Seværdigheder i Bangkok

Baiyke tower II

Et af de seværdigheder i Bangkok man bare skal besøge, er byens (næsten) højeste bygning. Det er en imponerende oplevelse at se Bangkok fra oven, og vi garanterer dig, at det er et syn, du sent vil glemme.

Det var Thailands første rigtige skyskraber. Det var Bangkoks højeste bygning i 19 år,  indtil den blev overgået af MahaNakhon i 2016. Tårnet indeholder en restaurant, hvor det også er muligt at sidde udendørs og nyde sin mad med den helt fantastiske udsigt i baggrunden. Du kan også nøjes med at købe en billet til toppen af tårnet.  Her kan du opleve udsigten fra 3 forskellige etager samtidig med, at du nyder en valgfri drink.

Det Store Palads og Wat Phra Kaew

Når du er i Bangkok, kan du ikke undgå at bemærke, at Thailand er et buddhistisk land. Læg vejen forbi Det Store Palads, som er et must-see . Et stort kompleks af templer, pavilloner, haller og bygninger, der er omgivet af haver, åbne græsplæner og gårde. Stedet har været det officielle residens for kongerne af Siam (og senere Thailand) siden år 1782, og på området finder du det store flotte tempel Wat Phra Kaew.

Du vil blive modtaget af munke, og inde i templet er en statue af smaragdbuddhaen på dens traditionelle gyldne piedestal. Du vil hurtigt opdage, at kongen har en enorm stor betydning i den thailandske kultur. Det Store Palads er derfor Bangkoks mest berømte vartegn.

Wat Phra Kaew, seværdigheder i Bangkok

Wat Arun og Wat Pho

Her er to fantastiske templer som ligger tæt ved hinanden, og som er et besøg værd. Wat Arun er blandt de mest besøgte seværdigheder i Bangkok. Inde i templet er der Buddha-statuer i guld, kinesiske skulpturer og vægmalerier.

Fra Wat Arun kan du krydse floden med en båd til kun 3 baht. På dén måde komme direkte over til templet Wat Pho. Her er hovedseværdigheden den 15 meter lange liggende Buddha i guld. Templet er i øvrigt hjemsted for en traditionel thailandsk massageskole, så der er også mulighed for at få nusset de trætte fødder, inden turen går videre.

Wat Arun, Bangkok

Massage

Massage er virkelig billigt i Thailand. Over alt ligger massaageforretninger, men der tilbydes også udendørs massagetjenester over alt i gaderne. Her kan du fx kan sætte dig ned i en behagelig stol og nyde en fodmassage til ca. 10 kroner.

Du bør derfor benytte dig af lejligheden for at få lækre massageoplevelser, da det prismæssigt ikke ligefrem er noget, vi er vant til hjemmefra at kunne gøre dagligt.

Damnoen Saduak Floating Market

Det findes mange flydende markeder i Thailand, men det største og mest kendte flydende marked er Damnoen Saduak Floating Market. markedet ligger ca. 100 km sydvest for Bangkok. Det er nemt at finde én-dags udflugter til markedet.

Markedet har hjemme på en menneskelavet kanal, og ud over de flydende butikker med alskens varer, finder du også enkelte butikker på land samt en restaurant. Markedet er i dag mest besøgt at turister. Dette afspejler sig også i priserne, som ikke just er de billigste i Thailand. Husk derfor som altid at prutte om prisen.

Som turist skal man altid regne med, at de prøver at snyde dig, og der går ofte lige et par dage, før man finder ud af, hvordan man bedst prutter om prisen, når man er på ferie i et nyt land. Markedet er dog en speciel oplevelse og helt sikkert et besøg værd. Samtidig kommer du på en tur ud af storbyen og får set noget af regionen omkring.

Floating Market, Bangkok

Cykeltur i Bangkok

Det er en virkelig fed oplevelse at opleve seværdigheder i Bangkok på en guidede cykeltur. Umiddelbar tænker man, at trafikken da er for voldsom til, at man bør begive sig ud på cykel, men det er noget af det sjoveste, du kan lave i Bangkok. Der er mange muligheder, også online, for at booke din guidede tur.

Turene kommer bl.a. omkring flere parker, ”The Green Lung” som er en smuk og nærmest uberørt ø i midten af Bangkok samt markeder. Besøg fx followmebiketour.com og se nærmere på turen ”Siam Sawan Jungle Tour”, der bl.a. tager dig med til ”The Green Lung.

Khao San Road

Dette er nok den mest kendte gade i Bangkok. Den cirka 400 meter lange gade er et univers for backpackere fra hele verden. Gaden syder af ungdommelig ubekymret stemning med billige hoteller, barer, natklubber, gadekøkkener, aktiviteter, gadeboder og et virvar af skilte med neonlys.

Selvom du ikke selv er backpacker, er gaden en oplevelse.  Den giver et indblik i, hvad der sker, når Thailands traditionelle kultur møder den unge vestlige kultur i form

Læs også:

Rejsetilbud

Jørgensen Hotel
Hotel Pinenhus
Oplev Amalfikysten

I samme kategori

Hildesheimer Marktplatz
Gade Milano
Chokoladebutik i Bruxelles Belgien
Grønlandshunden

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)