Small Danish Hotels

20 fantastiske hoteller for det voksne publikum i Europa

Her en en samlet guide med 20 fantastiske hoteller, hvor det ikke er børnene der er i hovedsæde. Så læn dig tilbage og scrol igennem listen, 20 fantastiske hoteller for det voksne publikum i Europa, med skønne hoteller i smukke omgivelser og lad dig inspirere til din næste rejseoplevelse. Der er noget for en hver smag.

1. Maslina Resort, Kroatien.

Kroatien_Hoteller_i_Europa

Øen, Hvar, bliver kaldt Kroatiens festø, men Masalina Resort ved Masllinica havn, som befinder sig tæt på det Unesco-beskyttede område, Stari Grand, fokuserer på slow living og wellness. Seks fredfyldte pavilloner, med i alt 53 værelser, ligger spredt ud over en gammel oliven farm, hvorfra der er kig til Adriaterhavet. Man kan som gæst slappe af på stranden, låne håndlavede træ cykler, til at cykle de ti minutter, langs kysten, ind til Stari Grad, deltage i alfresco yoga og meditations klasser eller booke en massage, med olier fra resortets økologiske have. 

Sørg også for at sætte tid af til en vinsmagning i familien Dubokovics vinkælder. Dubokovic laver deres egen præmievindende vin, med brug af naturlige processer og økologiske vindruer fra nabobyen Jelsa. 

Maden er også lokal, og bliver kokkereret af den tidligere chefkok fra Michelinstjerne restauranten Le Mas Candille, i Frankrig. 

Find hotellets hjemmeside her

 

Læs også: De 10 smukkeste roadtrips i Europa

 

2. Le Cloître, Arles; Frankrig 

Frankrig_Hoteller_i_Europa

Hotellet her er skabt af filantropen, Maja Hoffman, hvis familie etablerede det anerkendte kunstcenter, Luma Arles. Le Cloître er lige så kreativt som selve kunstcentret: designet af India Mahdavi. Her finder du værelser der har håndmalede vægmalerier, i regionens karakteristiske blå, grønne og okkerfarvede nuancer, med mosaikgulve og stilfulde kunst- og designværker. Drinks bliver serveret på tagterrassen, og lokal mad tilbydes på restauranten L’Épicerie du Cloître overfor. Et afslappet sted, hvorfra man kan nyde skønheden fra Camargue. 

3. Villa Flor, S-chanf, Schweitz

Hoteller_i_Europa

Stedet er bygget i 1904, og senere hen blev denne elegante schweiziske villa restaureret af en kunstelsker, Ladina Florineth, som har pudset dens historiske træpaneler, repareret den 100-år gamle jernovn og renoveret art nouveau-detaljerne. I dag er de syg soveværelser, fra et hyggeligt dobbeltrum, til et bjælkeloft plastret i eklektisk kunst – inklusiv et værk af Julian Schnabel. På toppen er der en tagterrasse, hvorfra man kan nyde Engadines landskaber over en skøn aften drink, før man spiser aftensmad i St Moritz, bare 20 minutters køretur væk. 

Find hotellets hjemmeside her

 

4. Nobu Hotel, Santorini

Santorini_Hoteller_i_Europa

et er ikke fordi man ikke kan lide børn i Santorini, det er fordi øen er omgæret af romantik. Og indtil du har poseret på en solnedgangsselfie ved øens spektakulære caldera, er du ikke officielt et forelsket par.

Selv den kamerasky person, vil falde for det nye Nobu hotel, som åbnede i Maj. Klippetop lokationen sørger for fantastisk udsigt over calderaen og det smukke Ægæiske hav, uden udsigt til andre bygninger i området, fra den private altan. 

Værelserne er i afdæmpede farver og har store panoramavinduer, så man kan mærke den skønne natur indenfor. Om aftenen kan du tage en sikkert i den to-etagers infinit-pool, som er en af de største på øen, før der nydes en middag under stjernehimlen, med Nobu-signaturretter, såsom sort torskemiso, stenrejetempura og yellowtail sashimi.

