Vinterophold og vinteroplevelser i Danmark

Artiklen er skrevet i samarbejde med Small Danish Hotels

 

I vintermånederne drømmer mange af os om skiferie eller charterferie, men man burde faktisk holde sine ferier, weekender og weekendophold i Danmark i stedet for. Danmark byder på mange vinteroplevelser.

I Danmark findes der nemlig flere vinteroplevelser, end man tror. Og kombineret med et par overnatninger fører det til både kulturelle, historiske, geografiske, gastronomiske og uforglemmelige oplevelser.

 

Tag på vinteroplevelser i naturen

Den ofte milde danske vinter gør det muligt at finde mange forskellige vinteroplevelser, uanset om du og familien er til intens aktivitet eller nydelse af alt, hvad naturen tilbyder af energi, skønhed og æstetik.

Til de aktive er der også altid en løberute, et mountainbike-spor, en trekking-rute eller en kyststrækning indenfor max 1 times kørsel. Vil du opleve andre ruter og spor, end du er vant til, kan mange af vores skønne hoteller og kroer hjælpe dig med at finde noget tæt ved. Så bare pak dit udstyr og oplevelseslyst – så klarer vi resten!

Er du i stedet til smukke og fredfyldte vinteroplevelser i naturen, er det også noget, vi klarer. Small Danish Hotels favner nemlig bredt og sikrer opladning for både krop og sjæl. Fra romantiske solnedgange ved havet, over skovens dybe stille ro til vitaliserende vinterbadning.

 

Vinteroplevelser for børnene

Skal børnene også aktiveres lidt, har vi også vinteroplevelser og vinterophold, der egner sig til børnefamilierne. Korte, mørke og kølige dage giver ikke samme lyst til udendørsaktiviteter som sommermånederne, men børnene skal ikke glemmes.

Langt de fleste zoologiske haver holder åbent året rundt, og det samme gælder flere og flere forlystelsesparker – enten hele vinteren eller i kortere perioder. Dertil kommer en del gårdbutikker og besøgsgårde, der har åbent året rundt. De er som regel altid et hit hos de små poder.

Det stadig stigende udbud af vinteroplevelser for børn. Kombineret med gode overnatningstilbud, giver mulighed for hygge, samvær og energi til hele din familie.

 

 

Gastronomiske og kulturelle oplevelser i vintermånederne

Har du behov for vinteroplevelser med et kulturelt islæt, er vinterhalvåret også en oplagt mulighed for netop dette. Næsten alle museer, udstillinger og teatre har åbent året rundt, og jævnligt er der mange særarrangementer og events i løbet af vinteren.

Det giver gode muligheder for et kulturelt vinterophold, enten i nærheden eller længere væk. Og er det for at pleje parforholdet, er der ikke noget bedre end et par overnatninger væk fra hverdagen. Kombineret med lidt kultur til sjælen og god mad.

Så uanset hvilke vinteroplevelser du drømmer om, tilbyder vores hoteller og kroer noget for enhver smag.

 

Vi har fundet 3 vinterophold til dig:

Vinterophold

Hotel Pinenhus, Roslev

7870 Roslev

Nyd den smukkeste udsigt, når du bor på Hotel Pinenhus. I haven kan du prøve minigolfbanen, og middagen kan du nyde i panorama restauranten. Om aftenen er der mulighed for et spil pool, mens du nyder en aftendrik. Gå en tur i de skønne naturomgivelser og dyp fødderne i vandet.

 

Vinterophold

Bandholm Badehotel

4941 Bandholm

Det nye Bandholm Badehotel giver dig ro til fordybelse, nærvær og smukke omgivelser. Gå på opdagelse i de smukke lokaler som er over 300 år gamle, men nyrenoverede med øje for detaljen samt smagfuld og komfortabel indretning.

 

Vinterophold

Tambohus Kro & Badehotel, Thyholm

7790 Thyholm

Tambohus Kro & Badehotel ligger på Thyholm lige ned til Limfjorden i et sandt naturparadis med en sjælden fred og ro. Her har den ligget siden år 1842, men er løbende blevet restaureret og udvidet uden at det er gået ud over hyggen og den traditionelle kroatmosfære. Ideel til cykelferie, fisketure og vandreture.

Rejsetilbud

I samme kategori

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)