Det er blevet tid til at se nærmere på Danmarks bedste badehoteller, der egner sig perfekt til en lille getaway. Disse badehoteller oser af charme og autencitet, og de danner den perfekte ramme for en romantisk weekend med én, du holder af og gerne vil forkæle. Læs med her og bliv klog på, hvor du finder Danmarks bedste badehoteller. Hvor vil DU gerne overnatte?

 

Hotel Bretagne, Hornbæk

Hotel Bretagne i Nordsjælland holder åbent året rundt, og her har du mulighed for at holde alt fra forretningsmøder til fejring af private begivenheder, som fx bryllup, barnedåb og konfirmation. Konceptet og indretningen er en luksuriøs udgave af det traditionelle danske badehotel.

Hotellet indeholder i dag 23 luksuriøst indrettede værelser i allerbedste Gustavianske stil. Størstedelen har udsigt til Hornbæk Sø og det smukke hav.

 

Tambohus Kro & Badehotel, Thyholm

Ved et gammelt fiskerleje lige overfor den lille ø Jegindø finder du Tambohus Kro & Badehotel. Det er beliggende på ét af de smukkeste steder ved Limfjorden i Nordvestjylland. Det er en enestående beliggenhed, og et sandt naturparadis. Fra restauranten og nogle af værelserne er der en fantastisk panoramaudsigt over Limfjorden og Jegindø. Kroen er fra 1842, og historien har sat sit tydelige præg på stedets charme. Fisk er én af specialiteterne i restauranten, og gastronomiske oplevelser vægtes højt.  

Der er mulighed for mange spændende oplevelser i nærområdet. Kroen har en perfekt beliggenhed for vandreture, golfferie, cykelferie og fisketure. Nationalparken i Thy ligger nogle få kilometers kørsel fra kroen, og der er også mulighed for, at du med kroen som udgangspunkt kan opleve Limfjordsnaturen fra søsiden i form af en kajakferie.

 

Danske badehoteller

Strandhotellet Blokhus, Nordjylland

I hjertet af den lækre ferieby Blokhus ligger det eksklusive badehotel, der er tegnet af den nordjyske arkitekt Jørgen Ussing. Det er bygget i Blokhusstil med hvidpudsede mure og rødt tegltag.


De 38 værelser har egen træaltan, og omkring huset er der terrasser. Der er en dejlig have med orangeri, hvor man kan nyde en skøn frokost.

Stemningen fuldendes af pejsene i lobby og restaurant. Og netop i restauranten forkæles alle sanser med friske nordjyske råvarer. Der er også en wellnessafdeling med swimmingpool og sauna samt fitnessrum. Det er ikke overdrivelse at kalde det ét af Danmarks bedste badehoteller.

 

Strandhotel Røsnæs, Kalundborg

Med udsigt over Kalundborg Fjord finder du det skønt beliggende Strandhotel Røsnæs i naturskønne omgivelser. Her kan du tjekke ind på de nyrenoverede værelser til at ophold med høj service, gourmetmad i den anmelderroste restaurant og samtidig opleve naturen på tætteste hold. 

Også Strandhotel Røsnæs ligger i idylliske omgivelser. Så tag kajak, cykel eller de gode vandresko med og benyt naturen til at koble af og få vind i håret. Eller hvad med at hoppe i vandet fra strandhotellets badebro og tage en svømmetur i Kalundborg Fjord?

 

 

Årøsund Badehotel, Haderslev

Ikke langt fra Haderslev ligger ét af Danmarks bedste badehoteller, Aarøsund Badehotel. Det ligger med direkte adgang til sandstrand og havn. Fra hotellet er der havudsigt, og indretningen er i oprindelig badehotelstil fra århundredeskiftet

I den skønne restaurant, indrettet med antikke møbler tidligere tilhørende Karen Blixen, serveres gourmetretter i smukke rammer. Værelserne er indrettet i klassisk, nostalgisk badehotelstil, og lige uden for døren er der mulighed for mange naturoplevelser.

 

Fredensborg Badehotel – Bornholms hyggeligste badehotel 

På Bornholm ligger ét af Danmarks bedste badehoteller. Her kan du nyde den fantastiske havudsigt fra dit flotte værelse/suite, som er designet af Pernille Bülow. 

I Restaurant FB bliver du forkælet med franske lækkerier og ikke mindst den berømte fiske- og skaldyrsbuffet. Her bliver du forkælet med skønne fiskeretter, hummere, muslinger, rejer, østers og meget mere ad libitum. Der er selvfølgelig også et stort oste- og dessertbord inkluderet. 

Badehotellet ligger i skønne omgivelser. Spring i vandet fra hotellets badebro eller gå gennem skovstierne til den skønne sandstrand. Hyg dig i den skønne have og spil skak med havens enorme skakbrikker.  Lån én af de gratis cykler og tag på opdagelse i Bornholms natur. Prøv også hotellets spabade hvor du med en drink i hånden kan nyde havudsigten eller få en afslappende massage.


 

Danmarks bedste bedehoteller


Ballen Badehotel, Samsø

Ballen Badehotel på Samsø er fra 1928 og er beliggende i centrum af Ballen og kun få skridt fra lystbådehavn, badestrand, cafeer, restauranter, indkøb og shopping.


Ballen Badehotel tilbyder flere typer af værelser, Terrassehuse og stort Havehus med plads til 6-8 personer. Der er også Ballen Strandpark lejligheder og huse samt ferielejligheder på Holmsborg.

Restauranten byder på lækre, ofte lokale, råvarer og specialiteter med masser af fisk og skaldyr.

Restauranten får fx fisk fra Mogens på havnen. Økologiske hvide asparges fra Jette & Christian i Alstrup, og jordbær og ærter fra Aage i Besser. Hele sæsonen får de friske kartofler fra Langemarksgård.

 

Rødvig Kro og Badehotel, Sydsjælland

Rødvig Kro & Badehotel har en fantastisk placering. Med udsigt over Østersøen og Unesco Verdensarv Stevns Klint, er det ét af Danmarks bedste badehoteller.

Hotellet har 16 dobbeltværelser med en helt særlig badehotelstemning, en skøn restaurant og en hyggelig gårdhave.

Området omkring hotellet er fyldt med natur- og kulturoplevelser, og hotellet udlejer el-cykler og kajakker.

 

Dyvig Badehotel

 

Dyvig Badehotel, Nordals

Med en fantastisk beliggenhed imellem skov og vand finder du ét af Danmarks bedste badehoteller, Dyvig Badehotel. Du kan få en lækker gourmetmiddag i lysekronernes skær i Restaurant Vigen, hos det klassiske danske køkken i Skipperstuen eller et glas champagne på terrassen med udsigt til vandet.

Værelserne er stilfuldt indrettet med den nyeste form for teknologi. Der er B&O’s moderne design, dyner fra Ringsted Dun og senge fra Jensen DK.

 

Gilleleje Badehotel, Nordsjælland

Er du på udkig efter ét af Danmarks bedste badehoteller i Nordsjælland? Så tag til Gilleleje Badehotel. Dette har siden 1908 ligget smukt på toppen af en klint ved Gilbjerghoved, Sjællands nordligste punkt, og du er tæt ved både strand og hav, en betagende natur og udsigt. Du kan tage en dukkert i Kattegat, og Badehotellet har selvfølgelig også egen badeafdeling.

Tag en tur langs Gilbjergstien, der er en 2,7 km. lang vandre- og cykelsti, der går mellem Gilleleje by og Gilbjerghoved. En vandretur til byen ad stien, der går gennem fredet natur, er en populær aktivitet for hotellets gæster.