Find hotellets hjemmeside her 

 

5. Le Grand Contrôle, Versailles, Frankrig

Frnakrig_Hoteller_i_Europa

Dette dekadente palæ er det hotel der ligger nærmest det glitrende Palads af Versailles, og blev bygget af Louis XIVs favorit arkitekt, Jules Hardouin-Mansart, som også kan skrive det kuppelformede kapel i Les Invalides på CV’et. 

Interiøret er en omhyggelig genskabelse af det neoklassiske franske hof fra før revolutionen i 1788, alt fra malerier og møbler, helt ned til personalet, som er prydet med flæser, fryser og kapper fra det 18. århundrede. På den Michelinvindende restaurant drevet af Alain Ducasse, serveres der retter inspireret af Louis XVIs yndlingsopskrifter, såsom hummer og frølår.
Men højdepunkter ved netop dette ophold er adgangen til paladset og dets haver, uden for åbningstid – at stå i Spejlsalen uden tonsvis af turister er simpelthen uforglemmeligt. 

Find hotellets hjemmeside her

 

6. Casa Angelina, Amalfikysten, Italien

Italien_Hoteller_i_Europa

En hvidkalket solfælde, i smuk vegetation på Amalfikysten, gør dette hotel til en sikker vinder. Det er enkelt og stilrent, hvilket gør, at kystlinjens skønhed er i centrum. Hotellet er fyldt med autentiske detaljer: en familiesamling af udsøgte Murano-glasvarer, senge redt op med lækkert Etro-sengetøj og personale, der behandler deres gæster som var man royal. Hotellet ligger mellem Amalfi og Positano og ligger lige i hjertet af der hvor det sker, uanset om det er en strandbar eller en ruin af Pompeji man vil udforske. 

Find hotellets hjemmeside her 

 

7. Xara Palace, Mdina, Malta

Hoteller_i_Europa

Xara Palace er et restaureret palads fra det 17. århundrede i hjertet af Maltas historiske bjerglandsby, Mdina. Her kommer man lidt væk fra kystens hede og får en udsigt over landskaber og vinmarker. Et bjergtagende syn, omgivet af gyldne stencitadeller, gårde, kirker og museer og fyldt med aktiviteter indsamlet af Justin Zammit Tabona og hans klan. Maden i Michelinrestauranten er lige så fantastisk som personalet, der tydeligvis elsker, og er stolte, af deres ø. 

Find hotellets hjemmeside her

 

 8. Vintage Lissabon, Portugal

Lissabon_Hoteller_i_Europa

Super cool – på en meget portugisisk måde. Hver eneste af dette boutique-hotels 53 værelser og tre suiter er malet i de fantastiske nuancer fra historiske paladser, men er indrettet med smarte moderne møbler fra midten af århundredet, herunder vintagevogne fyldt med lokal gin. Som prikken over i’et er der en tagterrasse med sublim udsigt over Principe Real; nogle gange er den bemandet med en DJ, med en vintage pladespiller, andre gange er den indrettet til filmaftener under åben himmel. Nedenunder er der en lille spa og en restaurant med regionale retter, der byder på blækspruttesalat med ildkogt blæksprutte og lækre tærter.

Find hotellets hjemmeside her 

 

Læs også: Seværdigheder i Paris

 

9. Menorca Eksperimentel, Spanien

dekorativt_Hoteller_i_Europa

Denne restaurerede finca fra det 19. århundrede er jordnær, rustik og rig på lokalt design og er for rejsende, der kan lide at have det lidt mindre luksuriøst. Værelserne er beklædt med terracotta og kalkvask i naturlige nuancer og har fået flair med keramik og tekstiler fra øens kreative håndværkere. De fineste har en pool og er omgivet af oliven- og fyrretræer – dog kan alle gå en tur gennem markerne til klipperne eller den lokale strand. Det lille spa tilbyder plantebaserede behandlinger, og restauranten serverer lækre regionale retter.

