Skiferie i Zillertal: Sneeventyr for hele familien

Artiklen er skrevet i samarbejde med Zillertal Tourismus

 

Drømmer du også om at pakke taskerne og rejse væk fra det triste gråvejr? Destinationen kunne meget vel være Zillertals snedækkede bjerglandskab. Her kan du glæde dig til en skiferie med familien, hvor I sammen skaber de bedste minder.

I Zillertal står man på ski ned af bjergenes solrige skråninger og perfekte pister. Endnu vigtigere er, at Zillertal er et sted, hvor forældrene har mulighed for lige så meget sjov og afslapning som deres børn. Læs med her og bliver klogere på hvordan en skiferie for hele familien kan udspille sig i Zillertal.

 

 

På jeres skiferie i Zillertal kan børnene lære at stå på ski i trygge rammer

Skiferie i Zillertal, Østrig
Foto: Zillertal Tourismus

 

Når hele familien vågner om morgenen står den på én ting: Vi skal ud i sneen! Inden hele familien tager på pisterne, kan de små (0 til 1 år) tages direkte til bjergstationen i Zwergerl Club. Her ligger der en skibørnehave tæt på bjergstationerne.

Børnene bliver omhyggeligt ledsaget i små grupper, hvor de får god hjælp til at tage deres første skridt på ski og snowboard. De små på pisterne (2 til 3 år) kan samtidig udforske og lege i sneen på områdets børnepist.

De større børn (4 til 12 år) bliver helt sikkert mestre på pisterne, i én af ​​de 25 skiskoler i området. På skiskolerne arbejder mere end 500 veluddannede skiguides, og der er talrige træningsfaciliteter, som sikrer, at du og dine børn får en god første oplevelse på pisterne.

De store børn (fra 12 år) kan glæde sig til at prøve 11 forskellige børnevenlige pister i Zillertals skiområder. Her er pisterne etableret med masser af legende elementer og lette bølger.

I mellemtiden kan forældrene nyde den rene skisjov på de i alt 544 kilometer pister. Her er der behagelige nedkørsler, lange dalstrækninger og udfordrende ruter for eksperterne. Zillertal har i alt 180 lifte tilgængelige i de fire skiområder, som alle nemt kan forbindes med Zillertal Super Ski Pass.

 

Tid til en pause? Oplev gæstfriheden og de lokale specialiteter

Skiferie for hele familien
Foto: Zillertal Tourismus

 

Når hele familien trænger til en pause og en forfriskning om eftermiddagen, er der garanti for, at man også bliver introduceret til den lokale gæstfrihed.

Skiområderne i Zillertal har tilsammen 80 hytter, hvor man kan smage nogle af de mange Zillertal-specialiteter, der alle giver energi til flere, sjove familieoplevelser på pisterne.

 

En skiferie i Zillertal byder også på oplevelser uden for pisterne

Skiferie for hele familien i Zillertal
Foto: Zillertal Tourismus

 

Hvis benene trænger til en pause fra skiene, er det en oplagt mulighed at udforske de mange oplevelser, som venter uden for pisterne. For at nævne et par stykker, kan man opleve Natur Eis Palasts glitrende verden på Hintertux-gletsjeren, vandrutsjebanerne i eventyrbassinerne i Fügen og Mayrhofen, foruden de naturlige kælkebakker på tværs af dalen på Gerlosstein. De mange gode oplevelse giver med garanti et smil på læberne hos både unge og gamle.

 

 

Om Zillertal

Med typisk tyrolercharme vil du blive budt hjertelig velkommen i hvert af de 25 Zillertal-områder. Zillertals brede og solrige dal har over 35.000 indbyggere og strækker sig over 47 kilometer.

Dalen har sit navn efter den 56 kilometer lange Ziller-flod, hvis udspring befinder sig 2.270 meter over havets overflade i Brandberg kommune. Hochfeiler er det højeste punkt i Zillertal, 3.509 meter over havets overflade.

Du finder ingen store hotelkæder i Zillertal – de fleste af hotellerne er familiedrevne. Både over sommeren og vinteren er der utallige vandremuligheder på bjergstier, pisterne og ikke mindst golfbanerne. Der er lige så mange muligheder i Zillertal, som der er nåle i fyrreskoven.

Måske skal din familie holde jeres næste ferie i “de utallige muligheders dal”?

Rejsetilbud

Nordlys i Tromsø
Jagten på Nordlyset - Oplev Nordlyset i Tromsø
Se rejsetilbud
Mad på Hotel Svanen
Hotel Svanen: Eksklusiv gourmet aften
Se rejsetilbud
hafjelltunet
Skiferie i hytte i Norge
Se rejsetilbud

I samme kategori

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel

Mest læste

Togo, Pelle Hvenegaard
troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Togrejse

Forsiden netop nu

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai
Togrejser for 2023

Mest læste

Danmark

Weekendophold i Randers
Kroophold
Juleophold
julemarked i tivoli

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Zillertal
Solnedgang på Mallorca
Stranden i Tel Aviv
zakynthos-1281685_640
Vorarlberg
Australiens bedste rejseoplevelser
Ferie for Alle

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)