Vejret i Dubai er tropisk ørkenklima, og det er varmt året rundt. Året kan groft sagt deles op i to, hvor tiden fra maj til oktober er meget varm og temperaturen gerne kommer over 45 grader.

Vejret i Dubai om Vinteren

Perioden fra november til april er køligere, og her ligger gennemsnitstemperaturen på ca. 23-35 grader i dagtimerne.

Højsæsonen for turisme er forståeligt nok derfor netop vinterhalvåret. Det betyder dog ikke, at man behøver at holde sig helt væk fra Dubai i sommerhalvåret, slet ikke hvis man ikke har noget imod varmen. Her er bl.a. penge at spare på hoteller, da priserne er lavere i sommerhalvåret, og de fleste steder, man kommer ind, har aircondition, så der er stadig mulighed for at blive kølet ned. 

Regnvejr i Dubai?

Kan du risikere, at det regner på din ferie i Dubai? Svaret er nej. Det regner (næsten) aldrig i Dubai. Så du kan være sikker på vejret i Dubai er godt.

Vejret er klart en vigtig faktor, når du skal rejse til Dubai eller andre dele af FAE. Hvis du og dine ledsagere ikke er så følsomme over for varmen og foretrækker færre turister, men kølige hoteller, gallerier og svømmebassiner, så er sommeren den rette tid at rejse på. I får desuden en af de få muligheder i livet for at bade i havvand, som nå op på hele 37 grader! Vinterhalvåret er på den anden side højsæsonen, hvor det fleste vælger at rejse for at undgå de varmeste måneder.

Læs mere om Dubai:

Vejret i Dubai