Rejse

Afstanden til Dubai er kort nok til, at du kan tage på en forlænget weekend med sol-garanti. Så hvad venter du på? Læs mere om transportmulighederne i forbindelse med din ferie, og læs om, hvordan du kommer bedst rundt i byen.

Vejret

Er du på udkig efter et rejsemål, hvor du (næsten) med sikkerhed er sikret godt vejr? Så er Dubai det helt rigtige valg!

Dubai har et tropisk ørkenklima, og det er varmt året rundt. Året kan groft sagt deles op i to, hvor tiden fra maj til oktober er meget varm og temperaturen gerne kommer over 45 grader.

Seværdigheder i Dubai

Dubai: Et luksuriøst mekka med vanvittigt dyre hoteller, luksus livsstil, palmeøer, verdenskendte restauranter og vilde attraktioner – alt sammen midt i ørkenen. Men hvad er must-see? Vi guider dig til de bedste oplevelser.

Shopping

Du alt fra gammeldags bazarer til de mest moderne shoppingcentre.

Spisesteder i Dubai

Dubai er et eldorado for madelskere med sit mellemøstlige køkken og sit multikulturelle præg. Du finder alt lige fra markeder og bazarer til goutmetrestauranter med en fantastisk udsigt over byens skyline. 

Der er overflod af både aktiviteter og forlystelser, og det samme gælder med udbuddet af spisesteder. Så hvad skal man vælge? Du spiser generelt altid rigtig lækker frokost på de fleste strandbarer og beach clubs. Det er ikke billigt, men standarden er høj. Herunder har vi samlet er par konkrete forslag til restauranter, hvor du ikke går galt i byen.