6 dages kør selv-ferie på 3-stjernet lejlighedshotel i Friedrichsbrunn, Harzen i Tyskland. Du får:

Ferielejlighed i Harzen inkl.

  • 5 overnatninger
  • 5 x morgenbuffet
  • 1 kop kaffe med kage
  • Slutrengøring

Pris fra kr. 1.495 pr person


Skriv rejsekoden VAGABOND og få op til 300 kr. i rabat pr. person på din næste ferie i Harzen

Ferie i Harzen


Harzen er i dén grad en tidslomme. På en ferie i Harzen oplever I eventyrlige sagn, bindingsværk, salig ro og særlig skønhed. Dette er bare nogle af grundene til, at mange elsker det frodige ferieområde.

Friedrichsbruun – Hér skal I bo


På jeres ferie i Harzen skal i bo i skønne omgivelserne i den lille ferieby Friedrichsbrunn. Det ligger nemlig lige ved det 81 hektar store naturreservat Spaltenmoor og 11 km. fra vandrecentrummet Thale. I kommer til at bo kun 500 m. fra Friedrichsbrunn centrum i en fuldt udstyret, lys og dejlig ferielejlighed.

I Friedrichsbrunn kan I besøge den lille købmand og se hans finurlige udstilling af vareudvalget, som det så ud i DDR-tidens Tyskland.

Besøg de charmerende nabobyer


Når I er på ferie i Harzen, er det med at komme ud og se jer omkring. De nærliggende byer gemmer alle på deres egen charme og personlighed.

Quedlinburg (18 km. væk) er én af Europas bedst bevarede middelalderbyer og er med de knap 1.300 bindingsværkhuse fra seks århundreder på UNESCOs verdensarvsliste. Wernigerode (59 km. væk) kaldes ”Harzens kulørte by”.

Byen har fået dette tilnavn for sin virkelig dejlige atmosfære, der mærkes alle vegne: I gågader, på cafeer og knejper, ved det historiske rådhus på byens torv og ikke mindst omkring det imponerende Schloss Wernigerode. I kan fx. parkere på den store P-plads i centrum og stige på toget eller tage en romantisk tur i en hestevogn til slottet.

Harzen med Happy Days


Oplev både en Westernby og en Kejserby


I westernbyen Pullmann City (18 km. væk) jagter cowboys og indianere hinanden. I kejserbyen Goslar (71 km. væk) klirrer klokkespillet over markedspladsen, og i Rübeland (25 km. væk) lokker drypstenshuler jer ind i det imponerende dyb. Der er altså noget at opleve for en hver smag på en ferie i Harzen.

Thale: Hekseri og fantastisk natur


Thale (11 km. væk) er det helt rigtige sted at starte en lang vandreture på den berømte heksesti ”Harzer Hexen Stieg”. I løbet af sine ca. 100 km. leder den jer bl.a. hen over Bloksbjerg – Brocken (53 km. væk). Det 1.142 m. høje bjerg er noget af det smukkeste, I vil opleve på jeres ferie i Harzen.

Det har en top af granit og er bevokset med buske. Heroppe kan I finde både museet Brockenhaus med udstillinger om bjerget og den smukke botaniske have Brockengarten samt en restaurant. Der er tåget 306 dage om året, og gennemsnitstemperaturen når kun op på ca. 2,9 grader.

Hvis I ikke har fået nok af trolddom, så kan I tage til Bodetal-Seilbahn (11 km. væk), nærmere bestemt op til Hexentanzplatz. Her mødes hekse og troldkarle ifølge myten til en dans Valborgsnat.

Ferie i Harzen


Dyrepark og skovforhindringsbane


Den magiske danseplads ligger på et plateau i dalen Bodetal oven over Thale, og her er god stemning til trods for hekserierne. Pladsen er fyldt med souvenirboder, små forlystelser, hekse- og troldeskulpturer, restauranter og caféer. Og i den lille dyrepark Tierpark Hexentanzplatz kan I se en række dyrearter, der lever i Harzens natur.

I kan fx også slå jer løs på den udfordrende skovforhindringsbane, og for de fartglade er det oplagt at tage sommer-bobslædebanen Harzbob ned ad plateauet. Er I til mountainbike, så prøv kræfter med stedets 2 km. lange downhill-bane. Og sidst men ikke mindst: Har I ungerne med, og er vejrguderne IKKE med på jeres ferie i Harzen, så tag til Thale’s 2400 kvm. store indendørs legeland.

Skriv rejsekoden VAGABOND og få op til 300 kr. i rabat pr. person på din næste ferie i Harzen

Ferie i Harzen

Læs om Top 10 Seværdigheder i Hamborg