Nyt fra Disneyland Paris: Eventyrligt Frozenland åbner snart

Disneyland Paris er en populær destination i Europa takket være dens magiske atmosfære, sjove forlystelser og shows og fremragende beliggenhed nær Paris. Paradiset byder på alt hvad disneyhjertet begærer og snart er der godt nyt, til alle Frozenglade prinser og prinsesser.

 

Arendelle indtager Disneyland Paris

Nye billeder har netop afsløret, hvad man kan forvente af den nye Frozen-temaåbning i Disneyland Paris, samt en ny Tangled-forlystelse. Åbningsdatoer for den nye attraktion, der blev afsløret på D23 Expo, er dog endnu ikke bekræftet.

Det nye billede gav også et smugkig på den nye Frozen-attraktion. Billedet afslører også en spinning cup-forlystelse med Tangled-tema og en ny English Garden-promenade

Disneyland Paris
Billede: Disney

 

Gæsterne vil kunne besøge Arendelle, hjemsted for både Elsas isslot, samt en nordisk inspireret landsby, der vil have både butikker og restaurant. I centrum af det nye land vil der være en enorm 7,5 hektar stor sø, ligesom Arendelles fjord i animationsfilmene.

Besøgende vil være i stand til at se forestillinger og vandbaserede shows på søen. Her er der sæder, der tilbyder en 360 graders udsigt over handlingen. Filmens karakterer vil også være at finde på tværs af attraktionen, hvor gæsterne kan tage billeder med dem alle.

 

 

Der vil også være en kopi af bådturattraktionen Frozen Ever After, som i øjeblikket er åben hos Epcot i Disney World i Norges pavillon. Her tages gæsterne med på en rejse gennem kongeriget Arendelle. Derudover vil to butikker vil tilbyde merchandise og souvenirs sammen med en restaurant. Det er dog ikke blevet afsløret, hvilke mad- og drikkemuligheder der vil være tilgængelige.

Der vil også være nye Frozen-tema-værelser på Disneyland Hotel i Disneyland Paris. Frozen-elskere bliver dog nødt til at vente lidt længere. Det nye land har ikke en officiel åbningsdato, hvor hotelværelserne lanceres i 2024.

Hotelværelse Disneyland
Billede: Disney

 

Det er ikke kun Disneyland Paris der ligger inde med nye eventyr. Lignende Frozen-lande åbner også i Tokyo DisneySea og Hong Kong Disneyland.

Indtil videre kan gæster besøge restauranter i hele Disneyland Paris til en Frozen Celebration “EATertainment”, som kombinerer spisning med kreative shows. Eller du kan tage til Disneyland Paris’ nye Marvel Campus, som åbnede tidligere i år.

Rejsetilbud

Himmerland
Flodkrydstogt på Moldau og Elben
Spaophold på Jacy'z

I samme kategori

sommer harzen
ferie i Gøteborg
Hohe Salve
Hohe Salve

Mest læste

troldejagt i Danmark
Salzburg
Verdens største byer
Verdens største lande

Forsiden netop nu

sommer harzen
Hohe Salve
ferie i Gøteborg
ø-ferier
Magiske destinationer i London
Hohe Salve
Weissenhaeuser Strand
byer uden tursiter

Mest læste

Danmark

Danmark
Aktiv ferie
Kirsebærtræer
Dansk gastronomi

Skiferie

gurgl østrig
Vorarlberg
Zillertal
Zillertal i Østrig, skiferie

Camping

Aktiv ferie
Campingmesse
Holmely glamping
Camping i Norge

Rejsetilbud

Japan
strandresort
Sejltur i Grønland
Flyrejsen
Weissenhaeuser Strand
Flyvemaskine
Havila

Vind en overnatning for 2 personer

Tilmeld dig Travelmore’s nyhedsbrev, og deltag i konkurrencen om 1 overnatning for 2 personer inkl. lækker morgenbuffet. (værdi op til 1.500 kr.)