Himmelske hoteller på TikTok

Danskerne ser, liker og deler de mest himmelske hoteller på TikTok og drømmer om en rejse, der får deres vildeste drømme til at blegne. Og nu, hvor sommeren er slut, er det tydeligt, at vi gerne vil gøre vores drømmerejse til virkelighed – men selvfølgelig til en fornuftig pris.

De rejsende søger ferieinspiration ved at scrolle på de sociale medier, og nogle af de mest populære hoteller holder virkelig liv i rejsefeberen. Uanset om du er mest til en vild infinity-pool, storbypuls eller en lidt anderledes hoteloplevelse, fx i en trætop eller under jorden, finder du det helt perfekte til dig på Hotels.com ®.

Her får du en liste over de mest populære hoteller på TikTok* lige nu. Du kan også se, hvornår det er bedst at tage af sted, og hvordan du får de bedste priser, så du kan begynde at planlægge din næste rejse.

 

Perfekt, hvis du vil have … en seng over vandet

TikTok

Granada Luxury Belek, Antalya, Tyrkiet

Nyd den vildeste luksus med et ophold i et af disse flydende værelser. Her står suiterne på stylter, ligesom på Maldiverne, så du kan trille ud af sengen og direkte ud i vandet – en fantastisk start på en smuk dag. Der er 87M** brugere af #Granadaluxurybelek på TikTok, så det her hotel er hot!

 

 

Perfekt, hvis du vil have … en fantastisk infinity-pool

TikTok hoteller

La Casa de la Playa by Xcaret, Playa del Carmen, Mexico

Dette hotel ligger i Mexicos berømte Xcaret Park mellem regnskoven og Det Caribiske Hav. Det falder perfekt i med omgivelserne, og her føler du dig virkelig ét med naturen. Der er et par hoteller at vælge mellem i området, så uanset om du er mest til at svømme i havet, ligge i en infinity-pool eller solbade på stranden, finder du det hele her. #XcaretMexico har allerede mere end 97M** brugere på TikTok.

 

Perfekt, hvis du vil have … en ferie på en privat strand

Bulgari Resort Bali

Bulgari Resort Bali, Bali, Indonesien

Bulgari Resort er blandt de mest elegante resorts på Bali. Her finder du en privat strand, hvor du kan slappe af, mens du nyder udsigten over havet. Og når du har gået en tur langs stranden, kan du snuppe en tur i infinity-poolen eller lade batterierne op med en yogatime.

 

Perfekt, hvis du vil have … panoramaudsigt over Manhattan

Arlo NoMad

Arlo NoMad, New York, USA

Hvis det er en fantastisk udsigt, du er ude efter, så har du fundet den helt rigtige. Queen Room Sky på Arlo NoMad med de flotte glasfacader byder på en fantastisk panoramaudsigt over New York – fra din hotelseng.

 

 

Perfekt, hvis du vil have … en kæmpestor, lagune-pool

TikTok hoteller

Stella Island, Kreta, Grækenland

Det er et af de mest trendy og fotograferede hoteller i Grækenland, og det er der en god grund til: Den har en skøn lagune-swimmingpool, der er lige så lang som hele komplekset. For ikke at nævne de 10,8M brugere af #Stellaislandresort på TikTok**.

 

Perfekt, hvis du vil have … et værelse med 180-graders udsigt

Burj Al Arab Jumeirah

Burj Al Arab, Dubai, De Forenede Emirater

Burj Al Arab er et af de mest imponerende hoteller i verden og byder på nogle af de mest spektakulære faciliteter, et hotel kan mønstre. Men panoramasuiterne med 180-graders udsigt fra gulv til loft over Dubai må være en af de bedste. Her venter der en fantastisk oplevelse!

 

Perfekt, hvis du vil have… et soveværelse med en underjordisk pool

TikTok hoteller

Pollicastro Boutique Hotel, Apulia, Italien

Hvis du er ude efter et usædvanligt ophold under jorden, behøver du ikke lede længere – bare kig ned. Dette hotel byder på en enestående oplevelse med et underjordisk soveværelse med pool og vandfald. Prøv noget nyt på din næste ferie.

Rejsetilbud

Rejse til Marokko
Jule- og nytårsrejse til Marokko
Se rejsetilbud
Rejse til Nordgrækenland
Eventyrrejse til Nordgrækenland
Se rejsetilbud
Rejsetilbud Island
Rejsetilbud til Island
Se rejsetilbud

I samme kategori

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai

Mest læste

rejseoplevelser
Togo, Pelle Hvenegaard
Evia
Verdens mindste lande

Forsiden netop nu

Togo, Pelle Hvenegaard
All-inclusive resorts
photographer-g4ab2a9fc9_640
Weekendophold i Randers
populære rejsemål i 2023
Lokale unge i landsbyen Kfar Kama, Israel
hotel dubai
Togrejser for 2023

Mest læste

Danmark

Weekendophold i Randers
Kroophold
Juleophold
julemarked i tivoli

Skiferie

Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie
skiferie i Zillertal

Camping

Holmely glamping
Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus

Rejsetilbud

Zillertal
Solnedgang på Mallorca
Stranden i Tel Aviv
zakynthos-1281685_640
Vorarlberg
Australiens bedste rejseoplevelser
Ferie for Alle

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)