både ønsker ferie i fredelige og rolige omgivelser i ét med naturen, men som også ønsker mulighed for at tage en smuttur til Aarhus i løbet af få minutter.

 

Rejsetilbud

Hotel Røde Kro
Oplev Amalfikysten
Rejse til Gardasøen

I samme kategori

Magiske destinationer i London
ø-ferier
Weissenhaeuser Strand
Sejltur i Grønland

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)