Bedste afterski i Europa

Vi har forsøgt at samle en top 5 over de bedste steder at tage på afterski i Europa. Tag til Østrig og drik Flügelshots, besøg La Folie Douce i Frankrig eller drik lækker vin i Italien.


St. Anton, Østrig


Dette skisportssted er ikke kun på listen over de bedste steder at tage på afterski i Europa, det er faktisk blandt de bedste i verden, ifølge os. St. Anton bliver nævnt gang på gang på diverse lister, og det er ikke tilfældigt. En kombination af verdensklasse skiforhold og et livligt byliv, bringer St. Anton i toppen på flere parametre.

Især de legendariske MooserWirt og Krazy Kanguruh gør sig bemærket i St. Anton. MooserWirt er kendt for at være det sted i Østrig, hvor der sælges flest liter øl pr. kvadratmeter, og det siger ikke så lidt. Udover det, har de en særdeles berygtet hus-DJ ved navn DJ Gerhard, som har huseret i intet mindre end tre årtier. Krazy Kanguruh var St. Antons første afterskibar, og har lige siden 1965 stået klar med nogle af de allerfedeste fester. Den tidligere VM og OL-vinder i slalom Mario Matt har siden 2009 styret biksen, og han ved om nogen, hvordan man runder en god dag på pisterne af.

Afterski i St. Anton
Photo credit: MooserWirt


Val d’Isere, Frankrig


I Val d’Isere får du et varieret og veludviklet natteliv med livlige pubs såvel som populære natklubber, som alle har åbent til den lyse morgen.

Festen i Val d’Isere starter før du når af bjerget. Inden du forlader pisterne, vil du med garanti allerede have stiftet bekendtskab med La Folie Douce, hvis musik, liv og leben vil indbyde til fest og farver allerede fra klokken 15 om eftermiddagen. Du kan derfor med fordel godt lære at danse i dine skistøvler, fordi det er ikke sikkert du når ned af bjerget og skifte. Ender du med at drikke liige en enkelt for meget, og er du måske ikke i stand til at køre ned, kan du tage La Daille-skiliften tilbage til byen.

I Val d’Isere finder du lidt for enhver smag. Du kan finde små ”vandhuller” med hyggelig folkemusik samt barer og natklubber med pumpende elektronisk musik.

Udover La Folie Douce, anbefaler vi et smut forbi Dicks Tea Bar, Petit Danois og Underground.

Foruden at være et af de fedeste steder at tage på afterski i Europa, ligger Val d’Isere også godt til, når det kommer til offpiste, læs mere om det her.


Saalbach-Hinterglem, Østrig


Selvom Saalbach og Hinterglem måske ikke er de mest kendte steder, kan du være sikker på, at de giver St. Anton kamp til stregen om at levere Østrigs bedste afterski. Der er flere valgmuligheder, når det kommer til afterski i Saalbach og Hinterglem. På populære steder som Hinterhag Alm og UnderBar, er du sikker på at finde et par østrigere, der er i stand til at lære dig en ting eller to om øl, Flügel, Jägerbombs og ikke mindst dans på bordene.

Har du planer om at besøge Saalbach-Hinterglem i marts, gør du klogt i at planlægge din tur således at du kan deltage i ”White Pearl Mountain Days”, som foregår fra 20. marts – 4. april. Her er der nærmest tale om en minifestival, som har fokus på fed musik, god mad, fitness og ikke mindst fest og ballade. Musikprogrammet byder på alt fra internationale DJs og liveoptrædende til saxofonkoncert.

Afterski i Saalbach-Hinterglem
Photo credit: Hinterhag Alm


Cortina, Italien


Denne italienske perle har, modsat de andre på listen, ikke nær så meget fokus på dans på bordene og hardcore festivitas, men mere sofistikeret afterski. I Cortina finder du et overtal af vinbarer og caféer, hvor du kan få en lækker aperitif eller et appetitligt stykke kage, inden du skal have aftensmad. Men frygt ej, der sker også rigeligt om aftenen.

Mange af de samme vinbarer skruer musikken et nøk op, samtidig med at nattelivet vågner op til dåd, lige så snart solen går ned.

Villa Sandi – Bottega del Vino, LP26, Enoteca og Discoteca Belvedere er nogle af vores favoritter i Cortina.


Val Thorens, Frankrig


Val Thorens rimer på afterski. Man kommer ikke uden om Val Thorens, når det kommer til afterski.

Val Thorens har længe været et go-to sted for gymnasier og universiteter rundt omkring i verden, når der skal stås på ski og festes på samme tid. Needless to say, der er mange unge mennesker i Val Thorens.

Ligesom i Val d’Isere finder man La Folie Douce, som utvivlsom vil genkalde utallige festlige øjeblikke for enhver skiguide. Med en kæmpemæssig udendørsterrasse, høj musik og toffee vodka, kan man næsten intet andet end at have en fed fest.

Når mørket falder på, skal du besøge Le Malaysia. Her finder du det største dansegulv i Alperne på små 700 kvadratmeter, så der er rigeligt med plads til at moonwalke, breakdance eller i hvert fald forsøge dit bedste på at imitere det. Le Malaysia er den natklub der lukker sidst, og det er med god grund. Dette sted har ofte besøg af internationale DJs som Calvin Harris, Chase & Status og Rudimental, så der er ingen grund til at tage tidligt hjem.

Afterski i Val Thorens

Rejsetilbud

Jørgensen Hotel
Rejsetilbud Island
Rundrejse til Skotland

I samme kategori

nationalparker i Europa
Design uden navn-15
Sensommer i Europa
Undervurderede byer i Europa

Mest læste

troldejagt i Danmark
Nimb Rooftop København
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)