Europas flotteste skiområder

 

Har du altid drømt om at opleve autentiske bjerglandsbyer, traditionelle hytter og brændeovn i de hyggeligste omgivelser? Europa har nogle af verdens bedste skisportssteder. Så du behøver ikke rejse særlig langt væk for at få den perfekte skiferie. Læs bare med her hvor vi giver dig listen over nogle af de smukkeste europæiske skisportssteder, så du kan vælge din foretrukne destination til din næste skiferie i Europa.

 

Aktivitetsrige Kitzbühel – Østrig

Hvis du er fortrolig med dette skiområde, ved du sandsynligvis, at symbolet på Kitzbühel er en smuk lille bjergged. Et symbol, som du kan finde overalt på stedet. Symbolet er ikke valgt tilfældigt men hænger sammen med navnet Kitzbühel, som betyder “Bjerggedebakken”.

Kitzbühel er ét af de smukkeste skisportssteder i Europa, men også et af de bedste. Derfor er det også her de vigtigste sportsbegivenheder såsom Alpine Ski World Cup afholdes. Forkæl dig selv med et ophold og nyd de lange pister (158 kilometer) i én af ​​Europas smukkeste skilandsbyer.

 

Skiområder i Garmisch-Partenkirchen – Tyskland

Ud over at være en landsby med enestående skønhed er Garmisch-Partenkirchen ét af de bedste skisportssteder i Tyskland. Det er familievenligt og perfekt til professionelle såvel som amatørskiløbere. Du kan slentre gennem det historiske hjerte i denne bjerglandsby, shoppe eller opdage dens mange pister, heriblandt én af berømt olympiske afstamning.

 

Pister i Tyrol

 

Ski i Saalbach Hinterglemm – Østrig

Saalbach-Hinterglemm er et drømmeskiområde. Udvalgt hvert år blandt de bedste skiområder i Europa, er dette skisportssted perfekt, både om sommeren og vinteren for sportselskere, familier, begyndere eller ekspert skiløbere. Saalbach-Hinterglemm er ét af de mest berømte resorts i Østrig. Det er også ét af skisportsstederne, med ét af de største skiområder, med næsten 200 km pister.

 

 

 Charmerende St Anton am Arlberg – Østrig

Du vil blive forelsket i dette charmerende skiområde! Alpint skiløb blev født i denne autentiske landsby og er siden da blevet en ønsket destination for skientusiaster fra hele verden.

Nyd også gågaden før eller efter en lang dag på ski.

 

 Smukke skiområder i Murren – Schweiz

Murren er en autentisk bjerglandsby beliggende i Schweiz. Denne lille landsby med 450 indbyggere tilbyder et betagende panorama af de tre mest berømte toppe i regionen: Eiger-Mönch-Jungfrau.

Denne smukke bjerglandsby tilbyder ét af de smukkeste skiresorter i Europa. Vi anbefaler især hotellet “Eiger Swiss Quality”, der er blevet administreret af den samme familie siden 1886 og kombinerer både traditioner og modernitet. Forkæl dig selv med en drømmeferie i én af ​​de smukkeste skibyer i Europa.

 

Skiområder i Østrig

 

Historiske Zermatt – Schweiz

Prøv det verdensberømte skiområde kendt for kvalitet og størrelse, men også skønheden i byens historiske hjerte. Byen har bevaret et autentisk aspekt takket være drastiske byplanlægningsregler og et historisk gågade-centrum – det er ideelt til afslapning efter en dag på skiløb.

 

Fantastiske Ellmau skiområde – Østrig

Hele bjerglandsbyen Ellmau er af en anden kaliber. Den charmerende tyrolske landsby ligger i Østrig ved foden af ​​SkiWelt Wilder Kaiser skisportssted, et af de bedste skiområder i Europa.

 

Verdensberømte skiområder i Ischgl – Østrig

Ischgl er et af de bedste skisportssteder i Europa, og det tiltrækker skiløbere fra hele verden. Hvis du er heldig, kan du møde Rihanna eller Katy Perry, da byen er vært for koncerter med de berømte stjerner og mange andre prestigefyldte begivenheder. I samarbejde med Samnaun tilbyder dette skisportssted ét af de smukkeste skiområder i Østrig kaldet “Silvretta Arena Ischgl-Samnaun”.

Hundredvis af kilometer med pister, fremragende hoteller og fantastisk infrastruktur gør Ischgl til et drømmeskisportssted.

 

Frankrig

 

Familieferie i Saint Jean d’Arves – Frankrig

Saint Jean d’Arves er det perfekte skisportssted, hvis du leder efter den autentiske skioplevelse, venlighed og ikke mindst adgang til ét af de største skiområder: Les Sybelles.

Lad dig forføre af charmen i denne bjerglandsby og dens privilegerede adgang til mere end 135 pister for alle niveauer. Saint Jean d’Arves er også et familievenligt område med mange aktiviteter for de små, legepladser og dagpleje for børn. Prøv også en vild oplevelse med paragliding eller en hundeslædetur for hele familien.

 

Populære Megève – Frankrig

Siden familien Rothschild for et århundrede siden besluttede at gøre denne lille bjerglandsby til deres egen ferieby, er det blevet ét af de ti mest berømte skiområder i verden. Nogle af de største personligheder, royale, filmstjerner og sangere nyder deres vinterferie i det smarte og skønne skisportssted Megève.

Du finder både skandinaviske bade og gourmet og sågar en Micheling restaurant.

 

Smukt snelandskab i Wengen – Schweiz

Hvad med en tur til Wengen – en smuk bjerglandsby med masser af pister? Det er udgangspunktet for opdagelsen af hele regionen Jungfrau og byder på smukke gåture i byen eller slædeture med familien i det fantastiske snelandskab.

Et ophold på ét af de smukke hoteller eller hyggelige lejligheder giver dig mulighed for at nyde en ferie ved ét af Europas flotteste skiområder.

 

Rejsetilbud

I samme kategori

Forår i Europa
interrail
Påskerejser
Vandretur Sverige

Mest læste

troldejagt i Danmark
Ferie med børn
Verdens største byer
Togrejse

Forsiden netop nu

Kirsebærtræerne
Forår i Europa
Dansk gastronomi
interrail
Romantiske hoteller i verden
Caribien
Grønland
Solorejsens opvågning

Mest læste

Danmark

Dansk gastronomi
Naturoplevelser i Danmark
Outdoorshow
Dansk Golfshow

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus

Rejsetilbud

belgium-3590656_640
Naturoplevelser i Danmark
Skotlands højdepunkter
Backpackerdestinationer
khiva-198684_640
dykke med hajer
Påskerejser

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)