Nyd et godt hotelophold på et byhotel i Danmark

Artiklen er skrevet i samarbejde med Small Danish Hotels.

 

Når du skal opleve det danske land, er det oplagt at kombinere det med et ophold på et dejligt byhotel. Det giver ro og tid til at nyde oplevelsen til fulde, om det så er naturen, byen eller seværdigheder, der har tiltrukket dig. Når du bor på et nærliggende hotel, giver det mere tid til at opleve området, fordi du ikke har en transporttid at tage højde for.

Hotellerne er beliggende tæt på spændende udflugtsmål og seværdigheder, så du har mange muligheder for at få nye oplevelser med hjem. Vil du shoppe, ligger mange af hotellerne i hyggelige provinsbyer med forskellige butikker, caféer, lokale kunstnere og meget andet.

Når du har været på farten det meste af dagen, kan du glæde dig over, at der venter et dejligt værelse med en god seng, så du kan lade batterierne op og være klar til en ny dag. Nogle af hotellerne har også restaurant, så du kan nyde en middag på stedet, og om morgenen er der en lækker morgenbuffet, så du bare kan slappe af og blive vartet lidt op.

Du kan tage på hotelophold i de mindre byer i Jylland, som f.eks. Billund med Legoland, Randers der har Randers regnskov, Thy med den smukke natur, Struer eller Tønder, hvor du kan opleve sort sol.

 

 

Hvis Fyn frister, kan du udforske havnebyen Kerteminde, Skipperbyen Svendborg eller Fåborg, der ligger tæt på De Japanske Haver.

Sjælland har også mange fine steder, som f.eks. Næstved, hvor du bor på en gammel og romantisk bindingsværksgård, Falster med et hjemligt familiedrevet hotel eller Gilleleje med et dejligt badehotel.

Der er mange flere muligheder, hvis du ønsker at bo i en hyggelig by og ikke nødvendigvis er til storbyoplevelser.

 

Herunder kan du læse mere om 3 udvalgte steder

byhotel

 

Hotel Randers

8900 Randers C

Hotel Randers er ét af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af byen. I mere end 160 år har hotellet været en oase med plads til nydelse, ro og fordybelse. Hotellet blev opført i 1856, men blev totalrenoveret i efteråret 2016. Historiens vingesus mærkes tydeligt på det smukke hotel.

 

byhotel

 

Tornøes Hotel, Kerteminde

5300 Kerteminde

Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

 

Byhotel

 

Hotel Kirstine, Næstved

4700 Næstved

Det romantiske hotel midt i Næstved er indrettet i en 250 år gammel, hvid bindingsværksgård. De ”skæve” stuer emmer af historie og danner en charmerende ramme for et dejligt ophold. Hotel Kirstine er et perfekt udgangspunkt for oplevelser på Sydsjælland.

Rejsetilbud

I samme kategori

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)