Det er blevet tid til at se nærmere på Danmarks bedste badehoteller. For hvor skal man tage hen på sommerferie i Danmark, når muligheden for en rejse sydpå i sommeren 2020 er lig nul? Læs med her og bliv klog på, hvor du finder Danmarks bedste badehoteller. Hvor vil DU gerne overnatte?

Rødvig Kro og Badehotel, Sydsjælland


Rødvig Kro & Badehotel har en fantastisk placering. Med udsigt over Østersøen og Unesco Verdensarv Stevns Klint, er det ét af Danmarks bedste badehoteller.

Hotellet har 16 dobbeltværelser med en helt særlig badehotelstemning, en skøn restaurant og en hyggelig gårdhave.

Området omkring hotellet er fyldt med natur- og kulturoplevelser, og hotellet udlejer el-cykler og kajakker.
Strandgaarden, Læsø


Strandgaarden Badehotel på Læsø er et idyllisk hotel fra 1727. Stedet har været badepension siden 1926 og har en fantastisk beliggenhed og kort afstand til vandet.

Hos Strandgaarden kan du både få luksus anno 2020 eller badeferie som i gamle dage. Strandgaarden har nemlig både nyere luksusværelser med eget bad og havudsigt, men har også mere autentiske og simple værelser med bad på gangen. Som i gamle dage.

Årøsund Badehotel, Haderslev


Ikke langt fra Haderslev ligger ét af Danmarks bedste badehoteller, Aarøsund Badehotel. Det ligger med direkte adgang til sandstrand og havn. Fra hotellet er der havudsigt, og indretningen er i oprindelig badehotelstil fra århundredeskiftet

I den skønne restaurant, indrettet med antikke møbler tidligere tilhørende Karen Blixen, serveres gourmetretter i smukke rammer. Værelserne er indrettet i klassisk, nostalgisk badehotelstil, og lige uden for døren er der mulighed for mange naturoplevelser.

Knudhule Badehotel, Ry


Knudhule Badehotel ligger ved Knudhule Strand, tæt ved Ry. Alle værelserne har adgang til haven eller udsigt over søen. Alle værelser har også egen møbleret terrasse samt egen indgang, og der er flere forskellige værelsestyper i forskellige prisklasser. Knudhule byder på en lækker morgenkomplet, inden man tager hul på dagens pligter.

Lunds Hotel, Bogense


Lunds Hotel i Bogense er et hyggeligt lille hotel på molen ved havnen. Hotellet tilbyder 6 værelser og en lille hyggelig café med udsigt til vandet. Caféen har åbent fra 14-18 hver dag, og her bydes på kage og lækre små anretninger i hyggelige omgivelser.

Hotellet får har gode anmeldelser på Triviago og blev nr. 2 på Ekstra Bladets liste over de mest populære danske hoteller.

Danmarks bedste bedehoteller


Ballen Badehotel, Samsø


Ballen Badehotel på Samsø er fra 1928 og er beliggende i centrum af Ballen og kun få skridt fra lystbådehavn, badestrand, cafeer, restauranter, indkøb og shopping.
Ballen Badehotel tilbyder flere typer af værelser, Terrassehuse og stort Havehus med plads til 6-8 personer. Der er også Ballen Strandpark lejligheder og huse samt ferielejligheder på Holmsborg.

Restauranten byder på lækre, ofte lokale, råvarer og specialiteter med masser af fisk og skaldyr.

Restauranten får fx fisk fra Mogens på havnen. Økologiske hvide asparges fra Jette & Christian i Alstrup, og jordbær og ærter fra Aage i Besser. Hele sæsonen får de friske kartofler fra Langemarksgård.

Strandhotellet Blokhus, Nordjylland


I hjertet af den lækre ferieby Blokhus ligger det eksklusive badehotel, der er tegnet af den nordjyske arkitekt Jørgen Ussing. Det er bygget i Blokhusstil med hvidpudsede mure og rødt tegltag.
De 38 værelser har egen træaltan, og omkring huset er der terrasser. Der er en dejlig have med orangeri, hvor man kan nyde en skøn frokost.

Stemningen fuldendes af pejsene i lobby og restaurant. Og netop i restauranten forkæles alle sanser med friske nordjyske råvarer. Der er også en wellnessafdeling med swimmingpool og sauna samt fitnessrum. Det er ikke overdrivelse at kalde det ét af Danmarks bedste badehoteller.

Gilleleje Badehotel, Nordsjælland


Er du på udkig efter ét af Danmarks bedste badehoteller i Nordsjælland? Så tag til Gilleleje Badehotel. Dette har siden 1908 ligget smukt på toppen af en klint ved Gilbjerghoved, Sjællands nordligste punkt, og du er tæt ved både strand og hav, en betagende natur og udsigt. Du kan tage en dukkert i Kattegat, og Badehotellet har selvfølgelig også egen badeafdeling.

Tag en tur langs Gilbjergstien, der er en 2,7 km. lang vandre- og cykelsti, der går mellem Gilleleje by og Gilbjerghoved. En vandretur til byen ad stien, der går gennem fredet natur, er en populær aktivitet for hotellets gæster.

Dyvig Badehotel

Dyvig Badehotel, Nordals


Med en fantastisk beliggenhed imellem skov og vand finder du ét af Danmarks bedste badehoteller, Dyvig Badehotel. Du kan få en lækker gourmetmiddag i lysekronernes skær i Restaurant Vigen, hos det klassiske danske køkken i Skipperstuen eller et glas champagne på terrassen med udsigt til vandet.

Værelserne er stilfuldt indrettet med den nyeste form for teknologi. Der er B&O’s moderne design, dyner fra Ringsted Dun og senge fra Jensen DK.

Villa Vest Badehotel, Nordjylland


På kanten af den nordjyske vestkyst, i fiskerbyen Lønstrup, finder du Restaurant Villa Vest. Her er mad i særklasse. Og Kombinerer du denne spiseoplevelse med et ophold på Villa Vest Badehotel, så får du en samlet ferieoplevelse, som du sent vil glemme.

Villa Vest var nærmest styrtet i havet, inden stedet blev restaurant. I 1981 tog et uvejr en ordentlig bid af kysten. Dén bid var få meter fra at tage bygningen med i havet. Det skete heldigvis ikke.

I køkkenet er der fokus på lokalproducerede råvarer. Der bliver således kræset for detaljerne hele vejen fra jord til bord.