Verdens fineste gastronomi: Her er 20 Michelin-hoteller

For madelskere på ferie er der få steder, der tilbyder mere luksuriøs mad end Michelin-stjernede restauranter i verdens fineste hoteller og resorts. Fra Bangkok til Piedmont og Hanoi til Tokyo kan du nyde kulinariske oplevelser i verdensklasse og nyde de bedste vine, inden du vender tilbage til komforten på dit værelse. Her er 20 michelin-stjerne-hoteller rundt om i verden, hvor du kan nyde et episk festmåltid. Vær opmærksom på, at menuerne ændrer sig med årstiderne, så de retter, der nævnes her, er måske ikke tilgængelige på dit besøg.

1. The Restaurant, Dolder Grand: Zürich, Schweiz

Beliggende på Dolder Grand-hotellet, byder “The Restaurant” på kulinariske mesterværker fra chef Heiko Nieder med to Michelin-stjerner. Kreativitet og innovation kendetegner retter som “beef brisket with snails” og “chili con carne” med tomat, kaffe og kidney bean ice cream.

 

2. Hjem: Northumberland, Storbritannien

Michelin-stjerne hoteller, Hjem
Billede: restauranthjem.co.uk

Hjem er et eftertragtet spisested og hotel ejet af den svenske kok Alex Nietosvuori og restauratør Ally Thompson. Restaurant Hjem ligger i den lille landsby Wall i det smukke nordengelske landskab vest for Newcastle.  Med en Michelin-stjerne og en lokalt inspireret tasting menu er dette sted klart et besøg værd.

3. Piazza Duomo: Alba, Italien

Enrico Crippa er en anerkendt kok, som serverer unikke retter på Piazza Duomo, der har tre Michelin-stjerner. Maden er baseret på lokalt dyrkede ingredienser, og vinkortet er enestående. Piazza Duomo ligger i Alba, som er en af hovedbyerne på UNUESCOs verdensarvliste i Piemontes drømmeagtige vingårdslandskab.

4. Côte By Mauro Colagreco, Capella Bangkok: Thailand

Ved den smukke Chao Phraya-flod ligger hotellet Capella Bangkok, som huser Michelin-restauranten Côte by Mauro Colagreco. Mauro Colagreco er en argentisk stjernekok, der over en årrække har fusioneret fransk og thailandsk kogekunst på Capella Bangkoks eksklusive restaurant.

5. Chaat, Rosewood Hong Kong

Michelin-stjerne hoteller, Chaat
Billede: rosewoodhotels.com

På hotellet Rosewood Hong Kong finder du Michelin-restauranten Chaat. Chaat specialiserer sig i pan-indisk madlavning med et moderne tvist. Restauranten byder på en imponerende udsigt over havnen omringet af Hong Kongs enorme skyline.

6. Le Manoir Aux Quat’Saisons: Oxfordshire, Storbritannien

Le Manoir er et sted, hvor gastronomi og havekultur mødes i fantastiske omgivelser. Siden restauranten åbnede for 38 år siden har den med sine to michelin-stjerner haft ry for at være en af Storbritanniens bedste restauranter. Det er den elskede franske kok Raymond Blanc, der driver stedet.

7. Plénitude, Cheval Blanc Paris: Frankrig

Drømmer du om at komme til Paris og spise mad i verdensklasse, kan du med fordel besøge byens nye Cheval Blanc-hotel. Hotellet har restauranten Plénitude, der har tre Michelin-restauranter og byder på forbløffende retter af kokken Arnaud Donckele.

8. Ynyshir: Powys, Storbritannien

Tag til den walisiske vestkyst og få en oplevelse, du sjældent glemmer. Ynyshir er blevet en destination for madelskere, der ønsker en kompromisløs kulinarisk oplevelse. På hjemmesiden står der, at du med et åbent sind skal forvente ild, intense verdenssmage og noget af klodens bedste fisk og kød. Kokken Gareth Ward står for slagets gang i køkkenet, mens husets DJ kuraterer musikken i restauranten.

9. Il Ristorante Niko Romito, Bulgari Resort Dubai: UAE

Il Ristorante Niko Romito
Billede: bulgarihotels.com

Uanset hvor du befinder dig i verden, går du aldrig galt med italiensk madlavning. Og går turen til Dubai, kan du få en raffineret italiensk madoplevelse på Il Ristorante Niko Romito. Restauranten har to Michelin-stjerner og byder på kreative fortolkninger af klassiske italienske retter.

