Skiferie i Zillertal: Sneeventyr for hele familien

Artiklen er skrevet i samarbejde med Zillertal Tourismus

 

Drømmer du også om at pakke taskerne og rejse væk fra det triste gråvejr? Destinationen kunne meget vel være Zillertals snedækkede bjerglandskab. Her kan du glæde dig til en skiferie med familien, hvor I sammen skaber de bedste minder.

I Zillertal står man på ski ned af bjergenes solrige skråninger og perfekte pister. Endnu vigtigere er, at Zillertal er et sted, hvor forældrene har mulighed for lige så meget sjov og afslapning som deres børn. Læs med her og bliver klogere på hvordan en skiferie for hele familien kan udspille sig i Zillertal.

 

 

På jeres skiferie i Zillertal kan børnene lære at stå på ski i trygge rammer

Skiferie i Zillertal, Østrig
Foto: Zillertal Tourismus

 

Når hele familien vågner om morgenen står den på én ting: Vi skal ud i sneen! Inden hele familien tager på pisterne, kan de små (0 til 1 år) tages direkte til bjergstationen i Zwergerl Club. Her ligger der en skibørnehave tæt på bjergstationerne.

Børnene bliver omhyggeligt ledsaget i små grupper, hvor de får god hjælp til at tage deres første skridt på ski og snowboard. De små på pisterne (2 til 3 år) kan samtidig udforske og lege i sneen på områdets børnepist.

De større børn (4 til 12 år) bliver helt sikkert mestre på pisterne, i én af ​​de 25 skiskoler i området. På skiskolerne arbejder mere end 500 veluddannede skiguides, og der er talrige træningsfaciliteter, som sikrer, at du og dine børn får en god første oplevelse på pisterne.

De store børn (fra 12 år) kan glæde sig til at prøve 11 forskellige børnevenlige pister i Zillertals skiområder. Her er pisterne etableret med masser af legende elementer og lette bølger.

I mellemtiden kan forældrene nyde den rene skisjov på de i alt 544 kilometer pister. Her er der behagelige nedkørsler, lange dalstrækninger og udfordrende ruter for eksperterne. Zillertal har i alt 180 lifte tilgængelige i de fire skiområder, som alle nemt kan forbindes med Zillertal Super Ski Pass.

 

Tid til en pause? Oplev gæstfriheden og de lokale specialiteter

Skiferie for hele familien
Foto: Zillertal Tourismus

 

Når hele familien trænger til en pause og en forfriskning om eftermiddagen, er der garanti for, at man også bliver introduceret til den lokale gæstfrihed.

Skiområderne i Zillertal har tilsammen 80 hytter, hvor man kan smage nogle af de mange Zillertal-specialiteter, der alle giver energi til flere, sjove familieoplevelser på pisterne.

 

En skiferie i Zillertal byder også på oplevelser uden for pisterne

Skiferie for hele familien i Zillertal
Foto: Zillertal Tourismus

 

Hvis benene trænger til en pause fra skiene, er det en oplagt mulighed at udforske de mange oplevelser, som venter uden for pisterne. For at nævne et par stykker, kan man opleve Natur Eis Palasts glitrende verden på Hintertux-gletsjeren, vandrutsjebanerne i eventyrbassinerne i Fügen og Mayrhofen, foruden de naturlige kælkebakker på tværs af dalen på Gerlosstein. De mange gode oplevelse giver med garanti et smil på læberne hos både unge og gamle.

 

 

Om Zillertal

Med typisk tyrolercharme vil du blive budt hjertelig velkommen i hvert af de 25 Zillertal-områder. Zillertals brede og solrige dal har over 35.000 indbyggere og strækker sig over 47 kilometer.

Dalen har sit navn efter den 56 kilometer lange Ziller-flod, hvis udspring befinder sig 2.270 meter over havets overflade i Brandberg kommune. Hochfeiler er det højeste punkt i Zillertal, 3.509 meter over havets overflade.

Du finder ingen store hotelkæder i Zillertal – de fleste af hotellerne er familiedrevne. Både over sommeren og vinteren er der utallige vandremuligheder på bjergstier, pisterne og ikke mindst golfbanerne. Der er lige så mange muligheder i Zillertal, som der er nåle i fyrreskoven.

Måske skal din familie holde jeres næste ferie i “de utallige muligheders dal”?

Rejsetilbud

Fur camping
St. Martin
Facaden af Stammershalle Badehotel

I samme kategori

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Magiske destinationer i London

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)