6 fantastiske Michelin-rejsemål for foodies

For mange foodies er et besøg på en Michelin-restaurant ikke blot højdepunktet på deres rejse, men den primære årsag til rejsen. Uanset om det er en 12-retters menu eller lokale delikatesser fra en gadesælger, så er maden ofte den hurtigste vej ind til hjertet af et lands kultur. Herunder præsenteres 6 lækre Michelin-rejsemål, der får munde til at løbe i vand.

55% af de danske rejsende vil nemlig gerne prøve nye typer mad når de er ude at rejse. Derfor har Booking.com set nærmere på anmeldelser fra rejsende for at kunne præsentere en liste over de bedste kulinariske rejseoplevelser for dem, der er på jagt efter enestående kvalitet og service i topklasse.

 

São Paolo, Brasilien: Det bedste Michelin-rejsemål

São Paolo er én af de mest spændende gastronomiske hovedstæder i verden og er det mest anbefalede rejsemål til gourmetoplevelser blandt rejsende fra hele verden på Booking.com. Her finder du hele 9 af de 14 Michelin-restauranter i Brasilien. Og byens madscene er noget, du ikke må gå glip af.

Du skal bl.a. prøve den brasilianske delikatesse “coxinha”. Det er en gylden, strimlet kyllingekroket, der er formet som et kyllingelår. Og du skal prøve “feijoada” – en kraftig, sort bønnestuvning. Begge retter er på menuen på mange af de livlige caféer, barer og madmarkeder. Du kan få et større kendskab til streetfood på en privat tur til markeder i São Paulo, hvor du kan smage lokale delikatesser og lære om byens bedste madmarkeder.

 

 

Madrid, Spanien

Rom

Denne dynamiske hovedstad, der er kendt for museer i verdensklasse og en afslappet livsstil, har en fantastisk madscene fyldt med internationalt trænede kokke. De eksperimenterer med nye ingredienser og teknikker.

Madrid har over 20 Michelin-restauranter med kokke i verdensklasse og er stedet at besøge for dig, der ønsker en eksklusiv madoplevelse. Hvis du vil udforske byens madkultur, kan du tage på en privat kulinarisk tur med guide. Her kan du besøge mange forskellige spisesteder, tapasbarer og madmarkeder, smage lokale specialiteter og få et indblik i Madrids kulinariske traditioner.

 

Rimini, Italien

Rimini er én af Italiens helt store skjulte perler og byder på fantastiske gyldne strande ved Adriaterhavet, smuk historisk arkitektur og en spændende madscene. Det er ikke mærkeligt, at denne kystby – hvor livet kredser om lækker mad – er ét af de mest anbefalede rejsemål for gourmetmad af rejsende på Booking.com.

Du kan komme på gastronomisk eventyr på en streetfood-tur for små grupper. Her kan du sammen med en erfaren guide komme rundt i Riminis brostensbelagte gader og smarte piazzaer for at udforske Italiens kulinariske klassikere. Den lokale streetfood omfatter lækre delikatesser som f.eks. Riminis signaturret, “Piada”, som består af usyret brød, der serveres varmt og fyldt med blød ost.

 

Hongkong, Hongkong

Michelin-rejsemål

Hongkong er et sandt gourmetparadis. Her finder du også verdens mest prisvenlige restaurant med en Michelin-stjerne. Det lille spisested Tim Ho Wan ligger i Mongkok-kvarteret, hvor der findes massevis af streetfood. Og der sælges kurve med dim sum for under 2 USD.

Sørg for at stille dig i kø i god tid, da denne budgetvenlige restaurant er utroligt populær. Blandt de mest populære retter finder du bagte boller med grillet svinekød og pandestegte kålrabikager. En ret der associeres med det kinesiske nytår, men som er populær hele året rundt.

 

 

Lyon, Frankrig

Denne dynamiske by er kendt som Frankrigs gastronomiske hovedstad. Den har imponerende 17 restauranter med Michelin-stjerner. Byen er eét af de mest anbefalede rejsemål for gourmetmad af rejsende på Booking.com. Byens køkken kombinerer ingredienser fra nord med årstidens friske grøntsager, vin og olivenolie produceret i dalene længere sydpå.

Gæsterne kan nyde traditionelle retter i bistroerne med ternede duge i Vieux Lyon. Eller tage på en kulinarisk tur med guide for at lære om Frankrigs kulinariske kultur og besøge fem forskellige steder for at smage lækre lokale delikatesser.

 

Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Dubai er berømt for sine brunchbuffeter om fredagen. Overdådige begivenheder med stationer hvor kokkene står og laver maden, samt store mængder drikkevarer. Der er desuden også et stigende fokus på det lokalt funderede køkken.

Byen er som skabt til foodies. Der er et væld af instagram-venlige restauranter, gadekøkkener og food trucks, hvor man finder mad fra næsten hele verden. Hvis du gerne vil udforske byens madscene, kan du tage på en streetfood-tur i Dubai. Her kommer deltagerne rundt i gaderne i Dubais gamle bydel og kan opleve byens traditionelle madkultur. Prøv en række forskellige arabiske, indiske og asiatiske retter i løbet af den 4 timer lange private tur.

 

Rejsetilbud

Billede fra Stand på Bahamas
Julekrydstogt på Rhinen
Jørgensen Hotel

I samme kategori

Design uden navn-15
Hvalsafari
Sensommer i Europa
Korsika, Frankrig.

Mest læste

troldejagt i Danmark
f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Verdens mindste lande
Verdens største lande

Forsiden netop nu

f82adafa-abd0-45fc-ad23-626d602492f2
Nimb Rooftop København
Design uden navn-15
Essensen af Indien
nationalparker i Europa
I ro og mag med Vitus Rejser
Sensommer i Europa
Hvalsafari

Mest læste

Rejsenyheder & PR

Foto: Lego
billund
udlandet
vesterbro
scandic go
strandhotel

Danmark

Instagram Aarhus
billund
strandhotel
camping

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

camping
Aktiv ferie
TimeOut fra hverdagen
Campingmesse

Rejsetilbud

Korsika, Frankrig.
Gran Canaria fungerer glimrende som en romantisk getaway, når du trænger til en pause fra vintermørket.
Cancún - Kyst
Instagram Aarhus
Kanal i Venedig
Anholt
Innsbrucks gader summer af liv og er fuld af historie.

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)