Find hotellets hjemmeside her 

 

10. Como Castello Del Nero, Chianti, Italien

Hoteller_i_Europa

Dette historiske hotel er lig med romantik og selvforkælelse, og har formået at kombinere arkitektur fra det 12. århundrede med design fra det 21. århundrede. I de høje gyldne tårne har Paolo Navone skabt sensationelt interiør – nogle med originale vægmalerier, andre med poleret, lys gips. Den moderne spa er fra det berømte Como Shambhala, restauranten har en Michelin-stjerne, og stenkælderen er fyldt med hundredvis af fine vine. De, der ønsker at bevæge sig uden for dette uberørte gods på 740 hektar, kan gå på trøffeljagt, tage på ballonflyvning eller cykelture – selv om de fleste ikke kommer længere end til den opvarmede pool med udsigt over Chianti.

Find hotellets hjemmeside her 

 

11. Villa Epicurea, Arrabida, Portugal

Hoteller_i_Europa

Dette øko-retreat ligger 45 minutters kørsel fra Lissabon og har tre suiter og to private villaer, hvilket gør det ideelt for dem, der ønsker en lidt mere intim ferie. I nærheden ligger Arrabida-naturparken, hvor man kan gå ture, ligesom fiskerbyen Aldeia do Meco med sine fiskerestauranter og strande. På stedet er der en biologisk swimmingpool og en yogakupé. Værelserne er enkelt indrettet med naturlige materialer, så det er nemt at slappe af. Aktiviteterne omfatter fugleture, besøg på vingårde, surfing, dykning og cykelture – eller bare at spise god vegetarisk mad og slappe helt af.

 

12. The Rooster, Antiparos, Grækenland

Hoteller_i_Europa

Antiparos er stille, rå og stadig uspoleret, ligesom dette 30 hektar store wellness-resort i gårdsstil. Det hele er lavt og lokalt, og interiøret i de 16 moderne stenhytter er indrettet med ufarvet sengetøj, håndhugget træ og blødt læder, og måltiderne er lavet af øens råvarer. Gæsterne opfordres til at fokusere på at komme i kontakt med naturen – svømning fra den private strand nedenfor, vandreture i bjergene, massage i “House of Healing” eller lære at lave mad udendørs. Dette meget private og meget afslappende sted er Grækenlands førende luksus-chilloutsted.

 

13. Cap Rocat, Mallorca, Spanien

Hoteller_i_Europa

Dette fantastiske sted – En tidligere fæstning i Palma-bugten, der er blevet omhyggeligt restaureret, men ikke overdrevet. Skønheden ved slottet ligger i dets råhed: de upolerede stenvægge, de tilbageholdende møbler og det traditionelle jernarbejde. Og selvfølgelig udsigten til det klare hav fra alle værelser – hvoraf nogle er indrammet i klippesiden. Maden er enkel, men fin, og en hammam-lignende spa tilbyder behandlinger som blomsterduftende mudderindpakninger og ayurvedisk oliemassage.

Find hotellets hjemmeside her 

 

14. Masseria Calderisi, Puglia, Italien

Hoteller_i_Europa

Denne gamle befæstede bondegård er blevet nænsomt restaureret af et tysk par, som forelskede sig i stedet og gjorde det til deres hjem. De 24 værelser ligger omkring en central piazza, og fra et af værelserne – i et tårn fra det 17. århundrede – er der udsigt over de 24 hektar med oliven-, mandel- og citrustræer til Adriaterhavskysten. Dagene her tilbringes ved den 60 fod lange pool eller på den private strandklub med liggestole, DJ og en afslappet strandbar-restaurant. Looket er halvt italiensk, halvt internationalt – hvidkalkede vægge prydet med tekstiler, marokkansk inventar og franske møbler.

Find hotellets hjemmeside her 

 

15. Hotel Arena, Amsterdam

Amsterdam_Hoteller_i_Europa

Dette sammensurium af bygninger i udkanten af Oosterpark har været et samlingspunkt for samfundet, siden det åbnede i 1886. Nu, som et firestjernet Design Hotel, er det fyldt med spændende finurligheder: et loftsrum med en lille balkon; farvestrålende værelser fyldt med hollandske designklassikere; træbeklædte, moderne suiter. I det gamle kapel er der ofte vilde fester og i salonen er der private temamiddage. Restauranten løber ud på en bred terrasse, som er populær blandt de lokale. Et livligt sted ikke langt fra byens centrum, men omgivet af grønne områder.

