Shopping i Bangkok


Når det drejer sig om shopping i Bangkok, så gælder det, at uanset om du er i ét af de enorme shoppingcentre eller på et marked, så skal der forhandles om prisen. En tommelfingerregel er, at du skal starte med at byde 25 % af dét, der står på prisskiltet og forvent at betale 40-50 procent af prisen.

Shoppingcenter i Bangkok


Vores bud på 2 shoppingcentre som er et hit at besøge er MBK og Siam Paragon. Siam Paragon er et af Asiens største shoppingcentre med gourmetmadmarked, traditionelle thailandske kunstbutikker, Sea Life Bangkok Ocean World, designermærker og biludstillinger. Siam Paragon har tilmed en særlig luksus-shopping-etage med mærker som Louis Vuitton, Chanel og Marc Jacobs.

MBK er en populær turistattraktion og har over 2000 butikker, forretninger og boder på 8 etager med thailandsk mad, souvenirs, mode, accessoires og elektronik. Er du på udkig efter lidt mere luksuriøs shopping, så er det shoppingcentrene Central Embassy Shopping Mall og EnQuartier Mall, der er værd at lægge vejen forbi.

Shoppingcenter i Bangkok

Loppemarkeder i Bangkok


Chatuchak Market er det mest populære loppemarked i byen. Du finder et hav af tøj, sko, tasker, porcelæn, plakater, antikviteter og meget meget mere.

Et andet loppemarked kaldet Soi Lalaisup er især en favorit blandt de lokale kontorfolk. Der er en masse tøj af god kvalitet til billige penge. Der er både pæne nederdele, dame- og herresko, pæne kontorbukser og alt, hvad du behøver til det ”pæne” look.

Få skræddersyet dit tøj når du er på shopping i Bangkok


Der er en skrædder på hvert gadehjørne i Bangkok. Og der er god grund til at lade dig friste til et skræddersyet jakkesæt eller en festkjole. Det er virkelig billigt, men det er også svært at finde den rette skrædder. Lad aldrig hotellet eller tuk-tuk-chaufføren henvise dig til en skrædder, da de får kommission, og den lægges selvfølgelig oven i din pris.

Skrædderne får ofte syet tøjet på samme systue, så forskellen ligger i stoffets kvalitet og forretningens service. Sørg for at forhandle med i prisen, at du får mulighed for at komme og få 1-2 tilretninger. Nogle kan finde på at spørge dig, hvornår din hjemrejse er. På denne måde sørger de for, at tøjet tilfældigvis er færdigt netop denne dag. Hermed kan de undgå, at du beder om tilretninger eller brokker dig. Så find en anden skrædder, hvis dette er deres fremgangsmåde.

Er du usikker på, hvordan du vælger den rigtige skrædder, kan du ganske enkelt bare besøge vores bud på en god skrædder i Bangkok, nemlig Raja’s Fashion i Sukhumvit Soi 4. Forretningen har syet tøj til mange kendte mennesker på besøg i byen og har et godt omdømme. Hér kan du med ro i maven gå ind.

Læs også:

Shopping I Bangkok

Rejsetilbud

Drømmerejse til Grønland
Drømmerejse til Grønland
Se rejsetilbud
Bandholm Badehotel
Bandholm Badehotel
Se rejsetilbud
Julemarked i Berlin
Julemarked i Berlin
Se rejsetilbud

I samme kategori

Shopping i Berlin
Shopping i London
Shopping I Milano
Shopping Prag

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)