Flyvetiden fra København til Amsterdam er ca. 1 time og 25 minutter. Mellem Billund og Amsterdam er flyvetiden 1 time og 10 minutter. Mange vælger dog at køre til Amsterdam pga. den ganske overskuelige køretid. Køretiden fra fx Vejle til Amsterdam er ca. 6 timer og 50 minutter (ca. 726 km). Så man behøver ikke at inddrage natten til at køre men kan køre om morgenen og være fremme i god tid samme dag.

Offentlig Transport i Amsterdam

Offentlig Transport i Amsterdam er nemt og bekvemt. Der er både metro, tog, busser og sporvogne. I centrum bruges mest sporvogne, og metroen benytter de fleste kun, hvis de skal til yderkanterne af Amsterdam.

Det nemmeste er at købe en GDB day eller GDB multiday ticket. Her får du ubegrænset adgang til transport i Amsterdam, både dag og nat, med både bus, tram og metro til de antal dage, der passer dig. Henvend dig ved en GVB billet- og info kiosk, hvor du kan købe din dags- eller flerdagsbillet, fx på Stationsplein Central Station (mandag til fredag 7-21 og lørdag til søndag 8-21) eller Station Bijlmer ArenA (mandag til fredag 7-18 og lørdag til søndag 10-18).

Besøg hjemmesiden en.gvb.nl for mere information.

Læs også: