Nyd et godt hotelophold på et byhotel i Danmark

Artiklen er skrevet i samarbejde med Small Danish Hotels.

 

Når du skal opleve det danske land, er det oplagt at kombinere det med et ophold på et dejligt byhotel. Det giver ro og tid til at nyde oplevelsen til fulde, om det så er naturen, byen eller seværdigheder, der har tiltrukket dig. Når du bor på et nærliggende hotel, giver det mere tid til at opleve området, fordi du ikke har en transporttid at tage højde for.

Hotellerne er beliggende tæt på spændende udflugtsmål og seværdigheder, så du har mange muligheder for at få nye oplevelser med hjem. Vil du shoppe, ligger mange af hotellerne i hyggelige provinsbyer med forskellige butikker, caféer, lokale kunstnere og meget andet.

Når du har været på farten det meste af dagen, kan du glæde dig over, at der venter et dejligt værelse med en god seng, så du kan lade batterierne op og være klar til en ny dag. Nogle af hotellerne har også restaurant, så du kan nyde en middag på stedet, og om morgenen er der en lækker morgenbuffet, så du bare kan slappe af og blive vartet lidt op.

Du kan tage på hotelophold i de mindre byer i Jylland, som f.eks. Billund med Legoland, Randers der har Randers regnskov, Thy med den smukke natur, Struer eller Tønder, hvor du kan opleve sort sol.

 

 

Hvis Fyn frister, kan du udforske havnebyen Kerteminde, Skipperbyen Svendborg eller Fåborg, der ligger tæt på De Japanske Haver.

Sjælland har også mange fine steder, som f.eks. Næstved, hvor du bor på en gammel og romantisk bindingsværksgård, Falster med et hjemligt familiedrevet hotel eller Gilleleje med et dejligt badehotel.

Der er mange flere muligheder, hvis du ønsker at bo i en hyggelig by og ikke nødvendigvis er til storbyoplevelser.

 

Herunder kan du læse mere om 3 udvalgte steder

byhotel

 

Hotel Randers

8900 Randers C

Hotel Randers er ét af landets ældste provinshoteller, beliggende i hjertet af byen. I mere end 160 år har hotellet været en oase med plads til nydelse, ro og fordybelse. Hotellet blev opført i 1856, men blev totalrenoveret i efteråret 2016. Historiens vingesus mærkes tydeligt på det smukke hotel.

 

byhotel

 

Tornøes Hotel, Kerteminde

5300 Kerteminde

Købstaden Kerteminde er indbegrebet af fynsk idyl med velbevarede små fiskerhuse og fine købmandsgårde. I hjertet af byen ligger Tornøes Hotel. Tornøes Hotel er atmosfære, charme, hygge, dejlige værelser, god mad og ikke mindst en fantastisk udsigt.

 

Byhotel

 

Hotel Kirstine, Næstved

4700 Næstved

Det romantiske hotel midt i Næstved er indrettet i en 250 år gammel, hvid bindingsværksgård. De ”skæve” stuer emmer af historie og danner en charmerende ramme for et dejligt ophold. Hotel Kirstine er et perfekt udgangspunkt for oplevelser på Sydsjælland.

Rejsetilbud

Luksusrejse til USA
Luksusrejse til USA: Boston, New York og Washington
Se rejsetilbud
Oplev Amalfikysten
Rejse til Amalfikysten
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Mallorca
Rejsetilbud Mallorca inkl. udflugter
Se rejsetilbud

I samme kategori

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
Harzen

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)