10. SingleThread: Californien, USA

SingleThread er en højteknologisk gård-til-bord restaurant, der har tre Michelin-stjerner.  Kokken Kyle Connaughton og hans team dyrker deres egne ingredienser og serverer en enestående tasting menu. Restauranten befinder sig i vinområdet Dry Creek Valley, der huser mere end 60 vingårde.

11. Le Saint-Martin, Château Saint-Martin Hotel & Spa: Provence, Frankrig

Med udsigt over den franske riviera byder Le Saint-Martin på en pragtfuld oplevelse med provencalsk madlavning. Chefkok Jean-Luc Lefrancois tager lokale råvarer fra det frodige landskab og skaber madkunst på Michelin-niveau.

12. Lung King Heen, Four Seasons Hong Kong

Lung King Heen er den første kinesiske restaurant i verden med tre Michelin-stjerner. Nyd fantastisk seafood og Dim Sum, når kokken Chan Yan Tak præsenterer kantonesisk madlavning fra øverste hylde.

13. Pergola, Rome Cavalieri, a Waldorf Astoria Hotel: Italien

Pergola, Rome Cavalieri, a Waldorf Astoria Hotel
Billede: romecavalieri.com

I Rom finder du flere michelin-stjerne-hoteller og restauranter, men Pergola er den eneste, der har tre stjerner. Den tyske kok Heinz Beck sætter sit helt eget præg på de italienske madlavningstraditioner, som du kan nyde med udsigt over byen.

14. Tapas Molecular Bar, Mandarin Oriental: Tokyo, Japan

På Tapas Molecular Bar reintroduceres kendte tapas-retter med nye smage, teksturer og temperaturer. Kokken Kento Ushikubo har en universitetsgrad inden for kunst og bruger sin unikke baggrund til at skabe innovative og overraskende retter.

15. Raby Hunt: County Durham, Storbritannien

Raby Hunt er et utraditionelt sted med to Michelin-stjerner, hvor kokken James Close serverer globale retter med en unik tilgang. Som noget helt særligt har James Close aldrig været under oplæring i kogekunsten, men er fuldkommen selvlært. James Close købte The Raby Hunt i 2009 og fik sin første Michelin-stjerne i 2012, mens den anden blev tildelt i 2017.

16. Lorenz Adlon Esszimmer, Hotel Adlon Kempinski: Berlin, Tyskland

På Lorenz Adlon Esszimmer fusionerer kokken Reto Brändli det franske køkken med smagen af det asiatiske. Her får du feel good-atmosfære og op til otte retter i hjertet af Berlin.

17. Waku Ghin, Marina Bay Sands: Singapore

Michelin-stjerne hoteller, Waku Ghin
Billede: marinabaysands.com

Waku Ghin tilbyder en elegant teppanyaki-oplevelse med enkle, men sublimt tilberedte japanske retter af chef Tetsuya Wakuda, der har to Michelin-stjerner. Restauranten forener friske ingredienser fra sæsonen med japansk madlavning.

18. Marchal, Hotel d’Angleterre: København, Danmark

Retauranten Marchal afspejler den kulinariske kærlighed, som helt bogstaveligt har været d’Angleterres hjerte og sjæl siden 1755. Her etablerede parret Jean Marchal og Maria Coppy restauranten, der senere voksede sig til Hotel d’Angleterre. I dag er det chefkokken Jakob de Neergaard, der leder slagets gang på hotellets restaurant, der har en Michelin-stjerne.

19. Memories, Grand Resort Bad Ragaz: Zürich, Schweiz

Memories har tre Michelin-stjerner og byder på en skræddersyet tasting menu med fokus på lokale ingredienser og enestående udsigt over de schweiziske alper. Restauranten har desuden en grøn Michelin-stjerne, som gives til restauranter, der gør en særlig indsats i bæredygtighedens tegn.

20. Hibana by Koki, Capella Hanoi: Vietnam

Hibana by Koki
Billede: capellahotels.com

Capella Hanoi’s restaurant, Hibana by Koki, er belønnet med en Michelin-stjerne for sine mesterværker i japansk teppanyaki-madlavning med enestående ingredienser. Klart et besøg værd, hvis din næste rejse går til Vietnam.

Rejs ud i verden og oplev gastronomisk luksus på en af disse 20 Michelin-stjerne hoteller. Alle disse enestående steder tilbyder udsøgte kulinariske oplevelser, fremragende vine og luksuriøs indkvartering. Nyd en uforglemmelig rejse gennem smag og elegance!

Rejsetilbud

Rejse til Rom
Rejse til Indien
Rejse til Gardasøen

I samme kategori

vesterbro
scandic go
Nye hoteller
Roomservice

Mest læste

troldejagt i Danmark
Nimb Rooftop København
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)