Danmarks 10 bedste badehoteller

Det er blevet tid til at se nærmere på Danmarks bedste badehoteller, der egner sig perfekt til en lille getaway. Disse badehoteller oser af charme og autencitet, og de danner den perfekte ramme for en romantisk weekend med én, du holder af og gerne vil forkæle. Læs med her og bliv klog på, hvor du finder Danmarks bedste badehoteller. Hvor vil DU gerne overnatte?

 

Strand- og Badehotel Marienlyst, Marienlyst – Danmarks største badehotel

Strand- og Badehotel Marienlyst er et 4-stjernet badehotel, der siden 1861 har inviteret både kongelige og alle os andre på en stilfuld badeferie. Her er servicen i højsædet, så du kan læne dig tilbage og blive forkælet med god mad, spabehandlinger og svømmeture i havet.

Strand- og Badehotel Marienlyst er Danmarks største strandhotel, der med 155 års historie i bagkataloget er klar til at byde dig velkommen ved vandet.

 

Tambohus Kro & Badehotel, Thyholm

Ved et gammelt fiskerleje lige overfor den lille ø Jegindø finder du Tambohus Kro & Badehotel. Det er beliggende på ét af de smukkeste steder ved Limfjorden i Nordvestjylland. Det er en enestående beliggenhed, og et sandt naturparadis. Fra restauranten og nogle af værelserne er der en fantastisk panoramaudsigt over Limfjorden og Jegindø. Kroen er fra 1842, og historien har sat sit tydelige præg på stedets charme. Fisk er én af specialiteterne i restauranten, og gastronomiske oplevelser vægtes højt.  

Der er mulighed for mange spændende oplevelser i nærområdet. Kroen har en perfekt beliggenhed for vandreture, golfferie, cykelferie og fisketure. Nationalparken i Thy ligger nogle få kilometers kørsel fra kroen, og der er også mulighed for, at du med kroen som udgangspunkt kan opleve Limfjordsnaturen fra søsiden i form af en kajakferie.

 

Danske badehoteller

Kurhotel Skodsborg, Skodsborg

Kurhotel Skodsborg er et af Danmarks mest luksuriøse spahoteller, der med sin prisvindende og arkitekttegnede spaafdeling, indbyder til afslapning og velvære i naturskønne omgivelser. Udsigten over Øresund rammesætter et ophold her, og oplevelsen af en særlig nordisk vibe understøttes af lysindfaldene og det rene design, der løber gennem Kurhotel Skodsborg.

 

Strandhotel Røsnæs, Kalundborg

Med udsigt over Kalundborg Fjord finder du det skønt beliggende Strandhotel Røsnæs i naturskønne omgivelser. Her kan du tjekke ind på de nyrenoverede værelser til at ophold med høj service, gourmetmad i den anmelderroste restaurant og samtidig opleve naturen på tætteste hold. 

Også Strandhotel Røsnæs ligger i idylliske omgivelser. Så tag kajak, cykel eller de gode vandresko med og benyt naturen til at koble af og få vind i håret. Eller hvad med at hoppe i vandet fra strandhotellets badebro og tage en svømmetur i Kalundborg Fjord?

 

 

Årøsund Badehotel, Haderslev

Ikke langt fra Haderslev ligger ét af Danmarks bedste badehoteller, Aarøsund Badehotel. Det ligger med direkte adgang til sandstrand og havn. Fra hotellet er der havudsigt, og indretningen er i oprindelig badehotelstil fra århundredeskiftet

I den skønne restaurant, indrettet med antikke møbler tidligere tilhørende Karen Blixen, serveres gourmetretter i smukke rammer. Værelserne er indrettet i klassisk, nostalgisk badehotelstil, og lige uden for døren er der mulighed for mange naturoplevelser.

 

Fredensborg Badehotel – Bornholms hyggeligste badehotel 

På Bornholm ligger ét af Danmarks bedste badehoteller. Her kan du nyde den fantastiske havudsigt fra dit flotte værelse/suite, som er designet af Pernille Bülow. 

I Restaurant FB bliver du forkælet med franske lækkerier og ikke mindst den berømte fiske- og skaldyrsbuffet. Her bliver du forkælet med skønne fiskeretter, hummere, muslinger, rejer, østers og meget mere ad libitum. Der er selvfølgelig også et stort oste- og dessertbord inkluderet. 

Badehotellet ligger i skønne omgivelser. Spring i vandet fra hotellets badebro eller gå gennem skovstierne til den skønne sandstrand. Hyg dig i den skønne have og spil skak med havens enorme skakbrikker.  Lån én af de gratis cykler og tag på opdagelse i Bornholms natur. Prøv også hotellets spabade hvor du med en drink i hånden kan nyde havudsigten eller få en afslappende massage.


 

Danmarks bedste bedehoteller


Ballen Badehotel, Samsø

Ballen Badehotel på Samsø er fra 1928 og er beliggende i centrum af Ballen og kun få skridt fra lystbådehavn, badestrand, cafeer, restauranter, indkøb og shopping.


Ballen Badehotel tilbyder flere typer af værelser, Terrassehuse og stort Havehus med plads til 6-8 personer. Der er også Ballen Strandpark lejligheder og huse samt ferielejligheder på Holmsborg.

Restauranten byder på lækre, ofte lokale, råvarer og specialiteter med masser af fisk og skaldyr.

Restauranten får fx fisk fra Mogens på havnen. Økologiske hvide asparges fra Jette & Christian i Alstrup, og jordbær og ærter fra Aage i Besser. Hele sæsonen får de friske kartofler fra Langemarksgård.

 

 

Rødvig Kro og Badehotel, Sydsjælland

Rødvig Kro & Badehotel har en fantastisk placering. Med udsigt over Østersøen og Unesco Verdensarv Stevns Klint, er det ét af Danmarks bedste badehoteller.

Hotellet har 16 dobbeltværelser med en helt særlig badehotelstemning, en skøn restaurant og en hyggelig gårdhave.

Området omkring hotellet er fyldt med natur- og kulturoplevelser, og hotellet udlejer el-cykler og kajakker.

 

Dyvig Badehotel

 

Dyvig Badehotel, Nordals

Med en fantastisk beliggenhed imellem skov og vand finder du ét af Danmarks bedste badehoteller, Dyvig Badehotel. Du kan få en lækker gourmetmiddag i lysekronernes skær i Restaurant Vigen, hos det klassiske danske køkken i Skipperstuen eller et glas champagne på terrassen med udsigt til vandet.

Værelserne er stilfuldt indrettet med den nyeste form for teknologi. Der er B&O’s moderne design, dyner fra Ringsted Dun og senge fra Jensen DK.

 

Gilleleje Badehotel, Nordsjælland

Er du på udkig efter ét af Danmarks bedste badehoteller i Nordsjælland? Så tag til Gilleleje Badehotel. Dette har siden 1908 ligget smukt på toppen af en klint ved Gilbjerghoved, Sjællands nordligste punkt, og du er tæt ved både strand og hav, en betagende natur og udsigt. Du kan tage en dukkert i Kattegat, og Badehotellet har selvfølgelig også egen badeafdeling.

Tag en tur langs Gilbjergstien, der er en 2,7 km. lang vandre- og cykelsti, der går mellem Gilleleje by og Gilbjerghoved. En vandretur til byen ad stien, der går gennem fredet natur, er en populær aktivitet for hotellets gæster.

Rejsetilbud

Rejse til Verona
Rejse til Istanbul
Hotel Faaborg Fjord

I samme kategori

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Mest læste

Nimb Rooftop København
troldejagt i Danmark
Klippeøerne i Vietnam
london-3078109_640

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)