USA

Nyt fra Disneyland Paris: Eventyrligt Frozenland åbner snart

Disneyland Paris er en populær destination i Europa takket være dens magiske atmosfære, sjove forlystelser og shows og fremragende beliggenhed nær Paris. Paradiset byder på alt hvad disneyhjertet begærer og snart er der godt nyt, til alle Frozenglade prinser og prinsesser.

 

Arendelle indtager Disneyland Paris

Nye billeder har netop afsløret, hvad man kan forvente af den nye Frozen-temaåbning i Disneyland Paris, samt en ny Tangled-forlystelse. Åbningsdatoer for den nye attraktion, der blev afsløret på D23 Expo, er dog endnu ikke bekræftet.

Det nye billede gav også et smugkig på den nye Frozen-attraktion. Billedet afslører også en spinning cup-forlystelse med Tangled-tema og en ny English Garden-promenade

Disneyland Paris
Billede: Disney

 

Gæsterne vil kunne besøge Arendelle, hjemsted for både Elsas isslot, samt en nordisk inspireret landsby, der vil have både butikker og restaurant. I centrum af det nye land vil der være en enorm 7,5 hektar stor sø, ligesom Arendelles fjord i animationsfilmene.

Besøgende vil være i stand til at se forestillinger og vandbaserede shows på søen. Her er der sæder, der tilbyder en 360 graders udsigt over handlingen. Filmens karakterer vil også være at finde på tværs af attraktionen, hvor gæsterne kan tage billeder med dem alle.

 

 

Der vil også være en kopi af bådturattraktionen Frozen Ever After, som i øjeblikket er åben hos Epcot i Disney World i Norges pavillon. Her tages gæsterne med på en rejse gennem kongeriget Arendelle. Derudover vil to butikker vil tilbyde merchandise og souvenirs sammen med en restaurant. Det er dog ikke blevet afsløret, hvilke mad- og drikkemuligheder der vil være tilgængelige.

Der vil også være nye Frozen-tema-værelser på Disneyland Hotel i Disneyland Paris. Frozen-elskere bliver dog nødt til at vente lidt længere. Det nye land har ikke en officiel åbningsdato, hvor hotelværelserne lanceres i 2024.

Hotelværelse Disneyland
Billede: Disney

 

Det er ikke kun Disneyland Paris der ligger inde med nye eventyr. Lignende Frozen-lande åbner også i Tokyo DisneySea og Hong Kong Disneyland.

Indtil videre kan gæster besøge restauranter i hele Disneyland Paris til en Frozen Celebration “EATertainment”, som kombinerer spisning med kreative shows. Eller du kan tage til Disneyland Paris’ nye Marvel Campus, som åbnede tidligere i år.

Rejsetilbud

Rejse til Peloponnes
Rejse til Peloponnes & Skønne Tolo
Se rejsetilbud
Bandholm Badehotel
Bandholm Badehotel
Se rejsetilbud
tyskland-cochem-960_1
Underskønt krydstogt på Mosel & Rhinen
Se rejsetilbud

I samme kategori

Italien
Salzburgerland
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Mest læste

troldejagt i Danmark
krydstogt rhinen
Italien
De største lufthavne i verden

Forsiden netop nu

Halloweenoplevelser
Italien
Thailand øer
Harzen
Disneyland Paris
Salzburgerland
Oktoberfest
imgonline-com-ua-CompressToSize-aBa1V0H1SFTwtsw

Mest læste

Danmark

Halloweenoplevelser
Weekendophold
Hindsgavl slot
rejser efter baeredygtighed

Skiferie

schladming-travelmore
Østrig
Smukke skiområder i Europar
skisportssteder i Østrig

Camping

Camping i Norge
Ferie i Aarhus
Camping Aarhus
ø-ferie i Danmark
Harzen

Rejsetilbud

porto-343487_640
Julemarkedsrejse
imgonline-com-ua-CompressToSize-DknBXQbqlP
imgonline-com-ua-convertv6H1m65qGtwx
Bucketlist
porto-scaled-e1662661879568
mountains-5732202_640

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s og Vagabond’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)