Skiferie i Zillertal: Her får du 8 tips til dine eventyr på pisterne

Artiklen er skrevet i samarbejde med Zillertal Tourismus

 

544 perfekte pist-kilometer venter dig på din skiferie i Zillertal – men du får meget mere end det. Hvis man er én af dem, der elsker adrenalin og foretrækker at pisterne er ekstra udfordrende, kan man godt glæde sig. Zillertal byder på hele 8 udfordrende pister, der vil give dig det adrenalinsus, du søger.

 

 

Powder & Paradise i Zillertal

Skiferie i Zillertal
Foto: Zillertal Tourismus

 

Hochfügen-kløften. Når du kører ned ad pisten, har du en bjergside til venstre og en bjergside til højre, inden du kører ind imellem en 500 meter lang kløft med det fineste landskab af sne. Pisten går under navnet ”Powder & Paradise”. Det skyldes, at man i Hochfügen-kløften befinder sig i et ægte ski-paradis, hvor man i 2.000 meters højde kan suse afsted i fuld fart.

Hvor: Fügen-Kaltenbach, Hochfügen skiområdet

 

Rendyrket freestyle på din skiferie i Zillertal

Betterpark har en samlet længde på 320 meter og starter, når man træder ud fra den 8-personers Schnee-Express stolelift i Hochzillertal. Her kan man sætte sine skifærdigheder på prøve, men skiområdet byder også på pister til de mindre øvede. Hvis du leder efter et pist, du kan køre freestyle på, er dét her stedet. Banen har kickers, flad rail, flad box, flad tube, jump box, down box, down rail, banana slide tank, elbow rail og meget mere.

Hvor: Fügen-Kaltenbach, Hochzillertal skiområdet

 

Ti kilometers non-stop adrenalin på din skiferie i Zillertal

Skal dine lægmuskler brænde, når du når bunden? Så skal du prøve én af ​​de længste pister i Østrig: Höhenfresser Tour. Fra Zillertal Arenas højeste punkt tilbagelægger du i alt 1.930 højdemeter og ti kilometers pister, imens dine lægmuskler bliver sat på den ultimative prøve.

Hvor: Zell-Gerlos, Zillertal Arena

 

Er du klar på én af Østrigs sjoveste pister?

Vi bliver ved Zillertal Arena. Sneparkområdet ved Vorkogel-liften i Gerlos dækker et skisportsareal på 30.000 m². Her kan du opleve et sjovt løb ned ad pister med stejle kurver og integrerede forhindringer, som får alle freestyle-skiløberes hjerter til at banke ekstra hurtigt. I det hyggelige afslapningsområde ved parkeringspladsen sørger et lydanlæg desuden for den helt rette stemning.

Hvor: Zell-Gerlos, Zillertal Arena

 

Harakiri-pisten

Skiferie i Zillertal
Foto: Zillertal Tourismus

 

Det her er pisten, der får andre sorte pister til at blegne. Selv de hårdeste og mest øvede skiløbere bliver forbløffede – og måske lidt nervøse – når de stiller sig på toppen af Harakiri-pisten. Pisten er 400 meter lang og er en sand legende i Østrig. Det er nemlig den stejleste pist på den to kilometer lange nedkørsel, og så har den en stigning på 78 procent.

Hvor: Mayrhofen-Hippach, Mountopolis

 

Black Attack-pisten

Den sorte pist nr. 16 ved Möslbahn i Penken-skiområdet lever op til sit navn: Black Attack. Hvor øvet er du egentlig til at stå på ski? Som en god påmindelse om at tage hjelmen på, kan du med fordel installere et go pro-kamera på din hjem, så du kan filme dine bedrifter på pisten.

Hvor: Mayrhofen-Hippach, Mountopolis

 

En sort pist med den helt rigtige kulisse

Fra top til bund vil du med sikkerhed nyde det unikke landskab i Hintertux-gletsjeren. Med det kæmpe bjerg Olperer bag dig, kører du fra Tuxer Joch til centrum af Hintertux. Og fra top til bund flytter du dig hele 1.750 højdemeter ned i dalen. Det her er ikke bare en sjov pist. Den er er også en seværdighed.

Hvor: Tux Finkenberg, Hintertux-gletsjeren

 

Gletsjerfaldet

Det her bliver en helt særlig oplevelse. Gletsjerfaldet byder på den ultimative skioplevelse, med over 60 kilometer styrtløb, som undervejs byder på alle tænkelige sværhedsgrader. Enhver, der mestrer gletsjerturen i hele Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000, vil mærke de mere end 15.000 højdemeter i benene sidst på dagen.

Hvor: Tux Finkenberg, Ski & Gletscherwelt Zillertal 3000

Rejsetilbud

Fjordgaard sommerophold
Rejsetilbud Mallorca
Nordlys i Tromsø

I samme kategori

Magiske destinationer i London
ø-ferier
Weissenhaeuser Strand
Sejltur i Grønland

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)