Thailands hovedstad, er mere ned blot en lufthavn, hvor man mellemlander inden man skal videre til eksempelvis Phuket, Koh Samui eller nogle af de andre eksotiske perler man finder i Thailand. I Bangkok finder man et pulserende byliv og masser af spændende attraktioner.


Rejse til Bangkok

Bangkok er en destination som mange af de store flyselskaber til hver dag. Men hvordan kommer man rundt i Bangkok og Thailand. Her kan du læse omkring hvordan du bedst kommer til, og rundt i Bangkok.


Vejret i Bangkok

Klimaet i Bangkok og Thailand er meget anderledes end i Danmark. Hvor vi er vant til de 4 årstider, så oplever man i Thailand kun 3 årstider. Der er regntiden (maj-oktober), den ’kolde’ tid (november-februar) og den varme tid (marts-maj).


Seværdigheder i Bangkok

Der er masser at opleve i den spændende storby. Her finder du alt fra flotte paladser til spektakulære skyskrabere. Bangkok er også en storby fyldt med markeder og gader med en helt uforglemmelig atmosfære.


Shopping i Bangkok

Bangkok har næsten uanede shoppingmuligheder, hvad enten du er til shoppingcentre, markeder eller noget helt tredje. Vi giver dig her vores bedste bud på shoppingsteder i Bangkok og husk at forhandle som en gal.


Spisesteder i Bangkok

Det er virkelig billigt at leve i Thailand, og priserne på mad er helt i bund. Du burde snildt kunne finde morgenmad med drikkevarer for omkring 10 kr. Gaderne summer af liv med alverdens gadekøkkener.