Der er overflod af både aktiviteter og forlystelser i Dubai, og det samme gælder med udbuddet af spisesteder i Dubai. Så hvad skal man vælge? Du spiser generelt altid rigtig lækker frokost på de fleste strandbarer og beach clubs.

Det er ikke billigt, men standarden er høj. Herunder har vi samlet er par konkrete forslag til restauranter, hvor du ikke går galt i byen.

Pierchic

Dette er en fantastisk fisk- og skaldyrsrestaurant, der flere gange er kåret som det mest romantiske spisesteder i Dubai. Og dét forstår man godt, når man sidder ved sit bord og nyder udsigten ud over Den Arabiske Golf, Burj Al Arab og Dubais skyline.

Restauranten står på pæle i vandet og ligger for enden af en lang bådbro, der er oplyst af lamper med levende lys. For en 5 retters menu til 2 personer inkl. vin, kan I forvente, at prisniveauet ligger omkring 2000 kr. alt inkl. Restauranten får også rigtig fine anmeldelser på tripadvisor, så hvis du er til fisk og skaldyr, er Pierchic et rigtigt godt bud på en restaurant, der vil leve op til dine forventninger.

Armani Amal


I Burj Khalifa ligger Armanis 3 restaurantkoncepter Armani Amal (indisk mad), Armani Hashi (japansk mad) og Armani Ristorante (Middelhavsretter).

Igen er det et sted, der får rigtig gode anmeldelser på tripadvisor, hvor folk skriver, at stedet lever op til en Michelin-stjerne, selvom det dog ikke er blevet belønnet med en stjerne (endnu).

Al Hadeerah på Bab Al Shams


Denne lækre restaurant ligger midt ude i ørkenen, og serveringen foregår udendørs i det smukke sandlandskab. Derudover består underholdningen både af folkedansk, mavedans, falkeshow og ridning på kamelryg. Så hvis måltiden skal kombineres med underholdning, så besøg dette dejlige sted.

Læs mere om Dubai: