Kun i Zillertal: Kom på skisafari med ét og samme liftkort

Artiklen er skrevet i samarbejde med Zillertal Tourismus

 

Overvejer du en skiferie i Zillertal? Kan du heller ikke vente med at komme ud på pisterne? Så kan du godt begynde at stramme støvlerne! Med Zillertal Super Skipass kan ski- og snowboardelskere nyde de i alt 544 kilometers ubegrænset frihed på områdets varierede pister.

Her finder du 180 topmoderne pister i bjergene, som på hurtig og sjov vis bringer de mange skigæster ned til bunden af dalen. Pisterne strækker sig helt op til 3.250 højdemeter. Dermed er der garanti for sne i Zillertal. Læs med her og bliv klogere på skiområdets mange muligheder.

 

 

Tag på skisafari i Zillertal med et Super Skipass

Zillertal Super Skipass
Foto: Zillertal Tourismus

 

Uanset om det er på de brede, rolige pister, de begivenhedsrige familieruter, eller de lange, udfordrende dalpister, er der noget for enhver smag. De fire store skiområder Hochzillertal-Hochfügen-Spieljoch, Zillertal Arena, Mayrhofner Bergbahnen og Ski- & Gletscherwelt Zillertal 3000 byder altid på ideelle ski- og snowboardforhold.

 

Fornøjelsesturen i Zillertal

Her kommer man på en dagstur, hvor man passerer tre skiområder. Den starter i Kaltenbach i Hochzillertal-skiområdet og fortsætter gennem Hochfügen til Spieljoch, inden turen går tilbage igen.

Her handler det om at få en mere afslappende og hyggelig oplevelse på skiene. Udover de sjove oplevelser på pisterne, venter der også fremragende gourmetmad og traditionelle, rustikke skihytter.

 

Skituren til fotoalbummet: Arenaturen i Zillertal

Arena Tour bliver helt sikkert et uforglemmeligt eventyr for hele familien. Her er der mange sjove og actionfyldte oplevelser undervejs, såsom SkiMovie-ruter, Speed ​​​​Check-ruter og snowparks med interaktive punkter, hvor man også kan få taget billeder af sine bedrifter. Højdepunktet til sidst er Østrigs længste dalløb: ti kilometers pister på én gang ned igennem dalen.

Hvis man vælger Arenaturen, må man ikke glip af den nye Wiesenalm. Det arkitektoniske bygningsværk ligger ved Zillertal Arenas dal og byder på lækre in-house kreationer som “Wiesenfleck” og “Wiesenbier”. Det er et godt sted at tage en pause og nyde udsigten udover dalen fra stedets 180 graders panoramaterrasse.

 

Udfordringen for de øvede i Zillertal

Adrenalinelskere, der er på udkig efter en udfordring, får noget for pengene lige her. Når man går hen til “Harakiri”-nedkørslen på Penken-bjerget, vil pulsen med al sandsynlighed stige. Pisten har en stigning på 78 % og er den stejleste pist i hele Østrig. Af den grund er den ikke for sarte sjæle, og vi anbefaler, at man er øvet i at stå på ski, inden man tager turen ned ad pisten.

Pisten er dog ikke det eneste højdepunkt på denne tur: Ahornbahn er den største svævebane i Østrig, og den finder du her i området.

Forresten: Mayrhofner Bergbahnens dalstationer ligger midt i byen. Så her får man nærmest en urban skioplevelse, hvor mærkeligt det så end lyder.

 

 

Den unikke oplevelse i Zillertal: Gletsjerbanen

Her kommer man på en storslået tur gennem Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000. Man starter ved Penkenjoch og kommer over solbeskinnede skråninger ved Rastkogel og Eggalm til Hintertux-gletsjeren.

Selvom det er en fantastisk tur, kræver den også et godt konditionsniveau. De øvede vintersportsentusiaster tilbagelægger som regel 15.000 højdemeter og 60 kilometers downhill-løb, fra blå til sort pist på én og samme dag.

Ét af de ubestridte højdepunkter på gletsjerbanen er det seks kilometer lange dalløb “Schwarze Pfanne”, som fører direkte til centrum af Hintertux.

 

Se data omkring dine præstationer i Zillertal

Skiferie i Zillertal
Foto: Zillertal Tourismus

 

Med et Zillertal Super Ski Pass får man automatisk registreret ens tilbagelagte højdemeter, kilometer og pister. I visse tilfælde kan man også få data for ens hastigheder.

Det hele sker automatisk via liftkortets chipkort. Så hvis man vil have indsigt i ens højdeprofil, inklusiv alle liftture, nedkørsler og erobrede højdemeter, kan man nemt finde dem på skiline.cc/ ved at indtaste skipasnummeret.

 

Der er masser at opleve i Zillertal

Kan du også godt lide at køre offpist? På grund af Zillertals alsidighed, er det muligt at køre offpist flere steder. Man kan også tage på panoramavandreture, langrend, sjove kælketure og behagelige vognture midt i Zillertals drømmeagtige vinterlandskab. Og det er jo meget fedt, hvis man én af dagene har brug for lidt afveksling fra pisterne.

Læs mere om skisafari i Zillertal lige her.

Rejsetilbud

Langtidsrejse til Tenerife
Best Travel
Bandholm Badehotel

I samme kategori

Hohe Salve
Magiske destinationer i London
ø-ferier
Hohe Salve

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
sommer harzen

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)