USA

Vejret i Bangkok

Regntiden (maj-oktober)

Selvom man ofte hører, at man skal holde sig uden for regntiden, når man planlægger ferie til Thailand, så er det altså ikke helt rigtigt. I regntiden er vejret i Bangkok og resten af Thailand stadig meget varmt, og når det regner, er det ofte et stort skyl, hvor ”havet står ned fra himlen”, og man må gå i læ for en kort stund, og det er hurtigt overstået.

Det regner for det meste også kun om eftermiddagen og om aftenen/natten, men til gengæld sker det næsten hver dag. Det regner typisk mere i september/oktober end i maj/juni/juli/august.

Den ’kolde’ tid (november-februar)

Dette er tidspunktet, hvor flest danskere vælger at rejse til Thailand. Thailænderne kalder det den kolde tid, men temperaturerne ligger stadig typisk oppe omkring de 30 grader.

Det er derfor meget forståeligt, at danskerne vælger at rejse ned til disse dejlige temperaturer, når sne, kulde, sjap og slud melder sin ankomst i den danske triste og grå vinter. Omkring slutningen af november kan du opleve festivalen Loy Krathong. Den afholdes når årets 12. fuldmåne viser sig. Thaierne folder små ”bananbåde” og pynter dem med røgelsespinde, lys og blomster og sætter dem ud i floder og kanaler.

Når bådene langsomt sejler væk og forsvinder, så forsvinder det sidste års synder og ulykker også. Dermed kan man starte på en frisk. Derefter sendes der om aftenen tusindvis af lysende papirlanterner op i himlen med et håb for fremtiden fra hver enkelt afsender. Det er et smukt og imponerende syn.

Vejret i Bangkok marts-maj – Den varme tid

I denne tid på året bliver vejret i Bangkok rigtigt varmt, og temperaturen ligger snildt på de 40 grader. Tidspunktet er måske derfor mindre velegnet til storbyferie i Bangkok, men passer bedre til strandferie længere sydpå i det thailandske. Men hvis du rejser i den varme tid, kan du jo vælge at kombinere de to ting, så du efter et par varme dage i Bangkok slutter af med en strandferie sydpå.

Hvis du vælger at rejse til Thailand i den varme tid, vil du i april kunne opleve festivalen Songkran, som er det thailandske nytår. Som turist vil det synlige være en stor vandkamp i gaderne. Thaierne gør desuden hovedrent i templerne og husene for at lægge sidste års dårligdomme bag sig.

Læs også:

Vejret i Bangkok

Rejsetilbud

Krydstogt på Rhinen
Krydstogt på Rhinen
Se rejsetilbud
960_Spanien_Andalusien_Guadix
På opdagelse i Andalusien
Se rejsetilbud
Julekrydstogt på Rhinen
Julekrydstogt på Rhinen
Se rejsetilbud

I samme kategori

alicante
Italien
Disneyland Paris
Salzburgerland

Mest læste

troldejagt i Danmark
alicante
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

alicante
Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Diskobugten
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Efterår i Danmark
Weekendophold
Hindsgavl slot

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
Harzen

Rejsetilbud

Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640
porto-343487_640
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)