Ønsker du en sjov og anderledes ferie for dig og din familie? Så overvej om I næste gang skal besøge ét af Danmarks bedste feriecentre.

Feriecentrene i Danmark tilbyder en lang række faciliteter og aktiviteter. Heriblandt badeland, legeland, udendørs legeområder og restauranter.

 

Landal Søhøjlandet: Blandt Danmarks bedste feriecentre

Landal Søhøjlandet ligger midt i Gjern Bakker omgivet af skove, bakker og søer. Her kan du tage på gå- eller cykeltur i den dejlige natur. Området er også oplagt til vandreture, mountainbiking eller jogging. Alt sammen i nærheden af parken.

Både børn og voksne kan more sig i ferieparken med den 56 meter lange rutsjebane, minigolf og to tennisbaner. Nyd en dejlig middag i brasseriet og slap af med panoramaudsigten fra terrassen. Landal Søhøjlandet leverer underholdning, oplevelser og feriehygge.

 

 

 

Skallerup Seaside Resort: Her finder du ét af Danmarks bedste feriecentre

Vi har tilføjet Skallerup Seaside Resort på listen over Danmarks bedste feriecentre. Det har vi, fordi stedet tilbyder mere end 100 aktiviteter for dig og din familie både udendørs og indendørs.

Besøg vandlandet med vandrutsjebaner, spabad, og børnebassin eller slip dit barn løs i det store legeland. Derudover kan du og familien også se frem til kreative værksteder, bowling og bio, fitness og en række andre sportsaktiviteter samt spa og wellness.

Stedet har sågar et SPAR supermarked, så du har mulighed for at købe lige præcis dét, du mangler på din ferie. Hvis du og familien godt kan lide at være aktive, er det også muligt at leje cykler og sportsudstyr.

Feriecentre i Danmark

Lalandia – Rødby

 

Lalandia: Med tropisk badeland

Feriecentrene Lalandia er at finde tre forskellige steder i Danmark: Søndervig, Billund og Rødby. Lalandia i Søndervig er det sidste skud på stammen, og her kan du booke din ferie, når stedet åbner d. 2. juni 2022.

Lalandia er nok mest kendt for sit tropiske badeland, og det er der en helt særlig grund til. I det berygtede Aquadome er der oplevelser for både store og små.

Her finder du spapools, vandrutsjebaner, wellnessoplevelser og bølgebassin. Og som noget helt nyt kan du også prøve at ride på den uendelige bølge og få en uforglemmelig surfoplevelse i WaveSurf.

 

Danmarks bedste feriecentre

Landal – Feriepark Rønbjerg (Ranum)

 

Landal Rønbjerg

Midt i det varierede landskab ved Limfjorden ligger Landal Rønbjerg. Dette er en feriepark med mange muligheder. De aktive gæster kan udfordre sig selv på wakeboard- eller forhindringsbanen – eller med minigolf. Nyd roen imens børnene underholder sig selv og bruger timevis på alle aktiviteterne i parken.

I skoleferien er der planlagt mange specielle aktiviteter, og i det kreative værksted kan man udfolde sine kreative og kunstneriske evner. I det store indendørs legeland kan børnene klatre på klatrevulkanen. Hop på cyklen eller gå en tur i området, besøg den natursmukke ø Livø eller prøv de sjove forlystelser i Fårup sommerland.

Der er også den sjoveste 3d-laser-bane, hvor man kan dyste mod familien. Du løber rundt i en labyrint af gange i mørke og skal skyde dine modstandere.

 

Danmarks bedste feriecentre

Jesperhus

 

Jesperhus: Med Jungledyret Hugo og et væld af blomster

De fleste kender nok Jesperhus for den smukke blomsterpark og figuren Jungledyret Hugo og hans venner. Men faktisk tilbyder stedet meget mere.

Oplev blandt andet Hugos Badeland, legelandet Zik og Zaks Abeland, bowling, golf, minigolf og afprøv dine evner med VR-briller. Derudover kan du i blomsterparken opleve en række forlystelser, jungleZOO med papegøjer, kæmpeskildpadder m.m. og ikke mindst se de populære Hugoshows.

I ferieparken har du og familien mulighed for at vælge imellem flere forskellige overnatningsmuligheder. Og du finder både indkøb og alverdens aktiviteter for børn og voksne.

 

Danmarks bedste feriecentre

Danland Ebeltoft

 

Danland Ebeltoft: Øer Maritime Ferieby

Øer Maritime Ferieby har hyggelige ferieboliger, der ligger spredt rundt omkring på syv bro-forbundne øer – nogle med udsigt til havnebassinerne, mens andre ligger ud til kanaler og natur.

Her er masser af aktiviteter for hele familien, bl.a. svømmehal og minigolf. Prøv lykken i feriebyens kanaler og bassiner og se om I kan få krabber og småfisk på krogen.

Tag en dagstur til Ebeltoft hvor I kan besøge Fregatten Jylland og Glasmuséet. Få en enestående naturoplevelse i Nationalpark Mols Bjerge eller tag på safari i Ree Park. I kan også lægge vejen forbi Djurs Sommerland eller Kattegatcentret i Grenå.