Find hotellets hjemmeside her 

 

16. Sao Lourenco do Barrocal, Alentejo, Portugal

Hoteller_i_Europa_landligt

Dette restaurerede gårdhotel ligger på en 200 år gammel familieejendom i den vilde Alentejo-region og er omgivet af 780 hektar skov, frugtplantager og marker. Bag de 40 hvidkalkede værelser og hytter ligger en gård med heste, som man kan ride på, og olivenolieblandere, vinmagere, kokke og brødbagere, som man kan lære af. Eksperter udefra inddrages til specialiserede fugleweekender, stjernekiggeraftener og wellness-retræter. Værelserne – der engang blev beboet af landarbejdere – er enkelt indrettede, men meget komfortable, nogle med terrasser, andre med rummelige private stuer.

Find hotellets hjemmeside her 

 

17. Hospederia La Era, Andalusien, Spanien

Hoteller_i_Europa

Selv om det kun er et to-stjernet hotel med syv soveværelser, er det utroligt populært takket være ejernes passion, som tydeligvis er meget stolte af de historiske hvidkalkede vægge, de gamle egebjælker og de polerede terracotta-gulve. Værelserne i bondegårdstil er hyggelige og indrettet med lokale antikviteter, og den lækre mad er lavet af økologiske produkter fra nærliggende gårde. Området er fyldt med kultur: Cordoba ligger 70 minutter væk og Granada 50 minutter. Vandrestier går op i bjergene, og der er elcykler til cykelstierne.

Find hotellets hjemmeside her 

 

18. Pleta de Mar, Mallorca, Spanien

Hoteller_i_Europa

Dette luksuriøse hotel, kun for voksne, har 30 moderne suiter med udsigt over græsplæner med oliventræer og ud til Mallorcas østkyst. De naturlige omgivelser er så smukt indrettet, at mange gæster ikke forlader stedet, men i stedet bruger tiden i det udendørs fitnesscenter, spaen eller de tre pools eller slentrer ned til stranden nedenfor. Værelserne er lyse og moderne, nogle med udendørs regnbruser, andre med private haver, hvor man kan slappe af efter en lang frokost i restauranten, hvor kokken, der har specialiseret sig i middelhavskøkkenet, tilbereder maden på bål.

Find hotellets hjemmeside her

 

19. Coquillade Provence Resort and Spa, Frankrig

Spa_Hoteller_i_Europa

Dette er Provence når det er mest magisk: en landsby fra det 11. århundrede, der er blevet til et hotel omgivet af 100 hektar vinmarker, med udsigt over en lang pool og haver med cypresser, lavendel og oliven. Selv om der er plads til børn, tilbyder Coquillade masser af voksenplads, hvor man kan flygte, herunder en ny spa med pool og træningsudstyr. En af de tre restauranter er berømt for sine desserter, og som kompensation, for alle de lækre kulhydrater, er der cykler til at tage på ture til Luberons smukkeste steder, fra Roussillon og Gordes til Château de Lourmarin.

Find hotellets hjemmeside her 

 

20. Ballyfin Demesne, Irland

Historisk_Hoteller_i_Europa

Det er lige så fascinerende som et omhyggeligt kurateret museum med en overdrevet franskinspireret guldsal med et loft af rigt stukarbejde og et 80 fods bibliotek, der er dekoreret med førsteudgaver, irsk kunst og antikviteter fra dengang. Selv om du kan tage børn med, hvis de er ni år eller derover, er det bedst at overlade ture med hestevogn gennem de 600 hektar til champagnepicnic ved den ødelagte folly-ruin til de voksne. Tag en båd ud på den spejlblanke sø, eller prøv lerdueskydning, fiskeri og falkejagt.

Find hotellets hjemmeside her

Rejsetilbud

Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Spaophold på Kurhotel Skodsborg
Se rejsetilbud
tyskland-cochem-960_1
Underskønt krydstogt på Mosel & Rhinen
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Island
Rejsetilbud til Island
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Harzen
Oktoberfest
Bucketlist

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)