Inspiration til din næste skiferie

Er du på udkig efter en spritny destination til din næste skiferie eller vil du bare have inspiration til anderledes ski-aktiviteter, du kan fylde den lækre vinterferie-uge op med? Vi bringer her en vifte af spændende forslag til din næste billige skiferie.


Offpiste i Makedonien


Leder du efter et sted at holde billig skiferie, hvor du kan køre på prima offpiste? Så er Makedonien et oplagt valg! Et af de største og mest populære bjergområder hedder Shar Planina, hvor den højeste top er knap 2,8 km. Bjergkæden tilbyder en bred palette af stejlere nedfarter til dig, der vil have en vild tur på offpiste, ligesom du vil finde mange smukke og begyndervenlige offpiste-nedfarter. Her får du pulversne og nye ubetrådte ruter hver eneste dag, så det er virkelig topklasse skioplevelser med offpiste, som du vil kunne få på en billig skiferie i Makedonien.

Hvis ikke du tager på til Makedonien, så prøv offpiste i Frankrig.

Snelandskab I Makedonien

Servicen er i top og billig, så du kan lade dig transportere op af de høje pister via catskiing, en service, hvor du og dine rejsepartnere køres op ad bjerget i et bæltekøretøj. I vil derfor også kunne glæde jer over smukke køreture langt op i bjergene.


Aktiv og billig skiferie i Italien


Italien er kendt som en varm, livsnydende nation og det behøver du skam ikke kun at få glæde af, når det handler om sommerferie! Du bør derfor ikke snyde dig selv for en billig vinterferie tæt ved Canazei, som ligger ved bjergkæden Dolomitterne og er et af de største skiområder i verden.

Vintertid i Dolomitterne, Italien

Det populære område er genialt at holde billig vinterferie i, da udbuddet af hoteller og skiudlejning er stort, samtidig med at du generelt kan holde billig skiferie på et lille feriebudget i Italien. I Canazei finder du pister for alle træningsniveauer, så det er et oplagt sted at holde billig vinterferie i en større gruppe. Er du til offpiste, finder du oplagte forhold, ligesom alle pister altid er velforberedte. Har du lyst til at prøve nye skiaktiviteter såsom snowboarding, er det oplagt at udnytte muligheden her, da prisniveauet for leje af skiudstyr og skiundervisning er ganske fornuftigt.


Østrigs snesikre perler


Er du på jagt efter en lækker og billig skiferie i Østrig? Så skal du skrive følgende to skisportssteder ned! Her finder du nemlig offpiste godt oppe i højderne såvel som billig leje af snowboardudstyr.

Griessenkareck – Wargrain, Østrig

Sölden er et af Østrigs højest beliggende skiområder, så her vil du for alvor kunne prøve kræfter med vild offpiste og nedfarter, der får adrenalinen til at banke ud i alle celler. Fordi Sölden er et europæisk skisted i særklasse, bør du booke i god tid, hvis du vil have en fordelagtig pris og en billig skiferie.

Wagrain er stedet, hvor du kan få absolut mest østrigsk skiferie for pengene, for det populære og varierede skisportsområde byder på billig overnatning og leje af skiudstyr. Her kan du således nyde godt af en billig vinterferie, hvor du kan afprøve fx snowboard til en god pris, ligesom du kan spise ude og gå på bar uden at skulle slagte sparegrisen.

Rejsetilbud

Fjordgaarden
Krydstogt på Rhinen
Fjordgaard sommerophold

I samme kategori

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)